openfield photo
AGROPLUS F KEYLINE εικόνα

AGROPLUS F KEYLINE

Δενδροκομικά & Αμπελουργικά
deutz-fahr logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

75Hp / 55.9Kw

Μέγιστη Ροπή

285 NM

Κύλινδροι

4

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ

Είναι εξοπλισμένο με απλά και καινοτόμα μηχανικά χειριστήρια, φρένο σε όλους τους τροχούς με φρένα υγρού δίσκου και ξεχωριστή βαλβίδα και προσφέρει κορυφαία εργονομία λόγω της ορθολογικής διάταξης ελέγχου. Με την εξαιρετική σχέση περιεχομένου τιμής, το Agroplus F Keyline είναι το κλειδί σας για μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Στον τομέα της καλλιέργειας φρούτων, η μηχανοποίηση των βημάτων εργασίας εντάσεως εργασίας είναι το κλειδί για την αύξηση της παραγωγικότητας και, επομένως, την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων. Με το Agroplus F Keyline, η DEUTZ-FAHR προσφέρει το ιδανικό ειδικό τρακτέρ για επιχειρήσεις που καλλιεργούν φρούτα που τώρα προσπαθούν να μηχανοποιήσουν. Η σειρά Agroplus F Keyline αποτελείται από τρία πολύ ελκυστικά μοντέλα που κυμαίνονται από 65 - 75 ίππους. Με επίπεδο άνεσης στην οδήγηση και ευκολία λειτουργίας που είναι παραδειγματικό σε αυτήν την κατηγορία, τρεικύλινδροι ή τετρακύλινδροι κινητήρες με τούρμπο και εσωτερικό κλιματισμό, κιβώτια τεσσάρων ή πέντε ταχυτήτων για μέγιστη ταχύτητα έως 40 χλμ / ώρα, μοναδικό μπροστινό άξονα και φρενάρισμα, τετρακίνηση και μέγιστη δυνατότητα ανύψωσης 3050 κιλά, το Agroplus F Keyline όχι μόνο προσφέρει εξαιρετικό εξοπλισμό σε μικρή τιμή, αλλά είναι το ιδανικό τρακτέρ για οποιοδήποτε προφίλ λειτουργίας.

Κινητήρας
car-engine icon
ΔΥΝΑΜΗ, ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ 65-75 ΙΠΠΟΥΣ.

Τα μοντέλα Agroplus F Keyline διαθέτουν κινητήρα FARMotion με υπερσυμπιεστή και ψυκτήρα, ο οποίος πληροί τις απαιτήσεις του Επιπέδου 3Β σχετικά με τις εκπομπές καυσαερίων. Με πίεση ψεκασμού 2000 bar, μέγιστη ανάπτυξη ισχύος έως 2000 σ.α.λ.. Ακόμη και σε χαμηλές στροφές ο κινητήρας έχει εξαιρετική ισχύ και σταθερή ροπή. Στο Agroplus F 80 Keyline, η ροπή αυξάνεται έως και 42%.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.

Για να διασφαλίσετε την αποτελεσματική μετάδοση ισχύος και να επιτύχετε την απαιτούμενη ταχύτητα στην επεξεργασία σας, μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερις εκδόσεις μετάδοσης. Από το απλό κιβώτιο δύο σταδίων με τέσσερις ταχύτητες (8 + 8), έως το κιβώτιο πέντε ταχυτήτων (10 + 10) ή το κιβώτιο πέντε ταχυτήτων με ταχύτητα αναρρίχησης (15 + 15) ή το κιβώτιο πέντε ταχυτήτων με ταχύτητα αναρρίχησης και μειωτήρα ( 30 + 15).

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ PTO ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ - ΠΙΣΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ. ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

PTO Μπορείτε επίσης να επιλέξετε όταν πρόκειται για τον εξοπλισμό PTO: Μεταξύ της έκδοσης 540 ή 540 / 540ECO. Ελέγχονται μηχανικά χρησιμοποιώντας ξηρό συμπλέκτη. Το Agroplus F Keyline μπορεί επίσης να παρέχεται με PTO ταχύτητας εδάφους. Το Agroplus F Keyline είναι επομένως ιδανικά εξοπλισμένο για όλες τις θέσεις εργασίας και είναι σε θέση να συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Μόνο η τέλεια περιοχή προσάρτησης καθιστά το τρακτέρ ένα πολύ αποτελεσματικό και καθολικό εργαλείο εργασίας. Η DEUTZ-FAHR είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια για τους οπίσθιους ανελκυστήρες με απόλυτη ακρίβεια, απλά χειριστήρια και μέγιστη απόδοση. Για τα μοντέλα Agroplus F Keyline, διατίθενται δύο διαφορετικοί πίσω ανελκυστήρες. Η τυπική έκδοση, με δυνατότητα ανύψωσης 3050 κιλά, και μια συμπαγής έκδοση έως και 2700 κιλά δυνατότητας ανύψωσης. Το SAC (Stazione Automatica di Controllo) Liftbox αυξάνει σημαντικά την ακρίβεια όταν χρησιμοποιείτε τις συσκευές. Η υδραυλική αντλία 42 λ / λεπτό παρέχει έως και τρεις επιπλέον μηχανικούς εκτροπείς. Το σύστημα οδήγησης διαθέτει αποκλειστική αντλία 18 λ / λεπτό.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ. ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ, ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ.

Όσον αφορά την υγεία και την φυσική κατάσταση του οδηγού, δεν πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς. Έτσι, μπορεί να ειπωθεί για όλα τα μοντέλα Agroplus F Keyline: Μπείτε, οδηγήστε και νιώστε καλά. Για μια μακρά εργάσιμη ημέρα και πολλά άλλα. Η θέση του καθίσματος και του καθίσματος του οδηγού είναι εξαιρετικά άνετα. Όλα τα δεδομένα λειτουργίας και οδήγησης συγκεντρώνονται καθαρά στο όργανο πίσω από το τιμόνι. Ο οδηγός μπορεί να παρακολουθεί συνεχώς τα πάντα. Τα χειριστήρια μπορούν εύκολα να ελεγχθούν, να τακτοποιηθούν λογικά ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης τους και να έχουν χρωματική κωδικοποίηση. Αυτό εγγυάται σε μεγάλο βαθμό λειτουργία χωρίς σφάλματα, ακόμη και όταν οι ώρες εργασίας ξεπερνούν τα κανονικά επίπεδα. Όλα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα με αναδιπλούμενη πλατφόρμα και 2 θέσεις ασφαλείας.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO