openfield photo
FRUTTETO S/V εικόνα

FRUTTETO S/V

Δενδροκομικά & Αμπελουργικά
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

107Hp / 79.8Kw

Μέγιστη Ροπή

435 NM

Κύλινδροι

4

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ

Διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις (LS και GS), και με καμπίνα ή με αναρτημένη πλατφόρμα και μπροστινή μπάρα, η νέα σειρά SAME Frutteto S / V εισάγει μια πρώτη στην εξειδικευμένη αγορά τρακτέρ - προσαρμοσμένη ανεξάρτητη υδροπνευματική μπροστινή ανάρτηση. Τα μοντέλα SAME Frutteto S και V είναι ιδανικά για αμπελώνες και οπωρώνες ή καλλιέργειες με μοναδικά χαρακτηριστικά. Με έναν πολύ σφιχτό κύκλο στροφής, αυτά τα νέα μοντέλα είναι εξαιρετικά ευέλικτα. Ο συνδυασμός υπερσύγχρονου κινητήρα και ανώτερης ποιότητας κιβωτίου ταχυτήτων εγγυάται εξαιρετική απόδοση με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, διασφαλίζοντας ότι οι χειριστές μπορούν πάντα να βρουν τη σωστή ταχύτητα για κάθε εργασία. Πάνω απ 'όλα αυτά είναι η άνεση και ο υπερσύγχρονος σχεδιασμός. Η νέα σειρά Frutteto S και V είναι τέλεια προσαρμοσμένη για να καλύψει τις ανάγκες των σημερινών εξειδικευμένων καλλιεργητών. Με λίγα λόγια - αποδοτικότητα, ευελιξία και άνεση. Αυτά είναι τα βασικά πλεονεκτήματα της οικογένειας SAME Frutteto S και V, το αποτέλεσμα της εκτεταμένης εμπειρίας της SAME στον τομέα και της δέσμευσης για συνεχή ανάπτυξη και εισαγωγή σημαντικών βελτιώσεων και τεχνολογικής καινοτομίας στα προϊόντα της.

Κινητήρας
car-engine icon
Δύναμη και ροπή ειδικά προσαρμοσμένη για εξειδικευμένες εφαρμογές καλλιέργειας

Με τη βέλτιστη χωρητικότητα ενός κυλίνδρου 962 cm³ που διατίθεται σε εκδόσεις 3 και 4 κυλίνδρων με ισχύ έως 115 ίππους, οι υπερσύγχρονοι κινητήρες FARMotion καθιστούν τα τρακτέρ SAME Frutteto S / V τα πιο ισχυρά στην κατηγορία τους σήμερα. Η πιο συμπαγής 3-κύλινδρη έκδοση βελτιώνει την ευελιξία του μηχανήματος, την οποία η τετρακύλινδρη έκδοση υψηλής απόδοσης μεγιστοποιεί την πρόσφυση. Η συμμόρφωση με τους κανονισμούς εκπομπών επιπέδου ΙΙΙ Β επιτυγχάνεται μόνο με έναν καταλυτικό μετατροπέα DOC, ο οποίος δεν απαιτεί κύκλους συντήρησης ή αναγέννησης με την έγχυση πρόσθετου καυσίμου στο σύστημα. Ο ηλεκτρονικός ελεγχόμενος ψεκασμός καυσίμου κοινής γραμμής τροφοδοσίας βελτίωσε τη ροπή και την παροχή ισχύος, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου. Η πιο κατάλληλη ταχύτητα κινητήρα για έναν δεδομένο τύπο εργασίας μπορεί να απομνημονευθεί και στη συνέχεια διατηρείται σε σταθερό επίπεδο ακόμη και όταν το φορτίο του τρακτέρ ποικίλλει, προσφέροντας ακριβή και συνεπή λειτουργία και απόδοση σε όλες τις συνθήκες.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Συγκροτημένο, αποδοτικό και εξαιρετικά ρυθμιζόμενο

Οι εξαιρετικά ευέλικτες και αποτελεσματικές μεταδόσεις ταχυτήτων της οικογένειας Frutteto S / V ActiveDrive είναι το αποτέλεσμα της εκτεταμένης εμπειρίας του SAME στον εξειδικευμένο τομέα των τρακτέρ. Το κιβώτιο ταχυτήτων βασίζεται σε 3 ταχύτητες και 5 σειρές ταχύτητας, το καθένα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων διαμόρφωσης, αυξάνοντας την ευελιξία και την απόδοση του τρακτέρ. Εκτός από το γρανάζι ταχυτήτων super-creeper, αυτά τα κιβώτια μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένα με μονάδα 3 ταχυτήτων Powershift και ηλεκτροϋδραυλικό άξονα ισχύος. Οι διαθέσιμες διαμορφώσεις κυμαίνονται από ένα βασικό μηχανικό κιβώτιο 30 + 15 ταχυτήτων έως και ταχυτήτων Powershift 45 + 45 και ένα ηλεκτροϋδραυλικό αντίστροφο άξονα. Το τελευταίο έρχεται επίσης με τη λειτουργία "Stop & Go", η οποία αυξάνει τη δυναμική του άξονα, κυρίως σε καταστάσεις στις οποίες το τρακτέρ πρέπει να παραμείνει ακίνητο, όταν συνδέει εξοπλισμό ή κατά την εκκίνηση. Οι παραλλαγές Powershift επιτρέπουν την εύκολη αλλαγή ταχυτήτων με το πάτημα του κουμπιού Comfort Clutch ενσωματωμένο στο μοχλό γραναζιού αντί με τη χρήση του πεντάλ συμπλέκτη. Οι μεταδόσεις των τρακτέρ Fruttetto S / V διαθέτουν επίσης μια αναβαθμισμένη έκδοση της λειτουργίας Overspeed, η οποία επιτρέπει στο τρακτέρ να επιτύχει ταχύτητα δρόμου 40 χλμ / ώρα σε ακόμη χαμηλότερη και πιο οικονομική ταχύτητα κινητήρα από πριν.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Γεννημένο για να γίνει το καλύτερο στην κατηγορία του

Το υδραυλικό σύστημα βασίζεται σε διπλή αντλία 38 + 25 λ / λεπτό, επιτρέποντας στον χειριστή να επιλέξει από μια σειρά επιλογών σύμφωνα με τις απαιτήσεις λειτουργίας. Αυτό διασφαλίζει τη μέγιστη ευελιξία, τόσο όσον αφορά τον αριθμό των διανομέων όσο και τη θέση τους: έως τρία πίσω, με συνολικά 6 ζεύκτες και ρυθμιστή ροής, ενώ το κέντρο του τρακτέρ μπορεί να εξοπλιστεί με έως και 4 ζεύκτες που αντιγράφουν αυτούς στο πίσω μέρος, ή 6 επιπλέον ζεύκτες (2 ηλεκτροϋδραυλικοί διανομείς συν ένας διπλός διανομέας) με ξεχωριστό έλεγχο ροής, που ελέγχεται από το χειριστήριο. Ο οπίσθιος σύνδεσμος έχει χωρητικότητα έως 2.600 κιλά και διατίθεται επίσης σε ηλεκτρονικά ελεγχόμενη έκδοση ενώ προσφέρεται επίσης μπροστινός ανελκυστήρας 1.500 κιλών, πλήρης με μπροστινό PTO 1000 σ.α.λ.. Το πίσω PTO (με πολλαπλό υγρό συμπλέκτη) μπορεί να λειτουργεί και στις τέσσερις από τις τυπικές ταχύτητες των ειδικών τρακτέρ, δηλαδή 540/1000/540 ECO και συγχρονισμένα, τα τελευταία από τα οποία είναι προαιρετικά στο PTO. Η προσφορά του προϊόντος ολοκληρώνεται με τη λειτουργία ηλεκτρο-υδραυλικού ελέγχου που διέπει τους σταθεροποιητές οπίσθιου ανελκυστήρα και της κατευθυντήριας ράβδου.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Ασυναγώνιστη άνεση που δεν έχετε ξαναδεί. Πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε!

Τα νέα στοιχεία αυτού του σχεδιασμύ SAME είναι άμεσα αισθητά. Το πλήρως επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος και το κάλυμμα είναι τα αποτελέσματα ενός έργου για τον καθορισμό της οπτικής ταυτότητας της νέας οικογένειας Frutteto S / V. Η δομή παραμένει λεπτή και συμπαγής, χωρίς αιχμηρές άκρες ή γωνίες στην κουκούλα ή στην οροφή, εξασφαλίζοντας ασφαλή, εύκολη διέλευση ακόμη και μεταξύ των πιο στενών διαστάσεων σειρών, χωρίς να καταστρέψετε την καλλιέργεια. Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια επεκτείνεται και στην επένδυση της καμπίνας, με ηχομόνωση και απόσβεση κραδασμών που χρησιμοποιούνται για απαράμιλλη άνεση. Με μόνο 4 πυλώνες, η καμπίνα της νέας οικογένειας SAME Frutteto S / V αποτελεί νέο σημείο αναφοράς για την εξειδικευμένη κατηγορία τρακτέρ. Όλα τα χειριστήρια έχουν τοποθετηθεί πολύ προσεκτικά, λαμβάνοντας υπόψη τις πιο προηγμένες αρχές της εργονομίας και διαφοροποιούνται σύμφωνα με τη σαφή λογική χρωματικής γραμμής. Με την μεγάλη κατανομή βάρους, ιδανική ισορροπία μεταξύ χαμηλού κέντρου βάρους και μεγάλης κάθαρσης εδάφους και δισκόφρενα και στους 4 τροχούς, αυτά τα τρακτέρ μεταφέρουν μια άμεση αίσθηση ασφάλειας, σταθερότητας και πλήρους ελέγχου. Οι εκδόσεις καμπίνας διαθέτουν ένα ισχυρό σύστημα κλιματισμού. ενώ για απόλυτη ασφάλεια κατά την εργασία με προϊόντα επεξεργασίας καλλιεργειών, η καμπίνα μπορεί να είναι εξοπλισμένη με ένα προαιρετικό ζεύγος φίλτρων αέρα ενεργού άνθρακα, τα οποία μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν για γρήγορη και απλή συντήρηση. Ένα κάθισμα αναστολής αέρα και σύστημα ήχου Hi-Fi διατίθενται επίσης ως προαιρετικά πρόσθετα. Οι εκδόσεις με πτυσσόμενο μπροστινό roll-bar είναι επίσης εξοπλισμένες με αναρτημένη πλατφόρμα.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO