openfield photo
KRYPTON M εικόνα

KRYPTON M

Ερπυστριοφόρα
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

113Hp / 84.3Kw

Μέγιστη Ροπή

435 NM

Κύλινδροι

4

ΜΙΚΡΟΣ ΓΕΡΑΝΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΑΦΙ

Το SAME Krypton M σχεδιάστηκε ειδικά για να λειτουργεί αποτελεσματικά ακόμη και σε δύσκολες κλίσεις. Ωστόσο, η εξαιρετική ευελιξία, η ανώτερη επίπλευση και η έμφυτη ικανότητα για εφαρμογές βαρέων επιλογών το καθιστούν επίσης μια εξαιρετική λύση για εργασία στο χωράφι και για γενικές εργασίες αγροκτήματος. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η εξαιρετική άνεση του χειριστή, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, το ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Κινητήρας
car-engine icon
Ένας κινητήρας κατασκευασμένος για καλλιέργεια

Σε σύγκριση με τους κινητήρες προηγούμενης γενιάς, οι κινητήρες FARMotion - οι οποίοι είχαν σχεδιαστεί ειδικά για καλλιέργεια - προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ισχύ και ροπή, είναι πιο συμπαγείς, παράγουν λιγότερους κραδασμούς και καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο. Αυτοί οι κινητήρες διαθέτουν ψεκασμό κοινής γραμμής τροφοδοσίας 2000 bar, εξαναναγκαστική επαγωγή τούρμπο-εσωτερικής ψύξης με αλβίδα απορριμάτων και βισκοστατικό ανεμιστήρα, επιτυγχάνοντας συμμόρφωση με τους κανονισμούς εκπομπών επιπέδου III B με έναν καταλυτικό μετατροπέα DOC. Ένα νέο ρεζερβουάρ 95 λίτρων - διαμορφωμένο ειδικά για την αποτροπή αδειάσματος καυσίμου ακόμη και σε πολύ απότομες κλίσεις - σας βοηθάει να εργάζεστε αδιάκοπα για περισσότερο, ενώ ο κινητήρας προστατεύεται από ένα φίλτρο αέρα PowerCore.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Εως και 16 αναλογίες ταχύτητας για να επιλέξετε ανάμεσα από 0 και 12.5 χλμ/ώρα

Εξοπλισμένο με ένα συγχρονισμένο αντίστροφο άξονα, η μετάδοση του SAME Krypton F προσφέρει 12 ή 16 ταχύτητες προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Η παραλλαγή 12 ταχυτήτων διαθέτει γρανάζι αναρρίχησης για μέγιστη παραγωγικότητα σε πολύ χαμηλές ταχύτητες εδάφους, ενώ οι έξυπνες απόστασεις των παραλλαγών των 16 ταχυτήτων, που διαθέτουν στάνταρ overdrive, επιτρέπουν στον οδηγό να επιλέξει την ιδανική ταχύτητα για κάθε περίπτωση. Οι συμπλέκτες οδήγησης και τα φρένα υγρού δίσκου εξασφαλίζουν εξαιρετική ακρίβεια και ασφάλεια κατά τον ελιγμό. Το PTO, διατίθεται στάνταρ με έναν εναλλάξιμο άξονα εξόδου και έναν ηλεκτροϋδραυλικό υγρό συμπλέκτη πολλαπλών πλακών. Οι λειτουργίες ταχύτητας 540 σ.α.λ. και 540 ECO είναι στάνταρ, ενώ η λειτουργία ταχύτητας 1000 σ.α.λ. διατίθεται προαιρετικά.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Δύο ξεχωριστά συστήματα με παράλληλες αντλίες

Τα τρακτέρ Krypton M είναι εξοπλισμένα με υδραυλικούς συνδέσμους γρήγορης σύνδεσης "ώθησης-έλξης" για να διευκολύνουν τις γραμμές σύνδεσης, ακόμα και όταν το σύστημα είναι υπό πίεση. Η τυπική διαμόρφωση έχει 6 πίσω ζεύκτες (ενώ άλλοι 4 είναι διαθέσιμοι προαιρετικά) συν δύο μπροστινοί ζεύκτες που αναπαράγουν δύο στο πίσω μέρος. Το νέο υδραυλικό σύστημα αποτελείται από δύο ξεχωριστά κυκλώματα, το καθένα τροφοδοτείται από μια ειδική αντλία. Η αντλία υψηλότερης χωρητικότητας (50 λ / λεπτό) τροφοδοτεί λάδι στον πίσω ανελκυστήρα 2800 κιλά και στους βοηθητικούς διανομείς, ενώ η αντλία μικρότερης χωρητικότητας (25 λ / λεπτό) διατηρεί το κιβώτιο λιπαντικό και ενεργοποιεί τα φρένα, τους συμπλέκτες οδήγησης και τον συμπλέκτη PTO . Το ξεχωριστό κύκλωμα εξασφαλίζει αβίαστη, ακριβή κίνηση οδήγησης σε όλες τις συνθήκες.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Άνεση κορυφαίας κλάσης

Για απόλυτη άνεση χειριστή, η πλατφόρμα είναι αναρτημένη σε βάσεις Σιωπηλού-Μπλόκ, ενώ το προηγμένο κάθισμα με αποτελεσματική μηχανική ανάρτηση μετριάζει τους κραδασμούς που μεταδίδονται από το πλαίσιο και το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Οι αλυσίδες τροχιάς διαθέτουν παπούτσια πλάτους 450 χιλ. και 6-κύλινδρο υπόστρωμα Το SAME προσφέρει ένα σετ εργαλείων έτοιμο για τη καμπίνα που επιτρέπει την εγκατάσταση μιας καμπίνας aftermarket, που αποτελείται από εναλλάκτη μεγαλύτερης χωρητικότητας, έναν συμπιεστή για κλιματισμό, γραμμές θέρμανσης και ένα αναβαθμισμένο ηλεκτρικό σύστημα με επιπλέον καλωδίωση για σύνδεση με την καμπίνα.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO