openfield photo
DELFINO εικόνα

DELFINO

Mini
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

59Hp / 44Kw

Μέγιστη Ροπή

170 NM

Κύλινδροι

4

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ

Ιδανικό για γεωργικές εργασίες, δημοτικές εφαρμογές και συντήρηση πάρκων. Το SAME Delfino είναι το ιδανικό εργαλείο για όλες τις εργασίες όπου το συμπαγές είναι ζωτικής σημασίας και εξακολουθεί να προσφέρει επίπεδα άνεσης που θα περιμένατε από ένα μεγαλύτερο, ακριβότερο μηχάνημα. Με χαμηλό κόστος συντήρησης και εξαιρετικά απλό στη χρήση, αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για καλλιέργεια ως χόμπι.

Κινητήρας
car-engine icon
Ηλεκτρονική έγχυση, πιο δυναμική, περιβαλλοντολογικά φιλική και αποδοτική από ποτέ

Με μεγάλη χωρητικότητα 2200 cm³ και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό καυσίμου κοινής γραμμής τροφοδοσίας, οι εξαιρετικά συμπαγείς, υπερσύγχρονοι κινητήρες που εξοπλίζουν τη νέα οικογένεια SAME Delfino προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ισχύ από ποτέ με χαμηλότερες στροφές κινητήρα, με ροπή στρέψης ιδανικές για γεωργικές εργασίες, δημοτικές εφαρμογές και συντήρηση πάρκων. Η συμμόρφωση του σταδίου V, που επιτυγχάνεται με έναν καταλυτικό μετατροπέα DOC και ένα φίλτρο σωματιδίων ντίζελ DPF (και τα δύο χωρίς συντήρηση), ελαχιστοποιεί την επίδραση αυτών των ηλεκτροπαραγωγών στο περιβάλλον χωρίς κυρώσεις όσον αφορά το λειτουργικό κόστος.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Ακριβές, αξιόπιστο και απλό στη χρήση

Ένα ανθεκτικό και αξιόπιστο πλήρως μηχανικό και πλήρως συγχρονισμένο κιβώτιο με 12 ταχύτητες προς τα εμπρός και προς τα πίσω (μπορεί να αυξηθεί σε 16 με την προσθήκη της ταχύτητας αναρρίχησης) προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Η τελική ταχύτητα των 30 χλμ / ώρα που επιτυγχάνεται με μειωμένη ταχύτητα κινητήρα καθιστά τις οδικές μεταφορές πιο γρήγορες και πιο άνετες. Ο μπροστινός άξονας έχει μέγιστη γωνία οδήγησης 57 °, για εξαιρετική ευελιξία, ενώ η αντλία 15 λ / λεπτό αφιερωμένη αποκλειστικά στο υδραυλικό κύκλωμα οδήγησης εξασφαλίζει άψογη ομαλή κίνηση οδήγησης ακόμα και σε χαμηλές στροφές κινητήρα. Οι πίσω και οι μπροστινές διαφορικές κλειδαριές επιλέγονται ταυτόχρονα πατώντας απλά ένα κουμπί.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Απαράμιλλη δύναμη και ευελιξία

Ένα εξαιρετικά ευέλικτο, βοηθητικό τρακτέρ το SAME Delfino μπορεί να λειτουργήσει με ένα ευρύ φάσμα εργαλείων. Η βασική διαμόρφωση περιλαμβάνει μια υδραυλική αντλία 30 λ/ λεπτό αφιερωμένη στους ανελκυστήρες 1200 κιλών και τους 6 διανομείς, και μια ανεξάρτητη υδραυλική αντλία τιμονιού, για αβίαστη οδήγηση και ανώτερη ευελιξία ακόμα και όταν εργάζεστε με βαριά φορτία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: Το SAME Delfino προσφέρεται επίσης με μια επιλογή τυπικών και προαιρετικών διαμορφώσεων PTO, με τους δύο επιλογές ταχύτητας να είναι διαθέσιμοι με άνεση από το κάθισμα του οδηγού με συγκεκριμένο χειριστήριο. Ένας προαιρετικός μπροστινός ανελκυστήρας 600 κιλών, ο οποίος μπορεί να εγκατασταθεί μαζί με έναν ηλεκτρονικά εμπλεκόμενο εμπρόσθιο PTO, επεκτείνει περαιτέρω την ευελιξία αυτού του μικρού αλλά ικανού τρακτέρ.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Μικρό στο μέγεθος αλλα με όλες τις ανέσεις μίας μεγαλύτερης μηχανής

Το SAME Delfino προσφέρεται τόσο σε κανονικό ύψος όσο και σε παραλλαγές χαμηλού προφίλ και ως εκδόσεις πλατφόρμας με πτυσσόμενο μπροστινό ROPS δύο πυλώνων ή με μια άνετη καμπίνα υψηλής ορατότητας τεσσάρων πυλώνων σχεδιασμένη ειδικά για αυτό το μοντέλο. Τα χαμηλά επίπεδα κραδασμών και θορύβου και ένα έξυπνα σχεδιασμένο εσωτερικό, με τηλεσκοπική βάση τιμονιού και εξαιρετικά εργονομικά χειριστήρια, εξασφαλίζουν εξαιρετική άνεση χειριστή ακόμα και όταν εργάζεστε για ώρες στο τέλος. Η ευρύχωρη ζώνη οδήγησης και το ισχυρό σύστημα κλιματισμού συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της άνεσης, ενώ η νέα σχεδίαση του SAME Delfino θα ικανοποιήσει ακόμη και το πιο απαιτητικό μάτι.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO