openfield photo
ARGON εικόνα

ARGON

Εξωχώραφα
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

92Hp / 68.6Kw

Μέγιστη Ροπή

369 NM

Κύλινδροι

3

ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Η νέα σειρά SAME Argon προσφέρει συνολικά 6 μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων δύο παραλλαγών 2WD. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν προηγμένους κινητήρες FARMotion που διατίθενται με 4 επιλογές ισχύος από 65 έως 97 ίππους, για να τονίσει την ήδη εξαιρετική ευελιξία αυτών των μηχανών. Τόσο το τρακτέρ όσο και το σύστημα φρένων τρακτέρ είναι επίσης καινούργια και ήδη συμμορφώνονται με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας.

Κινητήρας
car-engine icon
Ένας μικρός και ευέλικτος κινητήρας FARMotion, είναι τώρα ακόμη πιο δυνατός και οικονομικός

Ο κινητήρας FARMotion αναπτύχθηκε ειδικά για γεωργικές εφαρμογές. Η μονάδα που τροφοδοτεί το Argon 80 προσφέρει ένα εντυπωσιακό απόθεμα ροπής 43%, ενώ ο κινητήρας του Argon 100 αποδίδει 97 ίππους (71 kW) σε μόλις 2000 σ.α.λ. Διαθέτει βασικά χαρακτηριστικά, όπως ένα σύστημα ψεκασμού κοινής γραμμής τροφοδοσίας με πιέσεις ψεκασμού έως και 2000 bar, έναν υπερσυμπιεστή με ενδιάμεση ψύξη και βαλβίδα απορριμάτων , καθώς και έναν βισκοστατικό ανεμιστήρα, και ικανό να πληροί τις προδιαγραφές για συμμόρφωση εκπομπών επιπέδου III B μόνο με έναν καταλυτικό μετατροπέα DOC, το FARMotion είναι πραγματικά ένας υπερσύγχρονος κινητήρας. Μια δεξαμενή καυσίμου 75 λίτρων επιτρέπει σε αυτά τα τρακτέρ να λειτουργούν για πολλές ώρες, ενώ το φίλτρο αέρα εισαγωγής 8 "PowerCore (διατίθεται επίσης με σύστημα απομάκρυνσης σκόνης) και το υπερμεγέθους πακέτο ψυγείου εξασφαλίζουν παρατεταμένα διαστήματα σέρβις.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Στιβαρό, με αποδοτική μετάδοση ταχυτήτων με τόσες πολλές επιλογές για ρύθμιση

Η χαρακτηριστική εξαιρετική απόδοση ενός μηχανικού κιβωτίου προσφέρεται σε δύο παραλλαγές. Το πρώτο, με τελική ταχύτητα 30 χλμ / ώρα, βασίζεται σε κιβώτιο 4 ταχυτήτων και διατίθεται σε διαμορφώσεις με 12 + 3 ταχύτητες ή 8 + 8 ECO ταχύτητες. Το δεύτερο αποτελείται από ένα κιβώτιο 5 ταχυτήτων και 3 σειρές (15 + 15 ταχύτητες ή 15 + 15 ECO ταχύτητες), για τελική ταχύτητα 40 χλμ / ώρα που μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και με ταχύτητα οικονομίας κινητήρα 1800 σ.α.λ.. Στην χαμηλότερη διαθέσιμη αναλογία, το τρακτέρ κινείται με ταχύτητα εδάφους μόλις 298 μέτρα / ώρα στη μέγιστη ταχύτητα του κινητήρα. Τόσο η κίνηση των μπροστινών τροχών όσο και οι εμπρός και πίσω διαφορικές κλειδαριές λειτουργούν ηλεκτροϋδραυλικά ως στάνταρ σε εκδόσεις 40 χλμ / ώρα. Για ασφάλεια και αξιοπιστία ακόμη και σε μέρη καλλιέργειας ρυζιού, αυτα τα τρακτέρ είναι εξοπλισμέαι με ειδικές στεγανές σφραγίδες.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Μια ισχυρή, ακριβής ανύψωση. Απίστευτα ομαλή δράση οδήγησης

Με ισχυρό οπίσθιο ανελκυστήρα (με μέγιστη χωρητικότητα φορτίου 2500 κιλά στα κάτω άκρα του συνδέσμου, το οποίο μπορεί να αυξηθεί έως και 3500 κιλά προαιρετικά), σε συνδυασμό με ένα PTO διαθέσιμο με έως και τρεις λειτουργίες ταχύτητας (540/540 ECO / 1000) και ένα υδραυλικό σύστημα με μέγιστο ρυθμό ροής 42 ή 50 λ / λεπτοό (με μηχανικά ελεγχόμενους διανομείς έως 6 κατευθύνσεων), τα νέα τρακτέρ Argon είναι μηχανήματα πολλαπλών ρόλων κατάλληλα για μια μεγάλη ποικιλία γεωργικών εφαρμογών. Μια ειδική αντλία κιβωτίου, τοποθετημένη στάνταρ, εξασφαλίζει άψογη ομαλή υδραυλική οδήγηση ακόμα και στην ελάχιστη ταχύτητα του κινητήρα.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Μια άνετη, λειτουργική οδήγηση με απλό έλεγχο

Η αναθεωρημένη ζώνη οδηγού είναι πλέον ακόμα πιο άνετη με κεντρική σήραγγα χαμηλότερου προφίλ, ενώ τα χειριστήρια, με το δοκιμασμένο σχήμα SAME με χρωματική κωδικοποίηση, είναι ακόμη πιο άνετα και απλά στη χρήση. Το νέο ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων που είναι ενσωματωμένο στο ταμπλό παρέχει στον οδηγό πλήρη, σαφή και άμεσα ευανάγνωστη πληροφορία σχετικά με την κατάσταση και τις λειτουργίες του τρακτέρ. Διατίθεται πίσω μπάρα δύο πυλώνων για την προστασία του οδηγού. Αυτή μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένη με μια πρακτική προαιρετική προστασία από τον ήλιο. Μπορούν να προστεθούν έως και 360 κιλά στους πίσω τροχούς με προαιρετικά, θεμελιώδη , στηρίγματα βάρους σε σχήμα δαχτιλιδιού, ενώ τα στηρίγματα βάρους βαλίτσας μπορεί να εφαρμοστούν στο μπροστινό μέρος του τρακτέρ για συνολικό βάρος έως 240 κιλά για το στήριγμα βάρους ).

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO