openfield photo
FRUTTETO NATURAL (New) εικόνα

FRUTTETO NATURAL (New)

Δενδροκομικά & Αμπελουργικά
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

76Hp / 56.7Kw

Μέγιστη Ροπή

341 NM

Κύλινδροι

3

ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Η επόμενη γενιά της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς SAME Frutteto, η νέα οικογένεια Frutteto Natural Stage V προσφέρει μια επιλογή από τρακτέρ που έχουν σχεδιαστεί για απαράμιλλη απόδοση και αξιοπιστία. Οι εύχρηστοι, ισχυροί κινητήρες FORMation 35 και η επιλογή τυπικών ή συμπαγών εκδόσεων πίσω ανύψωσης είναι μερικά μόνο από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτής της νέας οικογένειας. Το μέγιστο επίπεδο παραμετροποίησης διασφαλίζεται από την ευρεία επιλογή μετάδοσης, διαθέσιμη από 8+8 έως 30+15 με μηχανικό διαχωριστή.

Κινητήρας
car-engine icon
Νέοι κινητήρες FAMotion Stage V.

Οι νέοι κινητήρες FARMotion Stage V έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, επιτρέποντάς σας να είστε ακόμα πιο παραγωγικοί με λιγότερα καύσιμα από ποτέ. Οι νέοι κινητήρες FARMotion 35 είναι turbo-intercooled και διαθέτουν ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό καυσίμου common rail (με πιέσεις ψεκασμού έως 2000 Bar), για να προσφέρουν εξαιρετική απόδοση σε συνδυασμό με εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου. Η μέγιστη ταχύτητα κινητήρα είναι μόλις 2.200 σ.α.λ. Εκτός από αυτήν την εξαιρετική οικονομία καυσίμου, η συμμόρφωση με τους κανονισμούς εκπομπών Stage V έχει επιτευχθεί με ένα ελαφρύ εξωτερικό σύστημα ψύξης EGR σε συνδυασμό με έναν απλό καταλυτικό μετατροπέα DOC χωρίς συντήρηση και ένα παθητικό DPF που δεν απαιτεί τον ψεκασμό πρόσθετου καυσίμου στο σύστημα ή περιοδικές αναπληρώσεις AdBlue. Το πλήρες πακέτο Μετεπεξεργασίας Καυσαερίων είναι τέλεια ενσωματωμένο με τη διάταξη του οχήματος, διασφαλίζοντας τις συμπαγείς διαστάσεις του τρακτέρ, που είναι υποχρεωτικές για εφαρμογές σε οπωρώνες.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Απλή αλλά αποτελεσματική και διαμορφώσιμη ακριβώς στις ανάγκες σας.

Με μια εκτεταμένη επιλογή μεταδόσεων που βασίζονται σε κιβώτια ταχυτήτων με 4 ή 5 έξυπνα κατανεμημένες ταχύτητες και ταιριάζουν με 2 ή 3 σειρές (και με προαιρετική ταχύτητα underdrive), τα τρακτέρ Frutteto Natural Stage V προσφέρουν από 8+8 έως 30+15 ταχύτητες, αφήνοντας τον οδηγό να βρει ακριβώς τη σωστή αναλογία για κάθε εργασία στο χωράφι. Για πιο πρακτική μεταφορά και χρήση στο δρόμο, όλες οι διαμορφώσεις μετάδοσης προσφέρουν τελική ταχύτητα 40 Km/h.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Αξιόπιστο, αποτελεσματικό, ισχυρό και πλήρως διαμορφώσιμο.

Μια ειδική αντλία παρέχει λάδι αποκλειστικά στο υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης για απολύτως ομαλό τιμόνι ακόμα και στις χαμηλότερες στροφές κινητήρα, ενώ η πίσω ανύψωση και οι πίσω υδραυλικοί διανομείς (4 έως 6 κατευθύνσεων) τροφοδοτούνται από μια ξεχωριστή αντλία με μέγιστη παροχή 42 λ/λεπτό (ή, προαιρετικά, 50 λ/λεπτό). Η πίσω ανύψωση προσφέρει την εντυπωσιακή ανυψωτική ισχύ και ακρίβεια που μόνο ένας SAC (Σταθμός Αυτόματου Ελέγχου) που αναπτύχθηκε από την SAME μπορεί να εξασφαλίσει. Εκτός από τη στάνταρ έκδοση, η πίσω ανύψωση διατίθεται και ως συμπαγής έκδοση, η οποία μειώνει τον χώρο που απαιτείται για ελιγμούς.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Νιώστε σαν στο σπίτι σας από την πρώτη στιγμή. Απίστευτη άνεση, πάντα!

Για απαράμιλλη απλότητα, ο ορθολογικός σταθμός οδηγού διαθέτει το δοκιμασμένο σύστημα ελέγχου με χρωματική κωδικοποίηση, με χειριστήρια οργανωμένα σε λειτουργική, εργονομική διάταξη γύρω από τον οδηγό, καθιστώντας τα άμεσα και διαισθητικά αναγνωρίσιμα. H κάτω σήραγγα και τα απλά και διαισθητικά χειριστήρια απομακρύνουν το άγχος από την καθημερινή σας εργασία, ενώ η πρακτική ψηφιακή οθόνη στο ταμπλό παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο χειριστής για να έχει τα πάντα υπό έλεγχο.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO