openfield photo
5 TB SERIES (Stage V) εικόνα

5 TB SERIES (Stage V)

Δενδροκομικά & Αμπελουργικά
deutz-fahr logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

116Hp / 86.5Kw

Μέγιστη Ροπή

472 NM

Κύλινδροι

4

ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ 5 TB

Είτε εργάζεστε σε έναν ελαιώνα, ένα θερμοκήπιο ή ένα περιβόλι, σε ένα αγρόκτημα με καλλιεργήσιμη γη, η νέα σειρά 5 TB έχει σχεδιαστεί για να είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης. Το χαμηλό προφίλ του καπό και των λασπωτήρων, σε συνδυασμό με το χαμηλό κέντρο βάρους και τους στιβαρούς άξονες, καθιστούν τα τρακτέρ 5 TB μοναδικά και ιδανικά για εργασία σε πλαγιές ή ανάμεσα σε δέντρα. Μερικά από τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κινητήρες FARMotion 45 (συμβατοί με τα πρότυπα εκπομπών Stage V) με ισχύ 106 HP ή 116 HP, τέσσερις εκδόσεις μετάδοσης, από 10+10 ταχύτητες έως 40+40 ταχύτητες, με μηχανικό ή ηλεκτροϋδραυλικό σασμάν (PowerShuttle), η λειτουργία Stop&Go για εκκινήσεις και στάσεις χρησιμοποιώντας μόνο το πεντάλ του φρένου και SDD (Steering Double Displacement) ταχεία διεύθυνση, που επιτρέπει την επίτευξη της τελικής θέσης με τις μισές στροφές του τροχού. Τα τρακτέρ  αυτής της σειράς διαθέτουν επίσης φρένα σε τέσσερις τροχούς, μηχανικό πίσω ανυψωτικό με μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 4.525 κιλών, προαιρετική μπροστινή ανύψωση και υδραυλική αντλία με παροχή έως 70 λτ/λεπτό.

 

Η πλατφόρμα του οδηγού – η οποία είναι αναρτημένη σε θέση χωρίς κραδασμούς και διαθέτει ευανάγνωστο ψηφιακό πίνακα οργάνων – πληροί τις πιο απαιτητικές απαιτήσεις άνεσης. Με τα νέα μοντέλα 5 TB, μπορείτε να αυξήσετε μαζικά την παραγωγικότητά σας και συνεπώς και την κερδοφορία της φάρμας σας. Πάρτε την απόφαση τώρα και εξασφαλίστε εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον. Επιλέξτε τη νέα σειρά 5 TB.

Κινητήρας
car-engine icon
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ FARMOTION: Ασυναγώνιστη ΑΠΟΔΟΣΗ

Οι υψηλής απόδοσης κινητήρες FARMotion 45 εργάζονται σκληρά κάτω από το καπό σε βέλτιστες συνθήκες και συμμορφώνονται με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς κατά της ρύπανσης (Στάδιο V). Οι 4-κύλινδροι κινητήρες common rail – που αναπτύχθηκαν ειδικά για γεωργικές εφαρμογές, με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου, βελτιστοποιημένη χωρητικότητα κυλίνδρων, σύστημα EGR (ανακυκλοφορία καυσαερίων), σύστημα DOC (καταλύτης ντίζελ), φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF) και σύστημα SCR – παράγουν μέγιστη ισχύ και υψηλή ροπή ακόμη και σε χαμηλές περιοχές στροφών κινητήρα. Η κατανάλωση καυσίμου, οι εκπομπές ρύπων, οι κραδασμοί και το επίπεδο θορύβου είναι εξαιρετικά χαμηλά. Τα διαστήματα συντήρησης έχουν επεκταθεί σε 600 ώρες, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος διακοπής λειτουργίας και να διατηρηθούν χαμηλά τα λειτουργικά έξοδα. Δεν θα μπορούσατε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας με πιο ισχυρό και αποτελεσματικό τρόπο.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
ΒΟΛΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Η ισχύς είναι καλή. Η ισχύς που εφαρμόζεται με ακρίβεια είναι ακόμη καλύτερη. Η τεχνολογία μετάδοσης της νέας σειράς 5 TB διασφαλίζει ότι ο οδηγός έχει πάντα διαθέσιμη την ακριβή ποσότητα ροπής που χρειάζεται για την εργασία του, είτε στο χωράφι είτε στο δρόμο. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις δύο εκδόσεις μετάδοσης: Ένα απλό μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με 10+10 ή 20+20 ταχύτητες με reverse shuttle ή ένα κιβώτιο ταχυτήτων με PowerShuttle. Σε αυτήν την περίπτωση, οι διαθέσιμες ταχύτητες είναι 20+20, οι οποίες μπορούν να αυξηθούν σε 40+40 επιλέγοντας την έκδοση Powershift 2 βημάτων (Hi-Lo). Όλες οι εκδόσεις κιβωτίου ταχυτήτων επιτυγχάνουν τη μέγιστη ταχύτητα των 40 χλμ/ώρα σε χαμηλότερες στροφές κινητήρα στη λειτουργία ECO. Το σύστημα Stop&Go, το οποίο διατίθεται στάνταρ σε όλα τα κιβώτια ταχυτήτων PowerShuttle, επιτρέπει στο τρακτέρ να σταματά χωρίς συμπλέκτη και να επανεκκινεί απλά χρησιμοποιώντας το πεντάλ του φρένου, κάνοντας τους ελιγμούς πολύ πιο απλούς, ιδιαίτερα σε περιορισμένους χώρους.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
ΠΟΛΥΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟ PTO

Κατόπιν παραγγελίας, διατίθενται συνολικά τέσσερις ταχύτητες για το πίσω PTO. Με 540, 540ECO, 1000 και 1000ECO, το PTO ground speed με ξεχωριστό άξονα και τον αφαιρούμενο άξονα PTO, τα μοντέλα της σειράς 5G TB είναι αληθινά πολυλειτουργικά. Το μπροστινό PTO, με ταχύτητες 1000 στρ/λεπτό, επεκτείνει επίσης το εύρος των εφαρμογών για τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί το 5 TB σας.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΔΗΓΟΥ: ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Οι οδηγοί μπορούν να λειτουργήσουν με μέγιστη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα μόνο όταν τα πάντα είναι στα χέρια τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η νέα σειρά 5 TB εγγυάται μέγιστη άνεση και διαισθητική λειτουργία. Η πλατφόρμα του οδηγού, η οποία είναι αναρτημένη σε αθόρυβα μπλοκ, απορροφά όλους τους κραδασμούς. Το κάθισμα του οδηγού και το τιμόνι είναι ρυθμιζόμενα, επιτρέποντας σε κάθε οδηγό να βρει την τέλεια θέση εργασίας του. Το σύστημα ελέγχου έχει αναδιαρθρωθεί σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα κριτήρια εργονομίας. Όλα τα στοιχεία που ελέγχουν την οδήγηση, την αλλαγή ταχυτήτων, την υδραυλική λειτουργία και τη λειτουργία του άξονα PTO έχουν λογικά διευθετηθεί σύμφωνα με τη συχνότητα με την οποία χρησιμοποιούνται, τοποθετούνται σε εύκολη πρόσβαση και έχουν κωδικοποιηθεί με χρώμα. Ο πίνακας οργάνων στην κολόνα του τιμονιού παρέχει στον οδηγό όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση οδήγησης και λειτουργίας του τρακτέρ. Είναι σαφώς δομημένος τόσο σε ψηφιακή όσο και σε αναλογική μορφή. Ο οδηγός μπορεί επομένως να συγκεντρωθεί πλήρως στις διαδικασίες εργασίας και να τις ολοκληρώσει γρήγορα και με ακρίβεια.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO