openfield photo
6.4 SERIES (STAGE IV) εικόνα

6.4 SERIES (STAGE IV)

Εξωχώραφα
deutz-fahr logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

171Hp / 127.5Kw

Μέγιστη Ροπή

699 NM

Κύλινδροι

4

4 ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ, 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Ένα τετρακύλινδρο τρακτέρ είναι η καλύτερη λύση για μια μεγάλη ποικιλία γεωργικών εφαρμογών. Με αυτό το πνεύμα, η σειρά 6 περιλαμβάνει τώρα τρία μοντέλα 4 κυλίνδρων με ισχύ από 156 ίππους (114,7 kW) έως 171 ίππους (125,8 kW): 6155,4, 6165,4 ως κορυφαίο μοντέλο 6175,4. Όλα διαθέτουν πλέον μεγαλύτερα επιτρεπόμενα βάρη (11.500 κιλά) και μεγαλύτερο μεταξόνιο (2.543 χιλ.) που εγγυάται μια ήσυχη και άνετη απόδοση οδήγησης. Ο σχεδιασμός των τετρακύλινδρων μοντέλων έχει την οικογενειακή αίσθηση των εξακύλινδρων εκδόσεων που έχουν βραβευθεί ως το "Τρακτέρ της χρονιάς για το σχεδιασμό" ήδη από πέρυσι. Από το όργωμα, τη σπορά, την καλλιέργεια και τη μεταφορά έως τη συγκομιδή τροφής και εργασίας με μπροστινό φορτωτής: αυτά τα τρακτέρ μπορούν να προσαρμοστούν για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη. Το ίδιο ισχύει όταν πρόκειται για την επιλογή εξοπλισμού και παραλλαγών που προσφέρονται, με τη σειρά DEUTZ-FAHR 6 διαθέσιμη με τρεις εκδόσεις μετάδοσης, μια ποικιλία μεταξόνιου και ατελείωτες δυνατότητες διαμόρφωσης του ιδανικά εξοπλισμένου τρακτέρ για τις ανάγκες σας. Με τη Σειρά 6, το DEUTZ-FAHR προσφέρει μια ολοκαίνουργια γκάμα εξοπλισμού και λειτουργιών άνεσης και έχει εισαγάγει τρεις επιπλέον επιλογές για τα νέα τετρακύλινδρα μοντέλα.

Κινητήρας
car-engine icon
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.

Οι συμπαγείς νέοι τετρακύλινδροι κινητήρες της Σειράς 6 διαθέτουν ολοκαίνουργια τεχνολογία διαχείρισης καυσαερίων με αποτέλεσμα βελτιωμένη απόκριση, βελτιωμένη διαθέσιμη ροπή και βελτιωμένη ισχύ έλξης, με περισσότερη ροπή στη βρύση σε χαμηλότερες στροφές κινητήρα. Τα νέα συστήματα εξάτμισης αυτών των κινητήρων χρησιμοποιούν τεχνολογία μετεπεξεργασίας καυσαερίων EGR και SCR και είναι εξοπλισμένα με ένα πρόσθετο DPF (φίλτρο σωματιδίων ντίζελ). Το φίλτρο DPF προσφέρει τρία σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των συμβατικών ενεργών φίλτρων: δεν απαιτείται έγχυση καυσίμου στο φίλτρο, παράγεται λιγότερη θερμότητα γύρω από τη μονάδα και το ίδιο το φίλτρο αναγεννάται πιο γρήγορα. Αυτό εξοικονομεί καύσιμο και χρήμα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη συμμόρφωση με τα τρέχοντα και μελλοντικά διεθνή πρότυπα εκπομπών. Στα μοντέλα TTV, η απόδοση του κινητήρα βελτιώνεται ακόμη περισσότερο από τον ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ανεμιστήρα Visco. Οι νέοι κινητήρες DEUTZ-FAHR αποτελούν πρότυπο της τελευταίας γενιάς γερμανικής τεχνολογίας και προσφέρουν απαράμιλλη αξιοπιστία και αποδοτικότητα για εξαιρετικά αποτελέσματα.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
POWERSHIFT, RCSHIFT Η TTV: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Ποιος είναι ο κύριος τομέας εστίασης για το τρακτέρ σας; Απλή εργασία σε αγροκτήματα, λιβάδια, βαριά μεταφορά, να τραβά βαριά εργαλεία στο χωράφι ή ανάμειξη όλων αυτών; Όποια και αν είναι η εστίαση της νέας σας Σειράς 6, προσφέρει ακριβώς τη σωστή μετάδοση για οποιαδήποτε ζήτηση οδηγού και οποιονδήποτε προϋπολογισμό. Με 5 μηχανικές ταχύτητες μετάδοσης συν 6 βήματα Powershift προς τα εμπρός και 3 όπισθεν, το κιβώτιο Powershift προσφέρει 30 + 15 (με αναρριχητική ταχύτητα: 54 + 27) συνολικό αριθμό ταχυτήτων για μέγιστη ταχύτητα 40 ή 50 χλμ / ώρα (σύμφωνα με τον κανονισμό αγοράς) σε μειωμένες στροφές κινητήρα. Πλήρως αυτόματη μετάδοση RCshift που προσφέρει 5 ταχύτητες αυτοματοποιμένης ταχύτητας συν 6 βήματα Powershift προς τα εμπρός και 3 όπισθεν, για συνολικό αριθμό ταχυτήτων 30 + 15 (με αναρριχητική ταχύτητα: 54 + 27). Ένα κιβώτιο υψηλής ταχύτητας και τραβήγματος. Μέγιστη άνεση και υψηλή απόδοση: είναι η μετάδοση TTV. Αυτό το αποτελεσματικό και αξιόπιστο σύστημα είναι ικανό να μεταβάλλει συνεχώς την ταχύτητα, βελτιστοποιώντας την ισχύ του κινητήρα χωρίς περιττή φόρτωση ή σπατάλη καυσίμου, για ευκολότερη και πιο παραγωγική εργασία. Αυτές οι αρχές λειτουργίας επιτρέπουν στην μετάδοση TTV να παρέχει γρήγορα την απαιτούμενη ταχύτητα οδήγησης, εξασφαλίζοντας ομαλή οδήγηση και πλεονεκτήματα όσον αφορά την άνεση και την ασφάλεια εν κινήσει, ιδιαίτερα όταν οδηγείτε σε δρόμους. Όλες οι μεταδόσεις είναι εύχρηστες, απλές στον προγραμματισμό και εύκολη παρακολούθηση μέσω των ενδείξεων εν κινήσει. Καθένα από αυτά προσφέρει εξαιρετική απόδοση, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Χειροκίνητο, πλήρως αυτόματο ή CVT: όταν πρόκειται για οδηγική άνεση, η επιλογή είναι δική σας.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

PTO Με τέσσερις ταχύτητες PTO 540 / 540ECO / 1000 / 1000ECO στο πίσω μέρος και 1000 ή 1000ECO στο μπροστινό μέρος, όλες οι εργασίες μπορούν να εκτελεστούν πολύ αποτελεσματικά. Χάρη στα μειωμένα χαρακτηριστικά της ταχύτητας του κινητήρα, σε συνδυασμό με την τεχνολογία απομείωσης ισχύος ECO, η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται σημαντικά. Ο αναλογικά ελεγχόμενος PTO αποτρέπει την απότομη εκκίνηση και προστατεύει τα εξαρτήματα μετάδοσης. Το νέο InfoCentrePro παρέχει σαφείς, εύκολα κατανοητές πληροφορίες σχετικά με τις υδραυλικές και PTO λειτουργίες. Όλες οι υδραυλικές και PTO λειτουργίες μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν και να ελεγχθούν από τη δεξιά κονσόλα ή το υποβραχιόνιο στην καμπίνα. ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Τα σημεία σύνδεσης των νέων μοντέλων είναι διαθέσιμα με ένα ευρύ φάσμα επιλογών χαρακτηριστικών. Για τα υδραυλικά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μηχανικά και ηλεκτρο-υδραυλικά χειριστήρια, έως και πέντε υδραυλικές βαλβίδες στο πίσω μέρος και δύο στο μπροστινό μέρος, καθώς και έξοδο υδραυλικής αντλίας έως 170 λ / λεπτό, με χωρητικότητα πίσω ανύψωσης έως 9.700 κιλά. Τα μοντέλα με την καμπίνα MaxiVision 2 έχουν όλες τις υδραυλικές εισόδους ελεγχόμενες αναλογικά, για ευρύτερο έλεγχο των εργαλείων. Μια ξεχωριστή δεξαμενή λαδιού εξασφαλίζει άφθονη τροφοδοσία λαδιού για τα μοντέλα TTV. Τα κύρια υδραυλικά προσφέρονται με σύστημα ανίχνευσης φορτίου ή αντλία σταθερής ροής ανοιχτού κέντρου. Το νέο σύστημα μπροστινής σύνδεσης της σειράς TTV 6 είναι εξοπλισμένο με λειτουργία ελέγχου θέσης, παρέχοντας μεγαλύτερο έλεγχο σε ένα ευρύτερο φάσμα εργαλείων. Η νέα μπροστινή υποστήριξη με το νέο ενσωματωμένο μπροστινό ανελκυστήρα έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με την μπροστινή ανάρτηση. Αυτή η λύση συνδυάζει μια συμπαγή δομή, για μεγαλύτερες γωνίες οδήγησης, με ικανότητα ανύψωσης έως 5480 κιλά και μπορεί να είναι εξοπλισμένη με έως και δύο μπροστινούς διανομείς. Η μπροστινή ζώνη σύνδεσης μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένο τερματικό ISOBUS.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝΕΣΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Σε γενικές γραμμές, όσο μεγαλύτερη είναι η άνεση οδήγησης και λειτουργίας, τόσο πιο παραγωγική είναι η εργασία. Και όσο πιο χαλαρή είναι η δουλειά, τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα. Για το λόγο αυτό, και τα 6 μοντέλα της σειράς προσφέρουν άνεση καμπίνας πρώτης κατηγορίας. Μοναδικό στην αγορά: Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές τεχνολογίες, εξοπλισμό, προδιαγραφές και παραλλαγές άνεσης. Εξαρτάται πλήρως από εσάς. Με βάση τον επιδιωκόμενο σκοπό του τρακτέρ, στις απαιτήσεις του οδηγού - υπάρχει μια λύση για όλους τους προϋπολογισμούς. Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις, η νέα Σειρά 6 σας έχει στο σωστό δρόμο. Μια επιλογή καμπινών προσφέρεται με διαφορετικά χαρακτηριστικά άνεσης ανάλογα με τις προδιαγραφές του ίδιου του τρακτέρ. από απλά χειροκίνητα μηχανικά χειριστήρια έως ηλεκτρονικά χειριστήρια πολλαπλών λειτουργιών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις επιλογές διαφυγής σε περίπτωση κινδύνου - μια απλή πράσινη συρόμενη οροφή, μια γυάλινη οροφή με απορρόφηση UV ή την έκδοση ασφαλείας FOPS για βέλτιστη προβολή κατά τη χρήση του μπροστινού φορτωτή. Ό, τι κι αν επιλέξετε, η νέα σειρά 6 θα ικανοποιήσει τις προσωπικές σας απαιτήσεις. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά που προσφέρονται από τα MaxiVision και MaxiVision 2 είναι ορατά τόσο εντός όσο και εκτός της καμπίνας. Όσον αφορά την ευκολία χρήσης και την εργονομία, η νέα Σειρά 6 εξυπηρετεί τον χειριστή κάνοντας την καλύτερη δυνατή χρήση της διαθέσιμης τεχνολογίας. Το InfoCentrePro στο ταμπλό διαθέτει έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών, παρέχοντας στον οδηγό μια ροή δεδομένων σχετικά με τις συνθήκες λειτουργίας του τρακτέρ. Προσφέρει μέγιστη ευκολία όσον αφορά τις ρυθμίσεις και τις πληροφορίες. Στα μοντέλα TTV υπάρχει ένα επιπλέον WorkDisplay τοποθετημένο στο δεξιά πυλώνα , εκτελώντας πληροφορίες εργασίας σε πραγματικό χρόνο. Το εσωτερικό παρέχει ένα ήσυχο περιβάλλον εργασίας με όλους τους θορύβους, τους κραδασμούς και τη θερμότητα του κινητήρα να μειώνεται στο ελάχιστο, καθώς δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ της καμπίνας και του κινητήρα. Η καλύτερη δυνατή οπίσθια οπίσθια εξαρτήματα εξασφαλίζεται από την πίσω θέση της καμπίνας. Τα φώτα LED 4ης γενιάς διατίθενται προαιρετικά για να βελτιώσουν την ορατότητα κατά τη διάρκεια των νυχτερινών εργασιών. Άλλα χαρακτηριστικά που μεγιστοποιούν την άνεση του οδηγού περιλαμβάνουν τα μεγάλα παράθυρα και το παρμπρίζ και το νέο σύστημα κλεισίματος των θυρών. Το σύστημα κλιματισμού - με αυτόματες λειτουργίες - βελτιστοποιεί την εσωτερική θερμοκρασία, ενώ ο μεγαλύτερος αριθμός ανοιγμάτων εξόδου αέρα σε αυτή την κατηγορία τρακτέρ εγγυάται ομοιόμορφη διανομή του αέρα όπως κανένα άλλο μοντέλο. Με τις καμπίνες MaxiVision και MaxiVision 2, μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικά άνετη και αποτελεσματική εργασία. Όλα τα μοντέλα μπορούν να εξοπλιστούν με κεραία Agrosky και έτσι είναι έτοιμα για καλλιέργεια ακριβείας.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO