openfield photo
AGROCLIMBER F-V εικόνα

AGROCLIMBER F-V

Ερπυστριοφόρα
deutz-fahr logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

95Hp / 70.8Kw

Μέγιστη Ροπή

373 NM

Κύλινδροι

4

ΜΙΚΡΟ, ΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Με τη σειρά Agroclimber V και F, η σειρά γερανών τροφοδοσίας της DEUTZ-FAHR εξυπηρετεί ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα εφαρμογών από ποτέ: από εργασίες στο ανοιχτό χωράφι έως μια μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων εφαρμογών, ειδικά σε οπωρώνες φρούτων (400FI410F) και αμπελώνες ( 310V). Οι κύριες διαφορές μεταξύ της σειράς Agroclimber V και F είναι οι διαστάσεις και η ισχύς: Τα μοντέλα F έχουν μια συμπαγή, ανθεκτική δομή σχεδιασμένη για εργασία μεταξύ σειρών και διατίθενται με ελάχιστο πλάτος 1,36 μ. και ισχύ 90 ή 100 ίππους. ενώ τα μοντέλα V είναι ακόμη πιο εξειδικευμένα και είναι εξαιρετικά ευέλικτα ακόμη και σε πολύ περιορισμένες συνθήκες, με ελάχιστο πλάτος 1,18 μ. και ισχύ κινητήρα 80 ίππους.

Κινητήρας
car-engine icon
Δύναμη και εξαιρετικός αυτοματισμός από έναν ακαταμάχητο κινητήρα

Το μικρά τρακτέρ Agroclimber F / V είναι εξοπλισμένα με τρεις ή τέσσερις κυλίνδρους Euro III τούρμπο-εσωτερικής ψύξης κινητήρες. Το Agroclimber 400FI410F τροφοδοτείται από κινητήρα 4.000 cc (4.0 λίτρα), ενώ το Agroclimber 310V διαθέτει μονάδα 3.000 cc (3.0 λίτρα). Οι κινητήρες Agroclimber τροφοδοτούνται από μία μόνο αντλία έγχυσης υψηλής πίεσης, για βέλτιστο ψεκασμό καυσίμου και προοδευτική, αποδοτική καύση, ενώ το προηγμένο σύστημα SDF (με μεμονωμένες αντλίες για κάθε κύλινδρο) εξασφαλίζει στιγμιαίους χρόνους ψεκασμού, με τον ίδιο τον κύκλο ψεκασμού να ρυθμίζεται ηλεκτρονικά σε σχέση με φορτίο για βελτιωμένη οικονομία καυσίμου. Αυτοί οι κινητήρες διαθέτουν ηλεκτρονικό ρυθμιστή, καθιστώντας τη δουλειά του οδηγού απλούστερη και ταχύτερη και αυξάνοντας την παραγωγικότητα: ο οδηγός μπορεί να ρυθμίσει και να αποθηκεύσει προεπιλογές ταχύτητας κινητήρα για συγκεκριμένες εφαρμογές και να τις ανακαλέσει όποτε χρειάζεται. Μετά την ανάκληση, το σύστημα διατηρεί την προκαθορισμένη ταχύτητα του κινητήρα σε σταθερή τιμή.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Άνετος έλεγχος ταχύτητας, ακόμη και με κομμάτια

Ο κύριος στόχος της DEUTZ-FAHR στην ανάπτυξη των κιβωτίων ταχυτήτων για τα 400FI410F και 310V ήταν να δημιουργήσει ένα ειδικά βελτιστοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων για κάθε μοντέλο, να προσφέρει μικρά τρακτέρ που λειτουργούν με εξαιρετική ομαλότητα και να προσφέρουν εντυπωσιακή παραγωγικότητα, ακόμη και όταν εργάζονται κάτω από πολύ βαριά πίεση. Τα μοντέλα Agroclimber V διαθέτουν χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων με οκτώ γρανάζια ταχυτήτων FWD / REV (ή δώδεκα, προαιρετικά), ενώ τα μοντέλα Agroclimber F είναι εξοπλισμένα με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με μειωτήρα οδήγησης και supercreeper, με συνολικά δεκαέξι ταχύτητες FWD / REV.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Η δύναμη είναι το παν για ένα μικρό τρακτέρ - Ευέλικτο υδραυλικό σύστημα για απόλυτη αξιοπιστία

PTO Τα μοντέλα Agroclimber F διατίθενται με ηλεκτροκινητήρα PTO δύο ταχυτήτων (540 / 540ECO σ.α.λ.). ενώ τα μοντέλα Agroclimber V διαθέτουν δύο ταχυτήτες (540/1000 σ.α.λ.) μηχανικά συνδεδεμένες με μοχλό. ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Τα μοντέλα Agroclimber είναι εξοπλισμένα με ένα προηγμένο υδραυλικό σύστημα με δύο ανεξάρτητες αντλίες. Στις εκδόσεις Agroclimber F, η κύρια αντλία έχει εντυπωσιακή χωρητικότητα 42 λ / λεπτό, ενώ η κύρια αντλία στα μοντέλα Agroclimber V είναι διαθέσιμη με ρυθμούς παράδοσης έως και 42 λ / λεπτό. Και στις δύο περιπτώσεις, η κύρια αντλία τροφοδοτεί τέσσερις βοηθητικούς διανομείς καθώς και όλα τα πιο σημαντικά εξαρτήματα του μηχανήματος. Μια δεύτερη αντλία τοποθετημένη στον κινητήρα (χωρητικότητας 25 λ/ λεπτό για μοντέλα Agroclimber F και 18 λ / λεπτό για μοντέλα Agroclimber V) έχει χωρητικότητα 25 λ / λεπτό και τροφοδοτεί επίσης το σύστημα οδήγησης και τους συμπλέκτες PTO ως παροχή λιπαντικού λαδιού σε όλα τα εξαρτήματα του κιβωτίου ταχυτήτων. Όλα τα μοντέλα F και V είναι εξοπλισμένα με έναν οπίσθιο ανελκυστήρα με ένα πλήρως μηχανικό σύστημα σύνδεσης και χωρητικότητα φορτίου έως 3000 κιλά. Οι λειτουργίες θέσης, διαδρομής και μικτού τρόπου λειτουργίας του πίσω συνδέσμου 3 σημείων ελέγχονται από εργονομικά χειριστήρια στον ίδιο τον ανελκυστήρα.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Χωρίς δονήσεις και αθόρυβο για απόλυτη άνεση

Η πλατφόρμα είναι τοποθετημένη σε τέσσερα αθόρυβα μπλοκ, τα οποία μονώνουν από δονήσεις που παράγονται από το τρακτέρ. Στην ουσία, τα αθόρυβα μπλοκ είναι ένας πατενταρισμένος τύπος ελαστικής βάσης που εξαλείφει τον τυπικό θόρυβο που παράγεται από σταθερές βάσεις, ο οποίος μπορεί να είναι δυσάρεστα δυνατός και να προκαλεί σοβαρή απόσπαση της προσοχής, καθιστώντας την εργασία σημαντικά πιο δύσκολη για τον οδηγό. Η είσοδος και έξοδος από το κάθισμα του οδηγού γίνεται πιο εύκολη και ασφαλής από το επίπεδο δάπεδο της πλατφόρμας. Το ταμπλό οργάνων παρέχει σαφείς, περιεκτικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του τρακτέρ: με ταχύτητα κινητήρα, ταχύτητα σε χλμ / ώρα, ταχύτητα PTO, μετρητή ώρας, μετρητή καυσίμου και θερμοκρασία ψυκτικού. Ενώ κάθε πτυχή των ανιχνευτών Agroclimber F και V είναι βελτιστοποιημένη για συμπαγή, αυτά τα μηχανήματα εξακολουθούν να προσφέρουν εξαιρετική λειτουργικότητα και άνεση. Οι ανιχνευτές Agroclimber διατίθενται σε τέσσερις διαφορετικές διαμορφώσεις (δύο για εκδόσεις F), με διαφορετικά συνολικά πλάτη, μεγέθη πλατφόρμας, μεταξόνια και πλάτος τροχιάς για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO