openfield photo
FRUTTETO NATURAL εικόνα

FRUTTETO NATURAL

Δενδροκομικά & Αμπελουργικά
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

75Hp / 55.9Kw

Μέγιστη Ροπή

353 NM

Κύλινδροι

4

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

Ο άμεσος απόγονος της πολύ επιτυχημένης σειράς SAME Frutteto, η νέα οικογένεια Frutteto Natural Επιπέδου III B προσφέρει μια επιλογή σε τρακτέρ σχεδιασμένων για απαράμιλλη απόδοση και αξιοπιστία. Η νέα διάταξη της ζώνης οδηγού και η επιλογή των τυπικών ή συμπαγών εκδόσεων τρακτέρ πίσω κίνησης είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας οικογένειας. Πάνω απ 'όλα είναι μια ολοκληρωμένη επιλογή 3 κινητήρων και 4 κυλίνδρων, για ισχύ ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Κινητήρας
car-engine icon
Κορυφαίας κλάσης κινητήρας που σας επιτρέπει να είστε ακόμη περισσότερο παραγωγικός με λιγότερη κατανάλωση καυσίμου από ποτέ

Όλες οι εκδόσεις κινητήρα, από τους 3 κυλίνδρους 70 και 80 έως τους 4 κυλίνδρους 80.4, είναι τουρμπό-εσωτερικής ψύξης και διαθέτουν ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό καυσίμου κοινής γραμμής τροφοδοσίας (με πίεση ψεκασμού έως 2000 Bar), για να προσφέρουν εξαιρετική απόδοση σε συνδυασμό με εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου. Η μέγιστη ταχύτητα του κινητήρα είναι μόλις 2.200 σ.α.λ., ενώ η έκδοση 80 προσφέρει εφεδρική ροπή 42%. Εκτός από αυτήν την εξαιρετική οικονομία καυσίμου, έχει επιτευχθεί συμμόρφωση με τους κανονισμούς εκπομπών επιπέδου ΙΙΙ Β με ένα ελαφρύ εξωτερικό σύστημα ψύξης EGR σε συνδυασμό με έναν απλό, καταλυτικό μετατροπέα DOC χωρίς συντήρηση που δεν απαιτεί κύκλους αναγέννησης που πραγματοποιούνται με την έγχυση πρόσθετου καυσίμου στο σύστημα .

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Απλό αλλά περιεκτικό και ρυθμιζόμενο ακριβώς στις ανάγκες σας

Με μια εκτεταμένη επιλογή μετάδοσης ταχυτήτων που βασίζεται σε κιβώτια ταχυτήτων με 4 ή 5 έξυπνες ταχύτητες σε απόσταση και ταιριάζει με 2 ή 3 εύρη (και με προαιρετικό μειωτήρα μετάδοσης κίνησης), τα τρακτέρ Frutteto Natural Επιπέδου III B προσφέρουν από 8 + 8 έως 30 + 15 ταχύτητες, επιτρέποντας ο οδηγός βρίσκει ακριβώς τη σωστή αναλογία για οποιαδήποτε εργασία στο χωράφι. Για πιο πρακτική χρήση της μεταφοράς και χρήσης στο δρόμο, όλες οι διαμορφώσεις μετάδοσης προσφέρουν τελική ταχύτητα 40 χλμ / ώρα.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Αξιόπιστο, αποτελεσματικό, δυνατό και πλήρως ρυθμιζόμενο

Μια αποκλειστική αντλία παρέχει λάδι αποκλειστικά στο υδραυλικό σύστημα οδήγησης για άψογη ομαλή οδήγηση ακόμα και στις χαμηλότερες στροφές κινητήρα, ενώ ο πίσω ανελκυστήρας και (4 έως 6 διαδρομές) πίσω υδραυλικοί διανομείς τροφοδοτούνται από ξεχωριστή αντλία με μέγιστο ρυθμό ροής 42 λ / λεπτό (ή, προαιρετικά, 50 λ / λεπτό). Ο πίσω ανελκυστήρας προσφέρει την εντυπωσιακή ισχύ ανύψωσης και ακρίβεια που μπορεί να διασφαλίσει μόνο ένα SAC (Σταθμός Αυτόματου Ελέγχου) που αναπτύχθηκε από την SAME. Εκτός από την τυπική έκδοση, ο οπίσθιος ανελκυστήρας διατίθεται επίσης ως συμπαγής έκδοση, η οποία ελαχιστοποιεί τον απαιτούμενο χώρο για ελιγμούς.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Νιώστε σαν στο σπίτι σας από την πρώτη στιγμή. Απίστευτη άνεση, πάντα!

Για απαράμιλλη απλότητα, η ορθολογική νέα καμπίνα διαθέτει το δοκιμασμένο χρωματικό κωδικοποιημένο σύστημα ελέγχου, με χειριστήρια οργανωμένα σε μια λειτουργική, εργονομική διάταξη γύρω από τον οδηγό, καθιστώντας τα άμεσα και εύκολα αναγνωρίσιμα. Η κάτω σήραγγα και ακόμη πιο απλοί και πιο εύχρηστοι χειρισμοί αφαιρούν το άγχος από την καθημερινή σας εργασία, ενώ η πρακτική ψηφιακή οθόνη στον πίνακα εργαλείων παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο χειριστής για να διατηρεί τα πάντα υπό έλεγχο.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO