openfield photo
6 SERIES (6120-6140) εικόνα

6 SERIES (6120-6140)

Εξωχώραφα
deutz-fahr logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

143Hp / 106.6Kw

Μέγιστη Ροπή

544 NM

Κύλινδροι

4

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟ 126 ΕΩΣ ΚΑΙ 143 ΙΠΠΟΥΣ

Η νέα σειρά 6 παρέχει τον καλύτερο συνδυασμό τεχνολογίας στην κατηγορία της. Η DEUTZ-FAHR έχει επεκτείνει τη σειρά με έξι συμπαγείς, τετρακύλινδρα τρακτέρ στην κατηγορία χαμηλής έως μέσης ιπποδύναμης: τα 6120, 6130 και 6140, διατίθενται με κιβώτια TTV ή PowerShift. Από το όργωμα, τη σπορά και την καλλιέργεια έως τη μεταφορά, τη συγκομιδή των καλλιεργειών και την εργασία του εμπρόσθιου φορτωτή - τα νέα τρακτέρ της Σειράς 6 είναι τόσο ευέλικτα όσο η καθημερινή σας εργασία ποικίλλει. Η μέγιστη ευελιξία, η μέγιστη απόδοση και η απαράμιλλη άνεση λειτουργίας είναι χαρακτηριστικά εμπορικού σήματος της νέας Σειράς 6. Ο μοντέρνος σχεδιασμός καπό, το πακέτο LED και το iMonitor 8 ιντσών στην καμπίνα συνδυάζονται άψογα με την πλήρη γκάμα μοντέλων. Όπως και η υπάρχουσα σειρά 6, τα νέα, συμπαγή τετρακύλινδρα τρακτέρ διαθέτουν ισχυρά υδραυλικά συστήματα, καθώς και μια γκάμα υδραυλικών σημείων προσάρτησης μπροστά και πίσω. Οι εξαιρετικά αποδοτικοί κινητήρες Deutz TCD 3.6 (Επίπεδο IV) με ισχύ από 126 έως 143 ίππους (92,7 έως 105 kW) διασφαλίζουν χαρακτηριστικά υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Διατίθενται διάφορες επιλογές εξοπλισμού. Η ευρύχωρη καμπίνα παρέχει υψηλό επίπεδο άνεσης λειτουργίας και οδήγησης για το οποίο έχει γίνει γνωστή η DEUTZ-FAHR. Με τα έξι νέα μοντέλα της σειράς, η DEUTZ-FAHR έχει προσθέσει ακόμη περισσότερες επιλογές στο συνδυασμό τεχνολογίας. Οι επιχειρήσεις που αναζητούν ένα βολικό μοντέλο που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, καθώς και άνεση και ευκολία που εγγυάται την εύρεση ενός απόλυτα κατάλληλου εύχρηστου τρακτέρ που ταιριάζει με το προφίλ εργασίας τους και τις ατομικές απαιτήσεις.

Κινητήρας
car-engine icon
DEUTZ TCD 3.6 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ. ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΙΓΑ.

Οι νέοι, ηλεκτρονικά ελεγχόμενοι τετρακύλινδροι κινητήρες Deutz TCD 3.6 (Επίπεδο IV) είναι εξαιρετικά συμπαγείς, ισχυροί και αποδοτικοί. Ανταποκρίνονται αμέσως και προσφέρουν υψηλή ροπή σε ένα ευρύ φάσμα στροφών κινητήρα. Είναι επίσης εξαιρετικά καθαροί. Περιλαμβάνουν EGR και SCR μετεπεξεργασία καυσαερίων και ένα επιπλέον, φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (6130 και 6140). Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά ενεργά φίλτρα, το DPF προσφέρει τρία πλεονεκτήματα: το καύσιμο δεν εισέρχεται στο φίλτρο, παράγεται λιγότερη θερμότητα και η αναγέννηση του φίλτρου είναι πολύ πιο γρήγορη. Αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείτε καύσιμο και χρήμα ενώ πληρούνται όλα τα διεθνή πρότυπα εκπομπών - τώρα και στο μέλλον. Σε όλα τα μοντέλα, η απόδοση του κινητήρα αυξάνεται από έναν ηλεκτρονικό ανεμιστήρα Visco. Κάθε μοντέλο μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με το νέο φρένο εξάτμισης για να παρέχει έως και 40% μεγαλύτερη απόδοση φρεναρίσματος. Αυτό το σύστημα διασφαλίζει ότι τα φρένα σέρβις προστατεύονται, ιδίως όταν ταξιδεύετε κατηφορικά και μεταφέρετε βαριά φορτία. Με την αύξηση της ασφάλειας, αυτό μειώνει το κόστος συντήρησης. Η λειτουργία είναι πρακτική, εύκολη και αξιόπιστη χρησιμοποιώντας ένα επιπλέον πεντάλ, το οποίο ελέγχει μια ρυθμιστική βαλβίδα. Η απόδοση του φρένου βαθμονομείται αυτόματα και βελτιστοποιείται για την επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης. Οι νέοι κινητήρες DEUTZ-FAHR είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα σύγχρονης τεχνολογίας που κατασκευάζεται στη Γερμανία και είναι συνώνυμο με την αξιοπιστία και την απόδοση στο υψηλότερο επίπεδο, επιτρέποντάς σας να ολοκληρώσετε την εργασία σας ακόμα πιο αποτελεσματικά.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
POWERSHIFT, RCSHIFT Η TTV: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

TTV Ή ΜΕΤΑΔΟΣΗ POWERSHIFT. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. Μέγιστη παραγωγικότητα με μέγιστη άνεση οδήγησης και εργασίας - τα νέα τρακτέρ της Σειράς 6 μπορούν να εξοπλιστούν με σύγχρονη, συνεχώς μεταβλητή τεχνολογία μετάδοσης TTV. Αυτή η ώριμη ιδέα έχει δοκιμαστεί με την πάροδο των χρόνων και τώρα είναι ακόμη πιο αποτελεσματική χάρη στο νέο λογισμικό. Υπάρχουν τρεις τρόποι οδήγησης που επιτρέπουν στον οδηγό να προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση στην εργασία: χειροκίνητα, αυτόματα και PTO. Το συνολικό εύρος ταχύτητας εκτείνεται από 0,2 χλμ / ώρα έως 50 χλμ / ώρα. Για εργασία στο πεδίο, η μετάδοση TTV είναι εξαιρετικά αποτελεσματική σε όλες τις ταχύτητες. Τα χειριστήρια κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων είναι απόλυτα συντονισμένα και υποστηρίζουν ρυθμίσεις που καθορίζονται από τον χρήστη. Ο έλεγχος αναμονής ενεργού ισχύος-μηδέν καθιστά δυνατή τη διακοπή χωρίς ενεργοποίηση του πεντάλ φρένου ή του συμπλέκτη. Κάθε λεπτομέρεια της μετάδοσης TTV έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα των νέων μοντέλων της Σειράς 6 . ΜΕΤΑΔΟΣΗ POWERSHIFT. ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ. Καθαρή τεχνολογία. Όσοι επιλέξουν τα νέα μοντέλα της Σειράς PowerShift 6 θα επωφεληθούν από ένα συμπαγές, 5 ταχυτήτων χειροκίνητο κιβώτιο με τρία βήματα αλλαγής ισχύος και ταίριασμα ταχύτητας μεταξύ άλλων μπόνους άνεσης. Διατίθενται δύο εκδόσεις: μια έκδοση 30 + 30 ή 60 + 60 με ταχύτητα αναρρίχηση και supercreeper. Αυτά τα συστήματα μετάδοσης διαθέτουν επίσης το ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα μεταφοράς ισχύος με προεπιλεγμένα χαρακτηριστικά απόκρισης πέντε σταδίων (SenseClutch). Αυτό καθιστά δυνατή την αλλαγή κατεύθυνσης διαδρομής χωρίς διακοπή ροπής. Το σύστημα Stop & Go διευκολύνει τον ακριβή ελιγμό σε στενούς χώρους χωρίς να χρειάζεται να λειτουργεί ο συμπλέκτης - ένα βασικό πλεονέκτημα των νέων μοντέλων της σειράς 6 από την άποψη της ευκολίας, ειδικά για την εργασία του μπροστινού φορτωτή. Το σύστημα ComfortClutch επιτρέπει επίσης την αλλαγή ταχυτήτων χωρίς τη χρήση του πεντάλ συμπλέκτη. Φυσικά, η τελική ταχύτητα είναι 50 χλμ / ώρα, 40 χλμ / ώρα μπορεί επίσης να επιτευχθεί με μειωμένη ταχύτητα κινητήρα. Για τους αγρότες που εκτιμούν την ισχυρή τεχνολογία αλλαγής ταχυτήτων και εξακολουθούν να θέλουν να κάνουν κάποια πράγματα χειροκίνητα, τα νέα μοντέλα της Σειράς Power 6 είναι η τέλεια επιλογή.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ PTO ΩΣ ΣΤΑΝΤΑΡ - ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ Η ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ; ΟΛΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ.

PTO Τέσσερις ταχύτητες PTO στο πίσω μέρος (540, 540ECO, 1000 και 1000ECO) αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού για την έκδοση Powershift, τρεις για την έκδοση TTV. Ένα εμπρόσθιο PTO 1.000 σ.α.λ. και ένα PTO ταχύτητας εδάφους διατίθενται κατόπιν αιτήματος. Η αυτόματη λειτουργία PTO περιλαμβάνεται ως στάνταρ. Αυτό ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί το PTO ανάλογα με τη θέση ανύψωσης ισχύος. Τα νέα μοντέλα της Σειρας 6 προσφέρουν τα πάντα για όλους. Μπορείτε να αποφασίσετε για τον κατάλληλο εξοπλισμό για εσάς. ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Τα νέα τρακτέρ της Σειράς 6 φανερώνουν την έκταση της ευελιξίας του εξοπλισμού τους όσον αφορά τα υδραυλικά συστήματα. Αυτά μπορούν να διαμορφωθούν για να ταιριάζουν στις ακριβείς ανάγκες σας. Υπάρχει μια επιλογή από τρία υδραυλικά πακέτα: ένα απλό ανοιχτό κεντρικό σύστημα με έξοδο αντλίας 90 λ / λεπτό και μηχανικά ελεγχόμενες βαλβίδες, ένα πακέτο ανίχνευσης φορτίου 120 λ / λεπτό με μηχανικά ελεγχόμενες βαλβίδες ή ένα πακέτο ανίχνευσης φορτίου 120 λ / λεπτό με ηλεκτρονικά ελεγχόμενες βαλβίδες. Μέσα σε αυτά τα τρία βασικά πακέτα, δεν διατίθενται λιγότερες από 22 επιλογές εξοπλισμού - από τρεις απλές, μηχανικές μονάδες ελέγχου έως πλήρη ηλεκτρο-υδραυλικό έλεγχο πέντε μονάδων ελέγχου διπλής δράσης, εμπρόσθιος σύνδεσμος (με ComfortPack) και εμπρόσθιος φορτωτής. Μια εργοστασιακή μπροστινή σύνδεση είναι διαθέσιμη ως προαιρετική. Αυτό υπάρχει επίσης σε τρεις εκδόσεις: μηχανικά ή ηλεκτρο-υδραυλικά ελεγχόμενο με προαιρετικό ComfortPack. Η μέγιστη ανυψωτική ικανότητα του μπροστινού συνδέσμου είναι 2.880 κιλά. Ο ηλεκτροϋδραυλικά ελεγχόμενος οπίσθιος κοχλίας μπορεί να σηκώσει έως και 7.000 κιλά.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
ΑΝΕΣΗ, ΟΛΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ.

Τι χρειάζονται οι οδηγοί για να προσφέρουν τα πάντα στη δουλειά κάθε μέρα; Πρώτα απ 'όλα: ηρεμία και ησυχία. Αυτό είναι κάτι που προσφέρουν τα νέα μοντέλα της Σειράς 6. Η καμπίνα, τοποθετημένη σε αθόρυβα μπλοκ Hydro, μειώνει τον θόρυβο και τους κραδασμούς έως και 40%. Για ακόμη πιο χαλαρή εργασία, μπορεί να τοποθετηθεί μηχανική ή πνευματική ανάρτηση καμπίνας κατόπιν αιτήματος. Στη συνέχεια, οι οδηγοί χρειάζονται ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Κανένα πρόβλημα: μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ χειροκίνητα ρυθμιζόμενου κλιματισμού ή αυτόματου κλιματισμού. Τα ρυθμιζόμενα πλαϊνά παράθυρα είναι στάνταρ σε όλα τα μοντέλα και ένα άνοιγμα μπροστινού παρμπρίζ είναι διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος. Στη συνέχεια, φυσικά, οι οδηγοί χρειάζονται μια τέλεια εικόνα όλων των περιοχών εργασίας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Αυτό είναι επίσης δεδομένο. Ένα προαιρετικό πακέτο φωτισμού LED 33.600 λούμεν μετατρέπει τη νύχτα σε μέρα. Για καλύτερη ορατότητα πάνω από το τρακτέρ κατά τη λειτουργία του μπροστινού φορτωτή, επιλέξτε ένα μοντέλο με διαφανή ηλιοροφή - με FOPS. Για να βελτιωθεί η οπίσθια ορατότητα σε υγρές συνθήκες, η θέση του υαλοκαθαριστήρα στο πίσω παρμπρίζ έχει βελτιστοποιηθεί. Όπως μπορείτε να δείτε, η DEUTZ-FAHR έχει δώσει τα μέγιστα σε ό, τι αφορά την άνεση στα νέα μοντέλα της Σειράς 6, έτσι ώστε οι οδηγοί να μπορούν επίσης να προσφέρουν τα πάντα. Ανεβείτε και απολαύστε το χώρο ενώ εργάζεστε. Το εσωτερικό των νέων τρακτέρ της Σειράς 6 διαθέτει εντυπωσιακό, λαμπρό σχεδιασμό. Όλα τα χειριστήρια του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, της απομείωσης ισχύος, του αυτόματου PTO, των υδραυλικών βαλβίδων ελέγχου και τα φώτα, καθώς και το MMI για το InfoCentrePro είναι εύκολα προσβάσιμα, ενσωματωμένα στην πλευρική κονσόλα στα δεξιά του οδηγού. Αυτά τακτοποιούνται λογικά ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης τους και επισημαίνονται σαφώς σε διαφορετικά χρώματα. Τα μοντέλα TTV λειτουργούν χρησιμοποιώντας το νέο χειριστήριο MaxCom στο δεξιό υποβραχιόνιο. Το νέο InfoCentrePro στη βάση του τιμονιού διαθέτει έγχρωμη οθόνη 5 ". Αυτό παρέχει στον οδηγό συνεχή ροή πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας του τρακτέρ. Το Mini-MMI ή το MMI μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κλήση διαφόρων σελίδων και την πραγματοποίηση μεμονωμένων ρυθμίσεων. Διατίθενται τρία σχέδια καθισμάτων: ένα με μηχανική ανάρτηση, ένα με πνευματική ανάρτηση και ένα περιστρεφόμενο κάθισμα με πνευματική ανάρτηση. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν επίσης κάθισμα συνοδηγού με ζώνη ασφαλείας. Αυτό που είναι σίγουρο σε κάθε περίπτωση είναι ότι κάθε επιθυμία ικανοποιείται με τη νέα Σειρά 6 όσον αφορά την οδήγηση και την άνεση λειτουργίας.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO