openfield photo
6 SERIES (New) εικόνα

6 SERIES (New)

Εξωχώραφα
deutz-fahr logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

171Hp / 127.5Kw

Μέγιστη Ροπή

699 NM

Κύλινδροι

4

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ο γεωργικός κλάδος παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία. Κάθε επιμέρους επιχείρηση έχει τη δική της, εντελώς ξεχωριστή στρατηγική επιτυχίας. Είτε πρόκειται για μια μεγάλη, μεσαία ή μικρή εταιρεία, εργολάβο ή τοπική αρχή, όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: πρέπει να είναι επιτυχημένα. Αντίστοιχα, η τεχνολογία τρακτέρ πρέπει να ταιριάζει 100% με το εργασιακό προφίλ τους. Όργωμα, σπορά, καλλιέργεια, μεταφορά, συγκομιδή καλλιεργειών, εργασία με φορτωτή μπροστά: ο κάθε επαγγελματίας αποφασίζει πώς θα χρησιμοποιηθεί το τρακτέρ. Η DEUTZ-FAHR έχει αναπτύξει τη Σειρά 6 για αυτόν τον σκοπό: 10 μοντέλα που κυμαίνονται από 156 έως 226 ίππους, τρία μεταξόνια, τρεις εκδόσεις μετάδοσης, τύποι καμπίνας με διαφορετικά επίπεδα άνεσης και διάφορες άλλες επιλογές χαρακτηριστικών, μπορείτε να συνδυάσετε το καλύτερο μείγμα τεχνολογίας σε αυτήν την κατηγορία τρακτέρ και να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό τρακτέρ. Με τη Σειρά 6, η DEUTZ-FAHR επαναπροσδιόρισε την έννοια της δυνατότητας παραμετροποίησης.

Κινητήρας
car-engine icon
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ.

Η Σειρά 6 είναι εξοπλισμένη με τους δοκιμασμένους κινητήρες DEUTZ 6.1 και 4.1 Stage V. Με καλύτερη απόκριση από ποτέ και με υψηλότερη ροπή ενώ ταυτόχρονα μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και AdBlue. Το σύστημα εξάτμισης διαθέτει μετεπεξεργασία καυσαερίων SCR και πρόσθετο, παθητικό φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF). Το DPF προσφέρει τρία πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα συνηθισμένα ενεργά φίλτρα: δεν γίνεται έγχυση καυσίμου απευθείας στο φίλτρο, παράγεται λιγότερη θερμότητα γύρω από τη μονάδα και η αποδοτική στρατηγική «λειτουργίας θερμότητας» κινητήρα μειώνει τις ανάγκες αναγέννησης. Αυτό εξοικονομεί καύσιμα και χρήματα ενώ συμμορφώνεται με όλα τα διεθνή πρότυπα εκπομπών. Στα μοντέλα TTV, η απόδοση του κινητήρα υποστηρίζεται και από ηλεκτρονικούς ανεμιστήρες Visco. Οι κινητήρες DEUTZ – σύγχρονοι, τεχνολογίας κατασκευής στη Γερμανία – είναι συνώνυμοι με τα υψηλότερα επίπεδα αξιοπιστίας και απόδοσης, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε το μέγιστο από την εργασία σας.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
TTV, RCSHIFT ή POWERSHIFT: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Ποιος είναι ο τύπος αγροτικών εργασιών του τρακτέρ σας; Απλές εργασίες στο αγρόκτημα, εργασίες σε χορτολιβαδική έκταση, βαριές μεταφορές, τράβηγμα βαρέων εργαλείων στο χωράφι ή συνδυασμός όλων αυτών; Όποιος και αν είναι ο τύπος αγροτικών εργασιών της Σειράς 6, προσφέρει την κατάλληλη μετάδοση για κάθε απαίτηση του οδηγού και κάθε προϋπολογισμό. Μέγιστη άνεση και υψηλή απόδοση: πρόκειται για τη μετάδοση TTV. Αυτό το αποτελεσματικό και αξιόπιστο σύστημα είναι ικανό να μεταβάλλει συνεχώς τις ταχύτητες, βελτιστοποιώντας την ισχύ του κινητήρα χωρίς περιττό φορτίο ή σπατάλη καυσίμου, για ευκολότερη και πιο παραγωγική εργασία. Αυτές οι αρχές λειτουργίας επιτρέπουν στη μετάδοση TTV να παρέχει γρήγορα την απαιτούμενη ταχύτητα οδήγησης, εξασφαλίζοντας ομαλή οδήγηση και πλεονεκτήματα όσον αφορά την άνεση και την ασφάλεια εν κινήσει, ιδιαίτερα κατά την οδήγηση σε δρόμους. Η πλήρως αυτόματη μετάδοση RCshift προσφέρει 5 ρομποτικές ταχύτητες συν 6 βήματα Powershift μπροστά και 3 πίσω, συνολικός αριθμός ταχυτήτων 30+15 (με έρπουσα: 54 + 27). Λειτουργία μετάδοσης υψηλής ταχύτητας και υψηλής ροπής. Με 5 μηχανικές ταχύτητες συν 6 βήματα Powershift μπροστά και 3 πίσω, η μετάδοση Powershift προσφέρει 30+15 ταχύτητες (με έρπουσα: 54+27) με μέγιστη ταχύτητα 40 ή 50 χλμ/ώρα (σύμφωνα με τους κανονισμούς της αγοράς), σε μειωμένες στροφές του κινητήρα. Όλες οι μεταδόσεις είναι εύχρηστες και παρέχουν 40 χλμ/ώρα σε ultra-eco ή 50 χλμ/ώρα σε super-eco στροφές κινητήρα. Επιπλέον, είναι απλά στον προγραμματισμό τους και εύκολα στην παρακολούθησή τους μέσω των ενδείξεων στο καντράν. Το καθένα παρέχει άριστη αποδοτικότητα, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Ωστόσο αυτό που είναι μοναδικό στη νέα Σειρά 6 είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο της τεχνολογίας του κιβωτίου ταχυτήτων που θέλετε.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
PTO - ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Με τέσσερεις ταχύτητες ΡΤΟ 540/540ECO/1000/1000ECO πίσω και 1000 και 1000ECO μπροστά, όλες οι δουλειές μπορούν να γίνουν πολύ αποτελεσματικά. Με την επιλογή DualSpeed PTO μπροστά, αυτές οι ταχύτητες μπορούν να αλλάξουν από την καμπίνα του InfoCentrePro. Αυτό επιτρέπει τη μέγιστη απόδοση λειτουργίας ανά πάσα στιγμή και σημαίνει ότι είναι δυνατό να λειτουργεί συχνά με τον κινητήρα σε χαμηλές στροφές. Χάρη στα χαρακτηριστικά μειωμένων στροφών του κινητήρα, σε συνδυασμό με την τεχνολογία απογείωσης ισχύος ECO, η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται σημαντικά. Το αναλογικά ελεγχόμενο PTO αποτρέπει την απότομη εκκίνηση και προστατεύει τα εξαρτήματα της μετάδοσης. Το νέο InfoCentrePro παρέχει καθαρές, εύκολα κατανοητές πληροφορίες για τις λειτουργίες των υδραυλικών και του ΡΤΟ. Όλες οι λειτουργίες των υδραυλικών και του ΡΤΟ μπορούν να τεθούν εύκολα και να ελεγχθούν από την δεξιά κονσόλα ή το υποβραχιόνιο στην καμπίνα. Τα σημεία προσάρτησης της νέας Σειράς 6 είναι διαθέσιμα με μεγάλη γκάμα επιλογών χαρακτηριστικών. Για τα υδραυλικά μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα μηχανικά και ηλεκτρο-υδραυλικά χειριστήρια, έως και πέντε υδραυλικές βαλβίδες πίσω και δύο μπροστά και μία έξοδο υδραυλικής αντλίας έως και 170 λίτρων/λεπτό, με μία ικανότητα ανύψωσης πίσω έως 9.700 κιλά. Τα μοντέλα με την καμπίνα MaxiVision 2 προσφέρουν αναλόγως ελεγχόμενες υδραυλικές βαλβίδες, για έναν ευρύτερο έλεγχο των εργαλείων. Ένα ξεχωριστό ρεζερβουάρ λαδιού διασφαλίζει άφθονη παροχή στα μοντέλα TTV. Τα κύρια υδραυλικά παρέχονται με ένα σύστημα αισθητήρας φορτίου ή με μία αντλία ανοικτού κέντρου συνεχούς ροής. Το νέο σύστημα μπροστινής σύνδεσης της σειράς TTV της Σειράς 6 είναι εξοπλισμένο με λειτουργία ελέγχου θέσης, παρέχοντας μεγαλύτερο έλεγχο σε μια ευρύτερη γκάμα εργαλείων. Η νέα μπροστινή υποστήριξη με τη νέα ενσωματωμένη ανύψωση μπροστά είναι σχεδιασμένη να ταιριάζει στην μπροστινή ανάρτηση, παρέχοντας μία συμπαγή διάταξη για μέγιστη ικανότητα στροφής, και ανύψωση έως 5.450 κιλά με έως 2 αποκλειστικές μπροστινές βαλβίδες. Η μπροστινή περιοχή τοποθέτησης διαθέτει επίσης ενσωματωμένο τερματικό ISOBUS.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝΕΣΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Γενικά, όσο μεγαλύτερη είναι η άνεση οδήγησης και λειτουργίας, τόσο πιο παραγωγική είναι η εργασία. Και όσο πιο χαλαρή η δουλειά, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα. Για το λόγο αυτό, και τα μοντέλα της Σειράς 6 προσφέρουν άνεση στην καμπίνα ανώτερης κατηγορίας. Μοναδικό στην αγορά: Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές παραλλαγές τεχνολογίας, εξοπλισμού, προδιαγραφών και άνεσης. Είναι στο χέρι σας! Με βάση τον τύπο αγροτικών εργασιών του τρακτέρ και τις απαιτήσεις του οδηγού, υπάρχει λύση για όλους τους προϋπολογισμούς. Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις, η νέα Σειρά 6 θα καλύψει τις προσωπικές σας απαιτήσεις. Καμπίνες MaxiVision 2 με διαφορετικά επίπεδα άνεσης λειτουργίας και τεχνολογικές λύσεις, από απλά μηχανικά χειροκίνητα χειριστήρια μέχρι το πιο προηγμένο ηλεκτρονικό joystick. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις τύπους οροφής – μία απλή συρόμενη πράσινη οροφή, μία γυάλινη οροφή με απορρόφηση ακτινών UV ή την έκδοση ασφαλείας FOPS για μέγιστη ορατότητα όταν χρησιμοποιείται φορτωτή μπροστά. Ό,τι και να διαλέξετε, η νέα Σειρά 6 θα καλύψει τις προσωπικές σας απαιτήσεις.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO