openfield photo
EXPLORER NATURAL (Stage V) εικόνα

EXPLORER NATURAL (Stage V)

Εξωχώραφα
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

106Hp / 79Kw

Μέγιστη Ροπή

433 NM

Κύλινδροι

4

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ.

Αφήστε τον εαυτό σας να γοητευτεί από τη δύναμη και την ευελιξία του νέου SAME Explorer Natural. Σε μια συνεχώς εξελισσόμενη αγορά, η SAME διακρίνεται για άλλη μια φορά με τη νέα της σειρά τρακτέρ, σχεδιασμένη να ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Η νέα σειρά Explorer Natural αντιπροσωπεύει το νέο εργαλείο στη φάρμα σας, που ξεχωρίζει με την ευελιξία και την πολυλειτουργικότητά του. Η σειρά περιλαμβάνει 4 διαφορετικά μοντέλα, το καθένα σχεδιασμένο για να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες, με τις κατάλληλες διαμορφώσεις και επιλογές που αναζητάτε.

 

Αναπτύχθηκε με σαφείς στόχους πολυλειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας, το Explorer Natural μεγιστοποιεί την απόδοση και την αξιοπιστία σε κάθε περίσταση. Η βελτιστοποίηση της άνεσης του χειριστή ήταν προτεραιότητα κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, καθώς γνωρίζουμε ότι ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον μεταφράζεται σε καλύτερα αποτελέσματα στο χωράφι.

 

Υψηλότερη ασφάλεια, εισάγοντας υψηλότερα πρότυπα για να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας κατά την εκτέλεση των δραστηριοτήτων σας. Όλα σε αναλογία ποιότητας προς τιμή που θα σας κάνει να εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο την εξαιρετική απόδοση του SAME Explorer Natural.

Κινητήρας
car-engine icon
Γεννημένος για τη γεωργία.

Όλα τα μοντέλα τροφοδοτούνται από τον αξιόπιστο και δημοφιλή κινητήρα FAMotion 45. Ενώ τα Explorer Natural 95 και 105 είναι εξοπλισμένα με μια πλήρη λύση EAT, συμπεριλαμβανομένου ενός καταλύτη SCR, το Explorer Natural 75 είναι εξοπλισμένο με DOC+DPF, επιτυγχάνοντας συμμόρφωση με το Stage V χωρίς να απαιτείται επιπλέον AdBlue. Όποιο μοντέλο και αν επιλεγεί, όλοι οι κινητήρες FARMotion 45 είναι ειδικά σχεδιασμένοι για αγροτικές εφαρμογές, προσφέροντας βέλτιστη ισχύ και - χάρη στην υψηλή του χωρητικότητα - ροπή σε οποιαδήποτε κατάσταση λειτουργίας. Και χάρη στις μεγάλες χωρητικότητες δεξαμενής καυσίμου 145 λίτρων, το Explorer Natural έχει άφθονη αυτονομία ακόμα και για μεγάλες σε διάρκεια ημέρες εργασίας, εξαλείφοντας την ανάγκη για συχνές στάσεις ανεφοδιασμού. Σύμφωνα με τα άλλα μοντέλα SAME Stage V, ακόμη και το Explorer Natural είναι επίσημα πιστοποιημένο για λειτουργία με καύσιμο HVO (υδροεπεξεργασμένο φυτικό λάδι), επιτρέποντας στους αγρότες να μειώσουν τις εκπομπές CO2 στις γεωργικές τους δραστηριότητες.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Όλη η προσαρμοστικότητα που θέλετε.

Το δοκιμασμένο κιβώτιο 5 σχέσεων προσφέρει 20+20 ή 40+40 σχέσεις, επιτρέποντας στον οδηγό να επιλέγει πάντα τη σωστή ταχύτητα. Περιλαμβάνει ήδη στη βασική έκδοση μια κλιμάκωση που προσφέρει ταχύτητες κάτω από 400 m/h. Η άνεση και η παραγωγικότητα στα καλύτερά της μπορούν να επιτευχθούν με την προσθήκη του υδραυλικού PowerShuttle και μιας επιλογής Powershift 2 βημάτων. Το PowerShuttle είναι ιδανικό για εργασίες μπροστινού φορτωτή, χάρη στον συμπλέκτη Stop&Go - που προσφέρει 5 διαφορετικές ρυθμίσεις απόκρισης. Περιλαμβάνει επίσης την επιλογή συμπλέκτης-άνεσης, η οποία επιτρέπει στον οδηγό να αλλάζει ταχύτητα χωρίς να χρειάζεται να πιέσει το πεντάλ του συμπλέκτη. Επιπλέον, το 2-Step Powershift επιτρέπει όχι μόνο αλλαγή 2 ταχυτήτων χωρίς διακοπή ροπής, αλλά προσφέρει και 40 χλμ/ώρα σε μειωμένες στροφές κινητήρα.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - Υψηλή απόδοση. PTO - Ο έλεγχος της ισχύος δεν ήταν ποτέ ευκολότερος.

Τα νέα μοντέλα Explorer Natural προσφέρονται με υδραυλικό σύστημα προσαρμοσμένο στη ζήτηση χρήσης. Χάρη στη βελτιστοποίηση όλης της διάταξης (συμπεριλαμβανομένων της αντλίας, των σωλήνων και των βαλβίδων), η απόδοση αυξήθηκε για να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα. Διατίθενται δύο ή τρεις βαλβίδες πίσω. Για τον μπροστινό φορτωτή, μπορούν να προστεθούν δύο βαλβίδες τοποθετημένες στη μέση. Ε κτός από την κύρια αντλία, έχει τοποθετηθεί μια πρόσθετη αντλία διεύθυνσης, για να διασφαλίζεται πάντα ένα αβίαστο τιμόνι. Τα νέα μοντέλα Explorer Natural διατίθενται επίσης με τη λειτουργία EasyLift, η οποία επιτρέπει το χαμήλωμα και την ανύψωση του πίσω ανυψωτικού με μέγιστη χωρητικότητα έως και 4.525 κιλών, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Το PTO, που ενεργοποιείται από μια μονάδα υγρού συμπλέκτη πολλαπλών δίσκων με ηλεκτροϋδραυλικό έλεγχο, εξασφαλίζει αξιόπιστη και απρόσκοπτη απόδοση. Με το ειδικό χειριστήριο κουμπιών, στρατηγικά τοποθετημένο στην καμπίνα και επίσης διαθέσιμο προαιρετικά στα πίσω φτερά, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο με ένα απλό άγγιγμα. Εκτός από την τυπική λειτουργία στις 540 στρ/λεπτό, προσφέρεται επίσης η λειτουργία 540 ECO, βελτιστοποιημένη για μείωση της κατανάλωσης και μεγιστοποίηση της απόδοσης. Για όσους αναζητούν μέγιστη προσαρμογή, είναι διαθέσιμη η επιλογή PTO συγχρονισμένη με την ταχύτητα, που ρυθμίζεται σύμφωνα με την ταχύτητα εμπρός, χάρη στον ανεξάρτητο άξονα εξόδου.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
TopVision Evo: μια άνετη καμπίνα με μοντέρνο σχεδιασμό και μόλις 4 κολώνες.

Η νέα καμπίνα 4 κολόνων του Explorer Natural παρέχει εξαιρετική ορατότητα 360 μοιρών και είναι προσαρμοσμένη για χρήση με τον μπροστινό φορτωτή χάρη στην οροφή FOPS υψηλής ορατότητας. Η άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας εξασφαλίζεται με τον βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει ανάρτηση καμπίνας, Air-Conditioning, Radio και Hydro Silent-Block και μπορεί να αναβαθμιστεί περαιτέρω με ένα άνετο κάθισμα με ανάρτηση αέρα καθώς και ένα ελαφρύ πακέτο, που περιλαμβάνει έως και 12 φώτα-εργασίας. Όλα τα μοντέλα Explorer Natural είναι εξοπλισμένα με το πραγματικό σύστημα πέδησης 4 τροχών με πολλαπλούς υγρούς δίσκους, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια τόσο κατά τη μεταφορά όσο και στο χωράφι.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO