openfield photo
KRYPTON F εικόνα

KRYPTON F

Ερπυστριοφόρα
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

97Hp / 72.3Kw

Μέγιστη Ροπή

369 NM

Κύλινδροι

3

ΔΥΝΑΤΟ, ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ: ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ

Σχεδιασμένο να είναι ασυναγώνιστο μεταξύ των αμπέλων και με ανθεκτικά κομμάτια για εξαιρετική επίπλευση, σταθερότητα και ευελιξία, το Krypton F προσφέρει επίσης εξαιρετική απόδοση όταν χρησιμοποιείται για γενικές εργασίες στο αγρόκτημα και για βαριές εφαρμογές. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η εξαιρετική άνεση του χειριστή, σε όλες τις συνθήκες εργασίας, το ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Κινητήρας
car-engine icon
Ένας ξεχωριστός κινητήρας για ένα ξεχωριστό τρακτέρ

Οι κινητήρες FARMotion διαθέτουν τεχνολογικές λύσεις τελευταίας τεχνολογίας, όπως ψεκασμό κοινής γραμμής τροφοδοσίας 2000 bar, μπεκ 7 οπών και έναν μονό βοηθητικό ιμάντα με αυτόματο εντατήρα για εξαιρετικά απλή συντήρηση. Με την υποστήριξη των κινητήρων FARMotion, η νέα οικογένεια SAME Krypton F προσφέρει περισσότερες επιδόσεις από ποτέ, αλλά με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Η συμπαγής δομή και η περιορισμένη χωρητικότητα της μονάδας 3 κυλίνδρων, μαζί με ένα σύστημα μετεπεξεργασίας καυσαερίων που επιτυγχάνει τη συμμόρφωση επιπέδου III Β με έναν καταλυτικό μετατροπέα DOC, επέτρεψε στην ομάδα SAME R&D να σχεδιάσει ένα ενιαίο, κωνικό κάλυμμα που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Στιβαρό, αποδοτικό και απλό στη χρήση

Εξοπλισμένο με ένα συγχρονισμένο αντίστροφο άξονα, η μετάδοση του SAME Krypton F προσφέρει 12 ή 16 ταχύτητες προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Η παραλλαγή 12 ταχυτήτων διαθέτει γρανάζι αναρρίχησης για μέγιστη παραγωγικότητα σε πολύ χαμηλές ταχύτητες εδάφους, ενώ οι έξυπνες απόστασεις των παραλλαγών των 16 ταχυτήτων, που διαθέτουν στάνταρ overdrive, επιτρέπουν στον οδηγό να επιλέξει την ιδανική ταχύτητα για κάθε περίπτωση. Οι συμπλέκτες οδήγησης και τα φρένα υγρού δίσκου εξασφαλίζουν εξαιρετική ακρίβεια και ασφάλεια κατά τον ελιγμό. Το PTO, τόσο με την καθολική λειτουργία ταχύτητας 540 σ.α.λ. όσο και με λειτουργία 540 ECO, διατίθεται στάνταρ με έναν εναλλάξιμο άξονα εξόδου και έναν ηλεκτροϋδραυλικό υγρό συμπλέκτη πολλαπλών πλακών.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Δύο είναι πάντα καλύτερα από ένα

Το νέο υδραυλικό σύστημα αποτελείται από δύο ξεχωριστά κυκλώματα και μια διπλή αντλία. Η αντλία 50 λ/ λεπτό τροφοδοτεί λάδι στον πίσω ανελκυστήρα 2800 κιλά και στους διανομείς, ενώ η αντλία 25 λ / λεπτό ενεργοποιεί τα φρένα, τους συμπλέκτες οδήγησης και τον συμπλέκτη PTO και διατηρεί το κιβώτιο με λιπαντικό. Αυτή η λύση εξασφαλίζει αβίαστη, ακριβή κίνηση οδήγησης ακόμα και με τον κινητήρα σε ταχύτητα ρελαντί. Τα τρακτέρ Krypton F προσφέρονται στάνταρ με 6 πίσω ζεύκτες (ενώ επιπλέον 4 είναι διαθέσιμοι προαιρετικά), καθώς και δύο ζεύκτες κοιλιών που αναπαράγουν δύο στο πίσω μέρος, για μέγιστη παραγωγικότητα όταν εργάζεστε με εξαρτήματα κλαδέματος, μεταφορείς βλαστών και θέσεις οδηγών . Οι υδραυλικοί σύνδεσμοι γρήγορης σύνδεσης "ώθησης-έλξης" κάνουν τις γραμμές σύνδεσης ευκολότερες από ποτέ.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Άνεση και προηγμένος σχεδιασμός

Για απόλυτη άνεση του χειριστή, η πλατφόρμα αναρτάται σε βάσεις Σιωπηλού-Μπλόκ, οι οποίες κάνουν απόσβεση των κραδασμών που μεταδίδονται από το πλαίσιο και το σύστημα μετάδοσης κίνησης, ενώ το μοντέρνο κάθισμα είναι εξοπλισμένο με ένα αποτελεσματικό μηχανικό σύστημα ανάρτησης. Και στις δύο πλευρές του καθίσματος υπάρχουν δύο νέες δεξαμενές καυσίμου που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αποτρέπουν την πείνα των καυσίμων ακόμη και όταν εργάζεστε σε πολύ απότομες κλίσεις. Το SAME προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις undercowl που επιτρέπουν την εγκατάσταση μιας καμπίνας aftermarket, που αποτελείται από έναν εναλλάκτη αυξημένης χωρητικότητας, έναν συμπιεστή για κλιματισμό, γραμμές θέρμανσης και ένα διευρυμένο ηλεκτρικό σύστημα με επιπλέον καλωδίωση για σύνδεση στην καμπίνα.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO