openfield photo
4E SERIES εικόνα

4E SERIES

Εξωχώραφα
deutz-fahr logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

97Hp / 72.3Kw

Μέγιστη Ροπή

369 NM

Κύλινδροι

3

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ 4Ε Εργασίες αγροκτημάτων, αχυρώνων και ελαφριές εργασίες στο χωράφι - η νέα σειρά 4E είναι το ιδανικό τρακτέρ για μικρότερα αγροκτήματα και ιδιωτικές επιχειρήσεις, καθώς και τοπικές αρχές και εταιρείες κηπουρικής. Υπάρχουν έξι μοντέλα για να διαλέξετε - διαθέσιμα και με 2 τροχούς και με 4 τροχούς, που κυμαίνονται από 65 ίππους. (48 kW) έως 97 ίππους (71 kW). Είναι βέβαιο ότι θα βρείτε το τέλειο βοηθητικό τρακτέρ για το προφίλ εργασίας σας εδώ. Το ανθεκτικό καπό ενός τεμαχίου με το μοντέρνο σχεδιασμό του κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ατσάλι καθιστά σαφές με την πρώτη ματιά ότι αυτό το εύχρηστο τρακτέρ προσφέρει καινοτόμο τεχνολογία σε συμπαγή μορφή. Οι νέοι τρικύλινδροι κινητήρες FARMotion είναι εξαιρετικά ισχυροί, αξιόπιστοι και οικονομικοί. Διατίθενται τέσσερις επιλογές ταχύτητας: δύο για 30 χλμ / ώρα και δύο για 40 χλμ / ώρα. Η DEUTZ-FAHR έχει αναπτύξει τους εμπρός άξονες ειδικά για την κατηγορία βοηθητικών προγραμμάτων. Γωνία οδήγησης 55 °, διαφορικές κλειδαριές και τετρακίνηση με μηχανική ή ηλεκτροϋδραυλική ενεργοποίηση, τετράτροχα φρένα - η νέα Σειρά 4E είναι τόσο ευέλικτη όσο και σταθερή σε κάθε περίπτωση. Τα σημεία προσκόλλησης προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία. Οι επιλογές περιλαμβάνουν ικανότητα ανύψωσης έως 3.500 κιλά, υδραυλικές αντλίες για 42 λ / λεπτό ή 50 λ / λεπτό, έως τρεις μονάδες ελέγχου στο πίσω μέρος και τέσσερις διαμορφώσεις PTO. Η πλατφόρμα του οδηγού πληροί τα υψηλότερα πρότυπα άνεσης. Οι έλεγχοι έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας τα τελευταία ευρήματα από την εργονομική έρευνα. Το νέο ταμπλό εργαλείων παρέχει σαφείς πληροφορίες σχετικά με όλες τις συνθήκες λειτουργίας. Το τιμόνι και το κάθισμα του οδηγού είναι ρυθμιζόμενα. Ο χώρος για τα πόδια προσφέρει άφθονο χώρο. Με τη νέα Σειρά 4E, η DEUTZ-FAHR αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο άνετο και ευέλικτο μπορεί να είναι ένα βοηθητικό τρακτέρ.

Κινητήρας
car-engine icon
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ FARMOTION. ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Σκληροί στην δουλειά κάτω από το πρόσφατα σχεδιασμένο καπό είναι οι εξαιρετικά συμπαγείς τρικύλινδροι κινητήρες FARMotion (επίπεδο εκπομπών III B). Ειδικά σχεδιασμένοι για γεωργικές εφαρμογές, αυτοί οι κινητήρες διαθέτουν ηλεκτρονικό ψεκασμό κοινής γραμμής τροφοδοσίας, βελτιστοποιημένη χωρητικότητα, σύστημα ανακυκλοφορίας καυσαερίων (EGR) και σύστημα καταλύτη οξείδωσης ντίζελ (DOC) και παρέχουν μέγιστη ισχύ και σταθερή ροπή ακόμη και σε χαμηλές στροφές κινητήρα. Οι κινητήρες FARMotion λειτουργούν εξαιρετικά αποδοτικά με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές, με ελάχιστες δονήσεις και επίπεδα θορύβου. Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το συμπαγές σύστημα ψύξης με μεγεθυμένη επιφάνεια ψύξης, ενδιάμεσο ψύκτη, σύστημα ψύξης καυσίμου, βελτιστοποιημένη ροή αέρα με ιξώδη ανεμιστήρα και το φίλτρο αέρα δύο επιπέδων PowerCore με σύστημα απομάκρυνσης σκόνης. Και τα δύο συστήματα υποστηρίζουν την απόδοση του κινητήρα και έχουν σχεδιαστεί για μεγάλα διαστήματα συντήρησης, καθώς και γρήγορη και απλή εργασία σέρβις. Με τους κινητήρες FARMotion, το DEUTZ-FAHR αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο ισχυρό και αποδοτικό μπορεί να είναι ένα συμπαγές βοηθητικό μοντέλο .

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ. ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

Η σωστή μετάδοση ταχύτητας για οποιοδήποτε προφίλ λειτουργίας και η σωστή ταχύτητα για οποιαδήποτε εργασία - μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση με τη νέα Σειρά 4E. Πολύ αποτελεσματική με μέγιστη ακρίβεια - η επιλογή είναι δική σας. Υπάρχουν τέσσερις παραλλαγές μηχανικής μετάδοσης. Ένα απλό κιβώτιο ταχυτήτων 12 + 3 με ταχύτητα αναρρίχησης για ταχύτητες 832 μ / ώρα έως 30 χλμ / ώρα. Ένα πλήρως συγχρονισμένο κιβώτιο μεταφοράς με ECO για ταχύτητες 1,6 χλμ / ώρα έως 30 χλμ / ώρα, όπου η τελική ταχύτητα φτάνει στις 1.800 σ.α.λ., εξοικονομώντας καύσιμα και μειώνοντας τον θόρυβο. Ένα κιβώτιο ταχυτήτων 15 + 15 με αναρριχητικό εξοπλισμό για ταχύτητες 298 μ / ώρα έως 40 χλμ / ώρα και μια έκδοση ECO 15 + 15 ταχυτήτων επιτυγχάνοντας πλήρη ταχύτητα δρόμου στις μόλις 1.800 σ.α.λ. Με τη νέα Σειρά 4E, η DEUTZ-FAHR αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο ακριβές και αποτελεσματικό μπορεί να είναι ένα συμπαγές βοηθητικό μοντέλο.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

PTO Η νέα σειρά 4E προσφέρει επίσης μια ποικιλία επιλογών για τον εξοπλισμό PTO. Υπάρχουν τέσσερις διαμορφώσεις για να διαλέξετε: 540 ή 540 / 540ECO ή 540 / 540ECO / 1000 ή 540 / 540ECO plus PTO εδάφους. Το PTO ενεργοποιείται μηχανικά, το οποίο εξασφαλίζει μια ομαλή εκκίνηση. Η λειτουργία PTO όταν το όχημα είναι ακινητοποιημένο είναι ένα νέο χαρακτηριστικό. Εάν το PTO πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί όταν ο οδηγός βγαίνει από το τρακτέρ, ο οδηγός πρέπει να το επιβεβαιώσει πατώντας ένα κουμπί. Εάν δεν πατηθεί το κουμπί, ο κινητήρας σβήνει μετά από επτά δευτερόλεπτα - πρώτα η ασφάλεια. ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Εργασίες αγροκτήματος και αχυρώνα, εφαρμογές φόρτωσης και μεταφοράς, εργασία στο χωράφι και πολλά άλλα - οι εργασίες ενός βοηθητικού τρακτέρ είναι εξαιρετικά ποικίλες. Όσον αφορά τα σημεία προσάρτησης της νέας Σειράς 4E, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Όπως πάντα με τη DEUTZ-FAHR, ο μηχανικός οπίσθιος ανελκυστήρας είναι εξαιρετικά ακριβής και προσφέρει ευαίσθητο έλεγχο. Αυτό αυξάνει σημαντικά την ταχύτητα λειτουργίας, για παράδειγμα στο χωράφι. Μπορεί να σηκώσει έως 3.500 κιλά. Η σύνδεση τριών σημείων κατηγορίας II διατίθεται με άκρα σφαιρών ή άγκιστρα σύσφιξης στους βραχίονες άνω και κάτω συνδέσμου και μηχανικούς σταθεροποιητές. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ισχυρά εξαρτήματα. Για τον υδραυλικό εξοπλισμό, υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ 42 λ / λεπτό ή 50 λ / λεπτό ανοιχτών κεντρικών αντλιών για μία έως τρεις μονάδες ελέγχου στο πίσω μέρος. Το σύστημα οδήγησης λειτουργεί από μια ανεξάρτητη αντλία και στις δύο εκδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι η πλήρης υδραυλική ισχύς είναι πάντα διαθέσιμη για τα εξαρτήματα. Με τα σημεία σύνδεσης, η DEUTZ-FAHR αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο ευέλικτο μπορεί να είναι ένα συμπαγές βοηθητικό μοντέλο .

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ. ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ.

Η DEUTZ-FAHR δίνει πάντα έμφαση στον οδηγό, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και την άνεση. Το τιμόνι και το άνετο κάθισμα είναι ξεχωριστά ρυθμιζόμενα. Υπάρχει άφθονος χώρος για να επιτρέπεται στον οδηγό να κινείται ελεύθερα, ιδίως στα πόδια. Τα σκαλοπάτια και οι χειρολαβές και στις δύο πλευρές του τρακτέρ καθιστούν εξαιρετικά εύκολο να ανεβείτε και να μπείτε μέσα. Τα στοιχεία ελέγχου έχουν αναδιαταχθεί, οργανωμένα λογικά ανάλογα με το πόσο συχνά χρησιμοποιούνται και ταυτοποιούνται σαφώς με χρωματική κωδικοποίηση. Το χειρόφρενο, τα χειριστήρια PTO και η τετράτροχη ενεργοποίηση βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του οδηγού. Στα δεξιά βρίσκονται τα χειριστήρια μετάδοσης και κλειδώματος διαφορικού, ο χειροκίνητος μοχλός ισχύος, οι ρυθμίσεις ταχύτητας κινητήρα, τα πίσω χειριστήρια ανύψωσης ισχύος και οι υδραυλικές μονάδες ελέγχου. Η νέα κεντρική οθόνη πληροφοριών στον πίνακα οργάνων παρέχει στον οδηγό σαφείς πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες λειτουργίας του ελκυστήρα, σε ψηφιακή και αναλογική μορφή. Η νέα σειρά 4E προσφέρει φυσικά ανεμπόδιστη θέα σε όλους τους χώρους εργασίας. Ο οδηγός μπορεί να δει τα πάντα, ακόμη και σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό όχι μόνο καθιστά την εργασία πιο αποτελεσματική, αλλά και βελτιώνει την ασφάλεια. Το νέο πατάκι ποδιών κατασκευασμένο από μονωτικό υλικό βελτιώνει την άνεση και ελαχιστοποιεί τον θόρυβο, τους κραδασμούς και τη θερμότητα στον οδηγό. Με τη νέα σειρά 4E, το DEUTZ-FAHR αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο άνετο μπορεί να είναι ένα συμπαγές βοηθητικό μοντέλο.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO