Θεοχαράκης Α.Ε.

Αποκλειστικός Εισαγωγέας & Διανομέας στην Ελλάδα των DEUTZ-FAHR και SAME.

Theocarakis S.A photo

Ιδρύθηκε το 1959 αποτελώντας την πρώτη Ανώνυμη Εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών Θεοχαράκη, με τη διανομή των ελαστικών Yokohama να αποτελεί και την πρώτη εμπορική δραστηριότητα της. Από τότε, η εταιρεία εμπλουτίζει συνεχώς το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, αντιπροσωπεύοντας καταξιωμένα εμπορικά σήματα στους τομείς Αγροτικής Καλλιέργειας (Τρακτέρ, Θεριζοαλωνιστικές Μηχανές, Άροτρα, Μηχανήματα Σποράς κ.α.) και ελαστικών οχημάτων (auto, moto, φορτηγών & λεωφορείων, αγροτικών, βιομηχανικών).

Διαβάστε περισσότερα για εμάς

DEUTZ-FAHR

Τεχνολογική αριστεία, με προϊόντα τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικών μηχανών και εργαλείων κορυφαίας τεχνολογίας & παραγωγικότητας. Μία εταιρεία που επενδύει σημαντικά στην έρευνα & τεχνολογία. Στόχος της πάντα είναι να προτείνει στον αγρότη τεχνολογικά προηγμένα και αξιόπιστα γεωργικά οχήματα που να διευκολύνουν την εργασία του και να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητά του.

SAME

Προσφέρει στον σύγχρονο γεωργό μια πλήρη γκάμα τρακτέρ για χρήση σε ανοιχτό πεδίο, οπωρώνες και αμπελώνες. Πρόκειται για εταιρεία που διαχρoνικά συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό της τεχνολογίας των τρακτέρ προσφέροντας νέες τεχνικές καινοτομίες. Η σταθερότητα και η πρακτικότητα είναι το σήμα κατατεθέν των προϊόντων της, τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς.

Νέα Μοντέλα


ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΑΣ

Μάθετε περισσότερα