openfield photo
5D KEYLINE εικόνα

5D KEYLINE

Εξωχώραφα
deutz-fahr logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

102Hp / 76.1Kw

Μέγιστη Ροπή

417 NM

Κύλινδροι

3

ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

5D KEYLINE. ΑΠΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Τα νέα μοντέλα της σειράς 5D Keyline είναι ιδανικά για μικρές γεωργικές εργασίες και αγροτικές εργασίες μερικής απασχόλησης, όπως όλες τις πιθανές εργασίες στο αγρόκτημα, ελαφριές μεταφορικές εργασίες και εργασίες στο χωράφι σε διαχειρίσιμες περιοχές. Απλά εντυπωσιακή τεχνολογία: Οι βελτιστοποιημένοι ως προς τον κυβισμό τρικύλινδροι κινητήρες FARMotion 35 προσφέρουν κορυφαία επίδοση, απόδοση καυσίμου και βέλτιστες τιμές εκπομπών με ισχύ που κυμαίνεται από 66 HP (48,9 kW) έως 102 HP (75 kW). Διατίθενται δύο μηχανικές μεταδόσεις 5 ταχυτήτων διαδρομών: 15+15 ή 30+15 ταχύτητες. Απλά αποδοτικό: Η μέγιστη ταχύτητα των 40 km/h επιτυγχάνεται ήδη στις 1800 σ.α.λ. σε όλα τα μοντέλα. Όλα τα μοντέλα 5D Keyline είναι εξοπλισμένα με σύστημα τετρακίνησης και φρένα και στους τέσσερις τροχούς. Το σύστημα τετρακίνησης και ο αναστολέας διαφορικού 100% μπορούν να λειτουργήσουν ηλεκτροϋδραυλικά. Απλά ευέλικτο: Η υδραυλική αντλία 56 λ/λεπτό για έως και τρεις μηχανικά ελεγχόμενες βαλβίδες στο πίσω μέρος, η πίσω ανύψωση ισχύος με το νέο σύστημα EasyLift με μέγιστη δύναμη ανύψωσης 3500 kg και ο άξονας PTO με έως και τρεις ταχύτητες περιστροφής. Απλά άνετη καμπίνα: Με συνολική ορατότητα 360°, φαρδιές πόρτες και εξαιρετικά εργονομική λειτουργία. Τα μοντέλα της νέας σειράς 5D Keyline είναι η σωστή επιλογή για όποιον θέλει απλά να εργαστεί οικονομικά.

Κινητήρας
car-engine icon
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ FARMOTION 35. ΑΠΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

Κάτω από το καπό των νέων μοντέλων της σειράς 5D Keyline, βρίσκονται υπερσύγχρονοι τρικύλινδροι κινητήρες FARMotion, βελτιστοποιημένοι ως προς τον κυβισμό, με απόδοση ισχύος που κυμαίνονται από 66 HP (48,9 kW) έως 102 HP (75 kW) πρότυπο εκπομπών καυσαερίων Stage V). Αυτοί οι κινητήρες έχουν αναπτυχθεί ειδικά για χρήση στη γεωργική βιομηχανία. Ο ηλεκτρονικός ψεκασμός καυσίμου common-rail 2000 bar με αναρρόφηση Turbo Intercooler εγγυάται υψηλή απόδοση ισχύος και υψηλή ροπή με ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές τιμές εκπομπών. Το πρόσφατα αναπτυγμένο συμπαγές ψυγείο με ανεμιστήρες ιξώδους κίνησης και φίλτρο αέρα PowerCore ενισχύει την απόδοση του κινητήρα. Το σύστημα ψύξης είναι επίσης εύκολα προσβάσιμο, γεγονός που απλοποιεί σημαντικά τις εργασίες συντήρησης και καθαρισμού.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
ΜΕΤΑΔΟΣΗ. ΑΠΛΑ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.

Όλα τα νέα μοντέλα 5D Keyline είναι εξοπλισμένα με μηχανική μετάδοση 5 ταχυτήτων διαδρομών. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες εκδόσεις: Έκδοση 15+15 σχέσεων με έρπουσα για ταχύτητες από 298 m/h έως 40 km/h και έκδοση 30+15 σχέσεων με έρπουσα και μετάδοση εμβέλειας για ταχύτητες από 245 m/h έως 40 km/h. Η τελική ταχύτητα των 40 km/h επιτυγχάνεται ήδη σε λειτουργία ECO στις 1800 σ.α.λ. και στις δύο εκδόσεις. Αυτό επιτρέπει την ακριβή και αποτελεσματική οδήγηση σε όλες τις εφαρμογές.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
PTO - ΑΠΛΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ. ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΑΠΛΑ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ.

Τα νέα μοντέλα 5D Keyline είναι αυθεντικά ολοκληρωμένα τρακτέρ. Οι επιλογές εξοπλισμού άξονα PTO είναι αναλόγως ευέλικτες. Διατίθενται τρεις διαμορφώσεις: 540/540 ECO, 540/540 ECO/1000 και 540/540 ECO με PTO ταχύτητας εδάφους. Αυτό επιτρέπει σε όλο τον σχετικό εξοπλισμό να λειτουργεί εξαιρετικά οικονομικά. Ο άξονας PTO ενεργοποιείται χειροκίνητα χρησιμοποιώντας έναν μοχλό. Αυτό εξασφαλίζει μια ομαλή, χωρίς τράνταγμα εκκίνηση. Για να πληρούνται οι διεθνείς απαιτήσεις ασφάλειας, όλα τα μοντέλα 5D Keyline διαθέτουν διακόπτη άξονα PTO ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ. Ειδικά ο υδραυλικός εξοπλισμός αποτελεί μια καλή ένδειξη για το πόσο μπορεί ένα τρακτέρ να ταιριάζει με την επιχείρησή σας. Με τα νέα μοντέλα 5D Keyline, έχετε απόλυτο έλεγχο σε όλο τον σχετικό εξοπλισμό. Η αντλία OpenCenter 56 λ/λεπτό τροφοδοτεί δύο ή και τρεις επιπλέον μηχανικές βαλβίδες ελέγχου στο πίσω μέρος. Η μηχανική πίσω ανύψωση ισχύος DEUTZ-FAHR με το νέο σύστημα EasyLift είναι γνωστή για το ακριβές και αποτελεσματικό σύστημα ελέγχου της και μπορεί να σηκώσει 2500 kg ως στάνταρ. Αυτός ο αριθμός αυξάνεται στα 3500 kg με έναν επιπλέον κύλινδρο. Προαιρετικά είναι δυνατή και η εξωτερική λειτουργία από το πίσω προστατευτικό λάσπης.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
ΚΑΜΠΙΝΑ. ΑΠΛΑ ΑΝΕΤΗ.

Η επιλογή ανώτερου επιπέδου τρακτέρ της σειράς 5D Keyline δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό χώρο εργασίας. Οι φαρδιές πόρτες, η φωτεινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, η πολύπλευρη ορατότητα 360° βοηθούν τους αγρότες να εργάζονται αποτελεσματικά. Στην DEUTZ-FAHR αποτελεί στάνταρ τεχνική όλα τα χειριστήρια να είναι λογικά διατεταγμένα σύμφωνα με τη συχνότητα με την οποία χρησιμοποιούνται, να τοποθετούνται με εύκολη πρόσβαση και να κωδικοποιούνται με βάση το χρώμα. Ο πίνακας οργάνων στη ρυθμιζόμενη κολώνα του τιμονιού παρέχει στον οδηγό συνεχείς πληροφορίες σχετικά με όλες τις καταστάσεις λειτουργίας. Αναλογικό και ψηφιακό. Διατίθενται τρεις επιλογές οροφής. Τυπική οροφή με προστασία FOPS, γυάλινη οροφή χωρίς FOPS και οροφή καμπίνας από πολυανθρακικό υψηλής ορατότητας με FOPS για ανεμπόδιστη ορατότητα προς τα πάνω όταν εργάζεστε με φορτωτή εμπρός. Ανεξάρτητα από τις εφαρμογές που πρέπει να καλύψετε, η άνετη καμπίνα της νέας σειράς 5D Keyline παρακινεί όλους τους οδηγούς να προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO