openfield photo
3E SERIES εικόνα

3E SERIES

Mini
deutz-fahr logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

42Hp / 31.3Kw

Μέγιστη Ροπή

166 NM

Κύλινδροι

3

ΑΠΛΟΤΗΤΑ: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Απλή οδήγηση, απλές σχεδιαστικές λύσεις και απλούστερη συντήρηση. Η σειρά 3E είναι μια ευέλικτη γκάμα τρακτέρ με τις ιδανικές διαστάσεις και βάρος για μια μεγάλη ποικιλία γεωργικών εφαρμογών: από κτηνοτροφικές φάρμες και εργασίες στο ανοιχτό χωράφι έως εργασία με εξειδικευμένες καλλιέργειες (κηπευτικά, οπωρώνες και αμπελώνες) και συντήρηση πάρκων. Αυτά τα συμπαγή, ευέλικτα μηχανήματα είναι ιδανικά για εργασία σε στενούς χώρους. Ένας ευρύχωρος χώρος οδηγού σχεδιασμένος για εξαιρετική άνεση όταν εκτελεί καθημερινές εργασίες ή αφιερώνει πολλές ώρες στη δουλειά.

Κινητήρας
car-engine icon
Φανταστική ευελιξία.

Κάτω από την κουκούλα των τρακτέρ της Σειράς 3E υπάρχει ένας τρικύλινδρος μακράς διάρκειας κινητήρας με εξαιρετική ευελιξία για εύκολη αντιμετώπιση ξαφνικών κορυφών έχονταε φορτίο. Ένα σύστημα ψεκασμού παρέχει σταθερή ροή καυσίμου στον θάλαμο καύσης, μεγιστοποιώντας την απόδοση και ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση καυσίμου. Η γεωμετρία εγκάρσιας ροής της κεφαλής βελτιστοποιεί τη ροή τόσο των εισερχόμενων όσο και των αερίων καύσης, βελτιώνοντας τη διαδικασία καύσης και την απόδοση του κινητήρα. Ένας αισθητήρας στο φίλτρο αέρα προειδοποιεί τον οδηγό όταν το ίδιο το φίλτρο έχει φράξει.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 32 ΧΛΜ/ΩΡΑ.

Ένα απλό μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με 4 ταχύτητες και 2 σειρές που προσφέρουν τελική ταχύτητα 32 χλμ / ώρα. Ξηρός συμπλέκτη με διαμορφωμένο σύστημα απελευθέρωσης πλάκας συμπλέκτη για την αποφυγή ολίσθησης και ελαχιστοποίηση της φθοράς.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ.

PTO Η ταχύτητα λειτουργίας PTO 540 σ.α.λ. επιτυγχάνεται με ταχύτητα κινητήρα 1.780 σ.α.λ.. Εδώ είναι η υψηλότερη ροπή κινητήρα, αποτρέποντας υπερβολικές μειώσεις στην ταχύτητα του κινητήρα και καθιστώντας περιττές τις συνεχείς αλλαγές. ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Εκτός από την απλοποίηση της τακτικής συντήρησης, η υδραυλική αντλία 24 λ / λεπτό που τοποθετείται εξωτερικά παρέχει λάδι σταθερής ροής στους διανομείς και στον πίσω ανελκυστήρα. Κορυφαίος σύνδεσμος με μηχανική διαδρομή και έλεγχο θέσης. Ένα σετ μοχλών θέτει τον οδηγό σε πλήρη έλεγχο του ανελκυστήρα για να ανεβάζει ή να κατεβάζει το εργαλείο γρήγορα όταν χρειάζεται, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια βαλβίδα ελέγχου με ρυθμιστή ροής για την τροποποίηση του ρυθμού πτώσης. Η ικανότητα ανύψωσης είναι 1.250 κιλά.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Εξωπραγματική εργονομία.

Μια απλή, εύχρηστη περιοχή οδήγησης με εργονομικά χειριστήρια. Τα πλατιά πετάλια προσφέρουν άφθονο χώρο για να λειτουργούν άνετα και με ακρίβεια τα πεντάλ συμπλέκτη και φρένων. Το άνετο κάθισμα επιτρέπει στον οδηγό να βρει την τέλεια θέση οδήγησης. Το ταμπλό οργάνων διαθέτει ένα σαφώς ορατό στροφόμετρο, ενώ όλες οι βασικές ενδεικτικές λυχνίες σχετικά με τις λειτουργίες και την κατάσταση του τρακτέρ είναι άμεσα αναγνωρίσιμες.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO