ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ SDF

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ GNSS ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ. ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ.

sdf-logo

Οι εφαρμογές καθοδήγησης καθιερώνονται ολοένα και περισσότερο ως στάνταρ έκδοση στα τρακτέρ και τις θεριζοαλωνιστικές μηχανές σε πολλές γεωργικές επιχειρήσεις. Όσο ακριβέστερη είναι η εργασία σας, τόσο πιο επικερδής γίνεται. Μπορείτε να βασιστείτε στην υψηλότερη ακρίβεια ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες εργασίας, όπως σε συνθήκες ομίχλης ή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είμαστε σε θέση να σας το εγγυηθούμε αυτό χάρη στην εμπειρία χιλιάδων πελατών που εργάζονται με το σύστημα Καθοδήγησης SDF: όσοι εργάστηκαν με ένα σύστημα καθοδήγησης δεν μπορούν να το αποχωριστούν ποτέ ξανά. Η Καθοδήγηση SDF συνεπάγεται αποτελεσματικότητα και μέγιστη ακρίβεια.

Η Καθοδήγηση SDF επιτρέπει στους αγρότες να εξοικονομούν χρήματα χάρη στην ακρίβειά της:

 • Ακριβής καθοδήγηση διαδρομής με επαναληψιμότητα, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες εργασίας.
 • Μειωμένος αριθμός διελεύσεων και ως εκ τούτου εξοικονόμηση χρόνου.
 • Λιγότεροι πόροι που χρησιμοποιούνται και περισσότερα περιβαλλοντικά οφέλη.
 • Λιγότερη προσπάθεια και εστίαση στην παρακολούθηση του μηχανήματος.
sdf guidance banner

iMONITOR 3

ΕΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

Το iMonitor3 είναι ο πυρήνας των μηχανημάτων μας και είναι απαραίτητο για την εκτέλεση όλων των σημαντικών λειτουργιών. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μιας οθόνης 8' ή της μεγάλης οθόνης 12'.

Στόχος μας είναι η απρόσκοπτη ενσωμάτωση του συστήματος τόσο του λογισμικού όσο και του υλισμικού στην καμπίνα. Το υποβραχιόνιο που περιλαμβάνει το iMonitor3, αποτελεί το θεμελιώδες στοιχείο των μηχανών με κεντρικό έλεγχο. Σε ένα τερματικό συνδυάζουμε όλο το φάσμα της τεχνολογίας και των εφαρμογών των λύσεων έξυπνης γεωργίας SDF Smart Farming Solutions, καθώς και διάφορες άλλες λειτουργίες, όπως οι ρυθμίσεις του τρακτέρ, οι κάμερες ή η διαχείριση του Comfortip κατά την αναστροφή. Η οθόνη μπορεί να αλλάξει από πλήρη οθόνη σε διαιρούμενη οθόνη: τρεις διαιρούμενες οθόνες στην οθόνη 8' και τέσσερις διαιρούμενες οθόνες στην οθόνη 12'. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή και σας επιτρέπει να διατηρείτε την επισκόπηση όλων των διεργασιών.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΚΤΕΣ GNSS ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το σύστημα που ταιριάζει καλύτερα στη δραστηριότητά σας. Οι Δέκτες μας χρησιμοποιούν ελεύθερα, διεθνώς διαθέσιμα σήματα, τα οποία παρέχουν διαφορετικά επίπεδα ακρίβειας ανάλογα με την παρεχόμενη υπηρεσία διόρθωσης και το μοντέλο του δέκτη:

 • Submeter με ακρίβεια εντοπισμού της διαδρομής περίπου 25εκ. για έκδοση Egnos / WAAS / Autonomus.
 • Decimeter για σήματα TopNet:
  • TopNet Global D (μόνο o SRC40) με ακρίβεια εντοπισμού της διαδρομής περίπου 8εκ.
  • TopNet Global C (μόνο o SR20) με ακρίβεια εντοπισμού της διαδρομής περίπου 5-8εκ.
  • TopNet Global C+ (μόνο o SR20) με ακρίβεια εντοπισμού της διαδρομής περίπου 3-4εκ.
 • Centimeter για RTK με απόλυτη και επαναλαμβανόμενη ακρίβεια 2-3εκ.

Η DEUTZ-FAHR σας προσφέρει τα πάντα με προϊόντα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες σας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
sdf guidance banner