openfield photo
AGROCLIMBER εικόνα

AGROCLIMBER

Ερπυστριοφόρα
deutz-fahr logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

102Hp / 76.1Kw

Μέγιστη Ροπή

376 NM

Κύλινδροι

4

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΥΚΙΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΜΑ

Το Agroclimber 410 SIX είναι ένα υπερσύγχρονο μικρό τρακτέρ για ανοιχτό πεδίο, με συμπαγείς διαστάσεις (πλάτος 1,8 μ), που ταιριάζει παντού, με ισχυρό κινητήρα 110 ίππους ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλή απόδοση. Αυτό το μηχάνημα ενσωματώνει όλες τις τελευταίες καινοτόμες λύσεις εφαρμοσμένης μηχανικής στο τμήμα των γερανών και είναι ασύγκριτα εύκολο στη χρήση και άνετο ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες σε λοφώδες και ορεινό έδαφος. Μοναδικό για το 410 SIX είναι ένα υπόστρωμα με έξι κυλίνδρους στη βάση κάθε πλευράς, για ιδανική κατανομή βάρους του τρακτέρ και μακράς διάρκειας αλυσίδες κίνησης.

Κινητήρας
car-engine icon
Δυναμικός κινητήρας με προηγμένη τεχνολογία

Τετρακύλινδροι κινητήρες 4.000 cc Τούρμπο Εσωτερικής Ψύξης Euro III, για αθόρυβη, συνεπή λειτουργία. Οι κινητήρες που τροφοδοτούν το Agroclimber 410 SIX διαθέτουν μεμονωμένες αντλίες ψεκασμού υψηλής πίεσης, για βελτιστοποιημένο ψεκασμό καυσίμου και προοδευτική, αποδοτική καύση. Το σύστημα έγχυσης SDF χρησιμοποιεί μεμονωμένη αντλία έγχυσης ανά κύλινδρο. Πολύ πιο προηγμένο από ένα συμβατικό σύστημα περιστροφικής αντλίας, αυτή η λύση εξασφαλίζει στιγμιαίους χρόνους ψεκασμού (με ηλεκτρονικά προσαρμοσμένο χρονισμό σε σχέση με το φορτίο), για βελτιστοποιημένη κατανάλωση καυσίμου. Ο οδηγός μπορεί να αποθηκεύσει προεπιλογές ταχύτητας κινητήρα για συγκεκριμένες εφαρμογές και να τις ανακαλεί όποτε χρειάζεται. Το σύστημα διατηρεί αυτές τις προεπιλογές ταχύτητας κινητήρα σε σταθερή τιμή, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο κατά την εκτέλεση διαφορετικών λειτουργιών και προσφέροντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα όσον αφορά την παραγωγικότητα.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Δυναμική μετάδοση ταχυτήτων για μεγάλες εφαρμογές φορτίου

Το Agroclimber 410 6 είναι εξοπλισμένο με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με δύο σειρές και τέσσερα γρανάζια ταχυτήτων, μειωτήρα μετάδοσης κίνησης και supercreeper, καθώς και συγχρονισμένο άξονα, με συνολικά δεκαέξι ταχύτητες εμπρός και αντίστροφης ταχύτητας, που εξασφαλίζουν άνετο, ομαλό ελιγμό και εξαιρετική παραγωγικότητα ακόμα και σε πολύ υψηλού φόρτου εφαρμογές. Απλό και άμεσο PTO.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Απλό και άμεσο PTO - Ένα διπλό υδραυλικό σύστημα για αξεπέραστη απόδοση

PTO Δύο ταχυτήτων PTO (540 / 540ECO σ.α.λ.), με ηλεκτροϋδραυλικό συμπλέκτη. ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Πρόκειται για ένα διπλό υδραυλικό σύστημα, με δύο ανεξάρτητες αντλίες. Η κύρια αντλία, με χωρητικότητα έως 52 λ / λεπτό, τροφοδοτεί πέντε διανομείς και προμηθεύει λάδι σε όλα τα σημαντικά εξαρτήματα του τρακτέρ. Μια δεύτερη αντλία τοποθετημένη στον κινητήρα έχει χωρητικότητα 25 λ / λεπτό και τροφοδοτεί το σύστημα οδήγησης και τους συμπλέκτες PTO, καθώς και την παροχή λιπαντικού λαδιού σε όλα τα εξαρτήματα του κιβωτίου ταχυτήτων. Ο οπίσθιος ανελκυστήρας, με πλήρως μηχανικό σύστημα σύνδεσης, έχει χωρητικότητα φορτίου έως και 3.000 κιλά. Τα απλά χειριστήρια στον ίδιο τον ανελκυστήρα επιτρέπουν στον χειριστή να επιλέξει και να προσαρμόσει τη θέση, τη διαδρομή ή τις μικτές λειτουργίες ελέγχου.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Χωρίς δονήσεις και αθόρυβο για απόλυτη άνεση

Η πλατφόρμα είναι τοποθετημένη σε τέσσερα αθόρυβα μπλοκ, τα οποία μονώνουν από δονήσεις που παράγονται από το τρακτέρ. Τα αθόρυβα μπλοκ μεγάλου μεγέθους συμβάλλουν στην εξάλειψη του τυπικού θορύβου που προκαλείται από σταθερές βάσεις, που μπορεί να είναι δυσάρεστα δυνατός και να αποτελούν σοβαρή απόσπαση της προσοχής, καθιστώντας την εργασία πολύ πιο δύσκολη για τον οδηγό. Η είσοδος και έξοδος από το κάθισμα του οδηγού γίνεται πιο εύκολη και ασφαλής από το επίπεδο δάπεδο της πλατφόρμας. Το ταμπλό οργάνων παρέχει σαφείς, περιεκτικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του τρακτέρ: με ταχύτητα κινητήρα, ταχύτητα σε χλμ / ώρα, ταχύτητα PTO, μετρητή ώρας, μετρητή καυσίμου και θερμοκρασία ψυκτικού.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO