openfield photo
FRUTTETO CLASSIC εικόνα

FRUTTETO CLASSIC

Δενδροκομικά & Αμπελουργικά
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

97Hp / 72.3Kw

Μέγιστη Ροπή

408 NM

Κύλινδροι

4

ΜΙΚΡΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Η Κλασσική σειρά τρακτέρ Frutteto βρίσκεται στην αιχμή της εξειδικευμένης αγοράς τρακτέρ και αντιπροσωπεύει την απόλυτη απόδοση για μηχανήματα εξοπλισμένα με κλασικά κιβώτια ταχυτήτων συγχρονισμένου κιβωτίου ταχυτήτων και υδραυλικά χειριστήρια μηχανικού τύπου. Πράγματι, αυτά τα μοντέλα είναι η επόμενη ενσάρκωση της Κλασσικής σειράς Frutteto³, που κληρονομεί το χαμηλωμένο κάθισμα οδηγού από το τελευταίο, με μια νέα, ενημερωμένη σχεδίαση, η οποία περιλαμβάνει τον υπερσύγχρονο κινητήρα FARMotion και μια ακόμη πιο αποτελεσματική λειτουργία τελικής ταχύτητας. Αυτό το πακέτο καινοτόμων νέων χαρακτηριστικών βελτιώνουν περαιτέρω τις εξαιρετικές δυνατότητες χειρισμού αυτών των μηχανών, βασισμένα στην υψηλή ευελιξία, την άνεση και την οικονομία λειτουργίας των προηγούμενων εκδόσεων.

Κινητήρας
car-engine icon
Ένας προηγμένος, υψηλής απόδοσης κινητήρας

Οι νέοι κινητήρες FARMotion αντιπροσωπεύουν την καρδιά της Κλασικής σειράς Frutteto. Αυτή η οικογένεια κινητήρων έχει σχεδιαστεί ειδικά για γεωργική χρήση, εξασφαλίζοντας ακόμη υψηλότερα επίπεδα απόδοσης και αξιοπιστίας μαζί με χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας. Τα ειδικά χαρακτηριστικά αυτών των κινητήρων περιλαμβάνουν το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα ψεκασμού κοινής γραμμής τροφοδοσίας υψηλής πίεσης (έως 2000 bar) και βελτιστοποιημένη χωρητικότητα κυλίνδρου 962 cm³. Διαθέσιμοι με 3 ή 4 κυλίνδρους, αυτοί οι κινητήρες βελτιώνουν δραματικά τη συμπαγή κατασκευή, ευελιξία και την ικανότητα έλξης μεγάλου βάρους της νέας Κλασικής σειράς SAME Frutteto . Η καινοτόμος γκάμα σχεδιαστικών λύσεων διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τα πρότυπα έπιπεδα 3Β , που λαμβάνονται μέσω του μοναδικού καταλυτικού μετατροπέα DOC, ο οποίος δεν απαιτεί περιοδική αναγέννηση ή συχνή συντήρηση.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Το ιδανικό κιβώτιο ταχυτήτων, τόσο για το χωράφι όσο και για χρήση στο δρόμο

Το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με 5 γρανάζια σε δύο περιοχές και τα γρανάζια underdrive και supercreeper συνδυάζονται με ένα συγχρονισμένο μηχανικό αντίστροφο άξονα, ο οποίος προσδίδει από κοινού τις αναλογίες Frutteto Classic μια εξαιρετική επεκτασιμότητα, τόσο όταν ταξιδεύετε προς τα εμπρός όσο και προς τα πίσω, για βελτιστοποιημένη απόδοση και μεταξόνιο. Οι διάφορες εκδόσεις προσφέρουν από 20 + 10 έως 30 + 15 ταχύτητες, φτάνοντας σε ταχύτητα 40 χλμ / ώρα, ακόμη και με ελαστικά σε ζάντες με διαστάσεις μόνο 20 ". Σε εκδόσεις με ελαστικά με διαστάσεις 24" ή 28 ", η τεχνολογία Overspeed επιτρέπει στο Frutteto Classic να ταξιδέψει με ταχύτητες 40 χλμ / ώρα με τον κινητήρα σε λειτουργία οικονομικής ταχύτητας. Αντίθετα, με την ονομαστική ταχύτητα του κινητήρα, το supercreeper παρέχει 10 αναλογίες μεταξύ 0,21 και 1,02 χλμ / ώρα. Με ​​άλλα λόγια: μια εξαιρετικά ακριβής επιλογή ταχυτήτων για λειτουργίες που απαιτούν πολύ αργές ταχύτητες!

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Ακριβής έλεγχος για εξαιρετικά ακριβής ευελιξία

Το νέο Frutteto Classic ξεχωρίζει μεταξύ άλλων τρακτέρ στην κατηγορία του για τον υπερσύγχρονο σχεδιασμό του, μαζί με τη γωνία οδήγησης 60 °, το βελτιστοποιημένο μεταξόνιο και την εξαιρετική ευελιξία, χάρη στους κινητήρες FARMotion που χρησιμοποιούνται σε όλα τα μοντέλα της γκάμας. Η δομή του μηχανήματος έχει επίσης βελτιστοποιηθεί, με δύο ισχυρούς άξονες και ένα πρόσφατα σχεδιασμένο μπροστινό στήριγμα και μονολιθική κουκούλα, επιτρέποντας στα τρακτέρ Frutteto Classic να λειτουργούν κερδοφόρα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Ο πίσω ανελκυστήρας διαθέτει μέγιστη χωρητικότητα 2.800 κιλών, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση ακόμη και με τον βαρύτερο εξοπλισμό. Το PTO έχει σχεδιαστεί για να πληροί όλες τις απαιτήσεις ισχύος ανεξάρτητα από τις συνθήκες, με μέγιστη απόδοση: οι διαθέσιμες ταχύτητες - 540, 540ECO και 1000 σ.α.λ. - διασφαλίζουν ότι όλα τα μηχανήματα λειτουργίας λειτουργούν ομαλά. Επιπλέον, διατίθεται και συγχρονισμένος PTO. Οι υδραυλικοί διανομείς 4 ή 6 κατευθύνσεων και ο γρήγορος ζεύκτης 3 σημείων συμπληρώνουν αυτήν την εξαιρετικά εξοπλισμένη γκάμα μηχανών.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Άνετο και ευχάριστο στην οδήγηση, με έναν εξαιρετικά μοντέρνο σχεδιασμό

Το νέο, ανανεωμένο στυλ είναι βασικό χαρακτηριστικό της νέας σειράς Frutteto Classic: κάθε λεπτομέρεια της κουκούλας και της μύτης έχει αναθεωρηθεί πλήρως. Η νέα θέση του οδηγού του Frutteto Classic προσφέρει ανώτερη άνεση, χώρο και υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Το SAME ήταν πάντα αφιερωμένο στην παροχή στους χειριστές ενός χώρου εργασίας που είναι τακτοποιημένος, ευρύχωρος, άνετος, εργονομικός και διαισθητικός. Για ακριβώς αυτόν τον λόγο, οι μοχλοί ταχυτήτων βρίσκονται όλοι στη δεξιά πλευρά του καθίσματος, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στον χειριστή. Τα πεντάλ και το ρυθμιζόμενο τιμόνι διασφαλίζουν ότι μπορεί να επιτευχθεί η σωστή θέση οδήγησης για χειριστές όλων των υψών, ενώ οι ειδικοί διαφανείς πολυκαρβονικοί εκτροπείς προστατεύουν από τη βρωμιά και το θόρυβο, παρέχοντας ταυτόχρονα εξαιρετική ορατότητα των εμπρός τροχών. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο στην ενεργητική και παθητική ασφάλεια του Orchard Classic είναι το ενσωματωμένο σύστημα φρεναρίσματος, το οποίο διαθέτει δισκόφρενα σε κάθε τροχό, που παρέχονται στάνταρ σε όλη τη γκάμα

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO