ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ SDF

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

sdf-logo

Η λειτουργία μιας επιχείρησης περιλαμβάνει συχνά πολύπλοκες δραστηριότητες. Ως εκ τούτου, σας βοηθάμε να βελτιστοποιήσετε τις δραστηριότητές σας και, πάνω απ' όλα, να αυξήσετε την αποδοτικότητα της εταιρείας σας. Οι λύσεις Connectivity SDF σας εξασφαλίζουν τη σύνδεσή σας και σας κρατούν στο επίκεντρο της δράσης ανά πάσα στιγμή. Η αποτελεσματική διαχείριση δεδομένων αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία: η σύνδεση των μηχανημάτων, του γραφείου σας και άλλων εξωτερικών πηγών απλοποιεί την καθημερινή σας εργασία, επιτρέποντας την εύκολη διαχείριση των σχετικών δεδομένων. Η Διαχείριση Δεδομένων SDF σας επιτρέπει να εργάζεστε με τα προϊόντα μας και με ένα συνδυασμό πολλών ανεξάρτητων εφαρμογών, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων και χρήσιμη ανάλυση μηχανικών και αγρονομικών δεδομένων.

sdf guidance banner

SDF FLEET MANAGEMENT (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ)

Με τη νέα εφαρμογή Fleet Management (Διαχείριση στόλου), η SDF προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για τη διαχείριση μηχανημάτων κατάλληλων για κάθε περίπτωση χρήσης. Οι πελάτες μας, όπως οι αγρότες, οι εξωτερικοί συνεργάτες ή άλλοι χρήστες, επωφελούνται έχοντας στη διάθεσή τους μια σειρά πολύτιμων δεδομένων. Η εφαρμογή SDF Fleet Management είναι η κεντρική διεπαφή για την προβολή των δεδομένων τηλεμετρίας των παρελκόμενων μηχανημάτων της DEUTZ-FAHR.

AGRIROUTER

Το Agrirouter συνιστά μια καθολική πλατφόρμα ανταλλαγής δεδομένων η οποία αντιμετωπίζει ένα βασικό ζήτημα ψηφιοποίησης στη γεωργία: επιτρέπει στους αγρότες και τους εξωτερικούς συνεργάτες να ανταλλάσσουν δεδομένα μεταξύ μηχανημάτων και εφαρμογών γεωργικού λογισμικού διαφορετικών κατασκευαστών. Το Agrirouter απλοποιεί την ανταλλαγή δεδομένων και, συνεπώς, τις διαδικασίες εργασιών, μειώνει τις εργασίες γραφείου και βελτιώνει την οικονομική αποδοτικότητα, αφήνοντας περισσότερο χρόνο για άλλες δραστηριότητες.

sdf guidance banner
sdf guidance banner

iMONITOR3

Το iMonitor3 είναι το βασικό στοιχείο των μηχανημάτων μας για την εκτέλεση πολλών σημαντικών λειτουργιών. Έχουμε ενσωματώσει όλο το φάσμα της τεχνολογίας και των εφαρμογών της Διαχείρισης Δεδομένων SDF σε ένα μόνο τερματικό, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε και να διαχειρίζεστε τα αγρονομικά σας δεδομένα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ