Για ακόμη μια χρονιά το SDF Group θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση γεωργικού εξοπλισμού Agritechica, που θα πραγματοποιηθεί στο Αννόβερο από τις 10 έως και τις 16 Νοεμβρίου, με μια ευρεία γκάμα ελκυστήρων και γεωργικών μηχανημάτων των εμπορικών σημάτων Same και Deutz - Fahr.

Η Agritechnica αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου και όπως είναι αναμενόμενο η Same / Deutz- Fahr θα φέρει στο προσκήνιο νέα προϊόντα, σε όλες τις κατηγορίες ισχύος, τόσο για την ευρωπαϊκή αγορά όσο και για τις υπόλοιπες αγορές της Υφηλίου.

Στον εκθεσιακό χώρο του SDF Group θα υπάρχουν οι παρακάτω τομείς και εκθέματα :

DEUTZ-FAHR Ευρωπαϊκή γκάμα

Τρακτέρ : 7250 TTV, 6215 TTV, 6175 TTV Warrior, 6130 TTV (κινητήρας FARMotion engine), 6185 RCshift, 6165 RCshift, 6155.4 PS, 5105, 5070D Keyline, 5090.4 D GS, Agrokid 230.

Το 9340 TTV Warrior θα υπάρχει ως έκθεμα στην Farming Technology Arena.

Το θεριζοαλωνιστικό C9306 TS

Παρελκόμενα : DrumMaster 727 F, FixMaster 335

SAME

Τρακτέρ: Frutteto 115S CVT ActiveSteer, Frutteto 105 CVT ActiveDrive, Explorer 110 GS, Dorado 90.4 GS, Frutteto 100 CVT ActiveSteer, Dorado 90.4 Classic, Grégoire GL8.6 και Ecoprotect L2.

FARMING TECHNOLOGY ARENA

Ένας νέος, μεγάλος εκθεσιακός χώρος θα είναι αφιερωμένος στις πιο προηγμένες γεωργικές τεχνολογίες της εταιρείας μέσω οπτικής επικοινωνίας, αλλά και μέσω παρουσιάσεων, που θα πραγματοποιούνται σε ωριαία βάση, από την Κυριακή μέχρι και το Σάββατο. Κατά τη διάρκεια των ζωντανών παρουσιάσεων, θα δοθεί έμφαση στα νέα ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες όπως καθοδήγηση από την SDF, διαχείριση στόλων SDF, TIM / ISOBUS, Agrirouter, μαζί με πολλά άλλα σημεία υπεροχής της εταιρίας, αναφορικά με την προσφορά προϊόντων, κορυφαίων τεχνολογιών και παραγωγικών λύσεων. Παράλληλα, ο νέος κινητήρας FARMotion Stage, θα βρίσκεται ως έκθεμα στo συγκεκριμένο περίπτερο.

Τα γεωργικά μηχανήματα των Same / Deutz- Fahr κατασκευάζονται για να αποδίδουν αλλά και για να αντέχουν. Προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ευελιξία με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες που καλύπτουν στο έπακρο τις μεγάλες και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες στο www.samedeutz-fahr.gr, όπως και στο δίκτυο των επίσημων συνεργατών Same / Deutz- Fahr ανά την Ελλάδα.