openfield photo
FRUTTETO S/V (Stage V) εικόνα

FRUTTETO S/V (Stage V)

Δενδροκομικά & Αμπελουργικά
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

116Hp / 86.5Kw

Μέγιστη Ροπή

472 NM

Κύλινδροι

4

ΣΥΜΠΑΓΗ, ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ.

Διαθέτοντας εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις χωρίς συμβιβασμούς σε χώρο και άνεση, και σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες εδάφους, με χαρακτηριστικά όπως το σύστημα ανάρτησης μπροστινού άξονα ActiveDrive, τα τρακτέρ SAME Frutteto S/V θέτουν νέα πρότυπα ευελιξίας μεταξύ των σειρών αμπελώνα.  Τα Frutteto S και Frutteto V είναι συμπυκνωμένα πακέτα υψηλής τεχνολογίας που μπορούν να διαμορφωθούν για να καλύψουν οποιαδήποτε εφαρμογή, με επιλογή νέων 3 ή 4 κυλίνδρων κινητήρων FARMotion Stage V και μια ευρεία επιλογή εκδόσεων μετάδοσης, υδραυλικού συστήματος και PTO που εξασφαλίζουν απαράμιλλη ευελιξία .

Κινητήρας
car-engine icon
FARMotion: συμπαγής τεχνολογία συμβατή με τις απαιτήσεις Stage V.

Για να ανταποκριθούν στην απαιτητική πρόκληση που θέτουν τα αυστηρά νέα πρότυπα εκπομπών Stage V, οι μηχανικοί της SAME εξόπλισαν αυτά τα τρακτέρ με ένα συνδυασμένο πακέτο μετεπεξεργασίας καυσαερίων που αποτελείται από ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα EGR, έναν καταλυτικό μετατροπέα DOC, ένα φίλτρο DPF και ένα συμπαγές σύστημα SCR με έγχυση AdBlue χωρίς να επηρεάζονται οι συνολικές διαστάσεις του τρακτέρ. Ο ψεκασμός καυσίμου Common Rail, τα μπεκ ψεκασμού 7 οπών και η νέα γεωμετρία πολλαπλής εισαγωγής βελτιώνουν τον ψεκασμό του καυσίμου στον κύλινδρο και βελτιστοποιούν την καύση, εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση σε όλες τις στροφές του κινητήρα. Το αποτέλεσμα είναι ένας απίστευτα εύκαμπτος κινητήρας που προσφέρει γενναιόδωρη ροπή, για αβίαστη εργασία μεταξύ των σειρών ακόμα και σε απότομες κλίσεις με παρελκόμενα, με πολύ υψηλές απαιτήσεις υδραυλικής ή μηχανικής ισχύος.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Εξαιρετική ικανότητα βύθισης και ιδανική ταχύτητα για κάθε εργασία.

Τα τρακτέρ Frutteto S και Frutteto V προσφέρονται με μια ευρεία επιλογή κιβωτίων ταχυτήτων για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε καλλιεργητή φρούτων ή παραγωγού κρασιού. Οι προσφερόμενες διαμορφώσεις κυμαίνονται από μια βασική έκδοση με πλήρως μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, για χρήστες που απαιτούν μια απλή λύση με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, μέχρι την πιο ολοκληρωμένη έκδοση με πλήρως συγχρονισμένο κιβώτιο 5 σχέσεων και Powershift 3 σταδίων. Προσφέροντας συνολικά 45+45 ταχύτητες εμπρός και όπισθεν, το κιβώτιο ταχυτήτων HML συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα για εξειδικευμένα τρακτέρ. Τα μοντέλα GS με υδραυλική ρεβέρσα διατίθενται στάνταρ με τις λειτουργίες "Comfort Clutch" και "Stop&Go". Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του νέου Frutteto Stage V είναι η ικανότητά του να μεταδίδει αποτελεσματικά την ισχύ στο έδαφος, που γίνεται εφικτό από την αυτοματοποιημένη τετρακίνηση και το σύστημα διαχείρισης μπλοκαρίσματος διαφορικού. Ασυμβίβαστη ασφάλεια και μικρότερες αποστάσεις ακινητοποίησης χάρη στο φρενάρισμα σε όλους τους τροχούς.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Τα τρακτέρ Frutteto S/V μπορούν να λειτουργήσουν κυριολεκτικά με οποιοδήποτε εργαλείο.

Τα τρακτέρ SAME Frutteto S/V είναι εξοπλισμένα με υδραυλικό σύστημα με μία αντλία ή διπλές αντλίες, με μέγιστη παροχή λαδιού από 48 έως 64 λτ/λεπτό. Σε όλες τις διαμορφώσεις, το κύκλωμα που τροφοδοτεί τους διανομείς και την ανύψωση είναι ανεξάρτητο από το υδραυλικό κύκλωμα διεύθυνσης. Μια ευρεία επιλογή διαμορφώσεων υδραυλικού συστήματος είναι διαθέσιμη, για να καλύψει τις ανάγκες κάθε παρελκόμενου που χρησιμοποιείται μεταξύ των σειρών. Η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη πίσω ανύψωση έχει μέγιστη χωρητικότητα έως 2.600 κιλών και διατίθεται στάνταρ με λειτουργία απόσβεσης ταλάντωσης, ενώ η μπροστινή ανύψωση προσφέρεται με χωρητικότητα έως 1.500 κιλών. Η εξαιρετική ευελιξία αυτών των τρακτέρ επεκτείνεται και στο πίσω PTO, το οποίο είναι διαθέσιμο ως εκδόσεις δύο ή τριών ταχυτήτων (540/540ECO/1000) ή ως προαιρετική έκδοση ταχύτητας-εδάφους.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Δάπεδο χωρίς κεντρικό τούνελ για εξαιρετική άνεση.

Η καμπίνα των τρακτέρ Frutteto S/V είναι αναρτημένη σε 4 υδραυλικές βάσεις silent-block για να εξασφαλίζεται αποτελεσματική μόνωση θορύβου και κραδασμών. Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα χαρακτηριστικά του SAME Frutteto είναι το εντελώς επίπεδο δάπεδο της καμπίνας. Αυτό είναι σπάνιο σε ένα εξειδικευμένο τρακτέρ με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με powershift, το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετικό χώρο για τα πόδια. Η ρυθμιζόμενη κολόνα τιμονιού με ρυθμιζόμενη απόσταση και κλίση επιτρέπει στους χειριστές οποιουδήποτε αναστήματος να βρουν την ιδανική θέση οδήγησης.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO