ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Ανακαλύψτε τις Λύσεις Έξυπνης Γεωργίας SDF Smart Farming Solutions: Τεχνολογία της DEUTZ-FAHR για την Γεωργία Ακριβείας.

sdf-logo

Οι Λύσεις Έξυπνης Γεωργίας SDF Smart Farming Solutions σας επιτρέπουν να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά παρά ποτέ, με μια σειρά προσαρμοσμένων ψηφιακών λύσεων που σας βοηθούν να παίρνετε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για την επιχείρησή σας, να εργάζεστε ταχύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια και να βελτιστοποιείτε την κερδοφορία σας.

Οι Λύσεις Έξυπνης Γεωργίας SDF Smart Farming Solutions σας επιτρέπουν να επιλέξετε το πακέτο υπηρεσιών που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας και να έχετε υπό τον έλεγχό σας όλες τις δυνατότητες λήψης αποφάσεων και τα δεδομένα σας.

Προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ταιριάζουν απόλυτα στις πρακτικές ανάγκες των σημερινών αγροτών, εξωτερικών συνεργατών ή λοιπών αγροτικών φορέων.

Λήψη

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ SDF

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

sdf guidance banner

ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ

Τα συστήματα αυτόματης καθοδήγησης είναι όλο και πιο διαδεδομένα στα τρακτέρ και τις θεριζοαλωνιστικές μηχανές. Η εξαιρετική ακρίβεια των εν λόγω συστημάτων βοηθά τους χειριστές να εξοικονομούν πόρους, να αυξάνουν την παραγωγικότητα και να ελέγχουν καλύτερα την εργασία τους και το προϊόν.

Προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για κάθε εφαρμογή, η Καθοδήγηση SDF σας επιτρέπει να επιλέξετε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ SDF

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ SDF

Η ΣΟΥΙΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

sdf guidance banner

ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Η διαχείριση και η ανάλυση των δεδομένων του χωραφιού είναι το θεμέλιο της γεωργίας ακριβείας.

Η Διαχείριση δεδομένων SDF σας επιτρέπει να εργάζεστε με τα προϊόντα μας καθώς και με ένα συνδυασμό πολλών ανεξάρτητων εφαρμογών, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων και πολύτιμη ανάλυση των δεδομένων των μηχανημάτων και των αγρονομικών δεδομένων.

Με τη σουίτα εφαρμογών λογισμικού μας για τη γεωργία ακριβείας, βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο της δράσης!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ SDF

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

iMONITOR 3

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

sdf guidance banner

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ

Το iMonitor3 είναι μια κεντρική διεπαφή για τη διαχείριση όλων των εφαρμογών γεωργίας ακριβείας.

Η οθόνη αφής που είναι τοποθετημένη στο υποβραχιόνιο, σας επιτρέπει την πρόσβαση και τη διαχείριση ενός τεράστιου εύρους λειτουργιών: από τις αναστροφές μέχρι τις ρυθμίσεις του τρακτέρ, και από τη διαχείριση δεδομένων μέχρι την προβολή της εικόνας από τις βιντεοκάμερες που είναι εγκατεστημένες στο μηχάνημα. Και δεν είναι μόνο αυτό.

Το iMonitor3, ενσωματωμένο τέλεια στη σουίτα έξυπνων γεωργικών λύσεων SDF, αποτελεί μια πρακτική διασύνδεση μεταξύ του οδηγού, του τρακτέρ, του παρελκόμενου και του γραφείου

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ iMONITOR3

ISOBUS

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

sdf guidance banner

ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΤΟ ISOBUS ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

Όλα τα γεωργικά μηχανήματα DEUTZ-FAHR που είναι έτοιμα για την έξυπνη γεωργία χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο επικοινωνίας ISOBUS, το διεθνές πρότυπο επικοινωνίας για γεωργικά μηχανήματα.

Το τυποποιημένο πρωτόκολλο ISOBUS εξασφαλίζει απρόσκοπτη, ομαλή επικοινωνία μεταξύ του τρακτέρ και οποιουδήποτε παρελκόμενου - όπως ένα μηχάνημα χορτονομής - ανεξάρτητα από τη μάρκα του παρελκόμενου.

Το ISOBUS σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία: την εργασία σας.