openfield photo
6C SERIES εικόνα

6C SERIES

Εξωχώραφα
deutz-fahr logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

143Hp / 106.6Kw

Μέγιστη Ροπή

550 NM

Κύλινδροι

4

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΟΣΟ ΕΝΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Απόλυτη παραμετροποίηση.

Προσφέροντας ατελείωτες δυνατότητες παραμετροποίησης, με 3 μοντέλα, απόδοση ισχύος από 120 έως 140 HP, επιλογή 3 τύπων μετάδοσης, ισχυρά υδραυλικά συστήματα με αντλίες ανίχνευσης φορτίου με χωρητικότητα έως 120 λ/λεπτό και μια σειρά από επιλογές, αυτά τα τρακτέρ μπορούν προσαρμοστούν άψογα ακόμα και για την πιο εξειδικευμένη ανάγκη. Όλα τα μοντέλα της σειράς 6C διαθέτουν κινητήρες Deutz TCD 3.6, καμπίνες 4 κολώνων TopVision και μια επιλογή από ολοκαίνουργιες λύσεις Smart Farming SDF.

Κινητήρας
car-engine icon
Εξαιρετικά συμπαγείς, εξαιρετικά αποδοτικοί.

Εκτός από εξαιρετικά επίπεδα αξιοπιστίας και απόδοσης, ο νέος τετρακύλινδρος κινητήρας Deutz TCD 3.6 Stage V διαθέτει επίσης εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας. Αυτός είναι ένας κινητήρας τελευταίας τεχνολογίας με εντυπωσιακή ροπή σε ένα ευρύ φάσμα στροφών κινητήρα που εξασφαλίζει ταχεία απόκριση στις αλλαγές στο φορτίο. Ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός καυσίμου common rail, ο ανεμιστήρας viscostatic eVisco, τα φίλτρα αέρα PowerCore και οι εξαιρετικά αποδοτικές μεταδόσεις αποτελούν ένα εντυπωσιακό πακέτο λύσεων υψηλής τεχνολογίας που ελαχιστοποιούν τόσο την κατανάλωση καυσίμου όσο και την κατανάλωση AdBlue. Δεξαμενές μεγάλου μεγέθους (με ρεζερβουάρ καυσίμου 160 λίτρων και ρεζερβουάρ ουρίας 12 λίτρων) εξασφαλίζουν μεγαλύτερη από επαρκή εμβέλεια για κάθε δυνατή εργασία. Προσφέρονται με μια επιλογή από ονομαστική ισχύ εξόδου 120, 129 και 136 HP (για τα μοντέλα 6115C, 6125C και 6135C αντίστοιχα), όλες οι παραλλαγές κινητήρα περιλαμβάνουν επίσης έναν ειδικό χάρτη ενίσχυσης ισχύος που εφαρμόζεται αυτόματα όταν το PTO χρησιμοποιείται ή σε ταχύτητες δρόμου που υπερβαίνουν 15 km/h, που αυξάνει τη μέγιστη ισχύ του αντίστοιχου μοντέλου στους 126, 136 και 143 HP.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Εξαιρετική απόδοση και δυνατότητα διαμόρφωσης.

Η νέα Σειρά 6C διατίθεται με 3 διαφορετικούς τύπους μετάδοσης: μια βασική διαμόρφωση, με μηχανικό κύριο κιβώτιο ταχυτήτων και μετάδοση ισχύος 3 σταδίων, το καινοτόμο κιβώτιο ταχυτήτων RVSHIFT full-powershift και το κορυφαίας τεχνολογίας TTV συνεχώς μεταβαλλόμενη σχέση μετάδοσης. Η Σειρά 6C σάς επιτρέπει να επιλέξετε την πιο κατάλληλη διαμόρφωση μετάδοσης για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Όλες οι εκδόσεις μετάδοσης διαθέτουν ηλεκτροϋδραυλικό PowerShuttle. Οι ελιγμοί αναστροφής κατεύθυνσης εκτελούνται χωρίς διακοπή της παροχής ροπής στους τροχούς, ακόμη και υπό φορτίο, μεγιστοποιώντας την ασφάλεια ειδικά όταν εργάζεστε σε απότομες κλίσεις. Εκτός από όλα αυτά, μια επιλογή από 5 ρυθμίσεις ανταπόκρισης που επιλέγονται από τον χρήστη και οι λειτουργίες Stop&Go και PowerZero κάνουν την εργασία με φορτωτή μπροστά πιο εύκολη από ποτέ. Όλα τα μοντέλα μπορούν να επιτύχουν τη μέγιστη ταχύτητά τους στο δρόμο (40 Km/h για την έκδοση βασικής μετάδοσης ή 50 km/h για τις εκδόσεις RVSHIFT και TTV) σε συνθήκες μερικού γκαζιού, μεγιστοποιώντας την απόδοση καυσίμου και την αυτονομία.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
PTO - Όλη η ισχύς που χρειάζεστε. ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - Με κάθε δυνατότητα διαμόρφωσης.

Η νέα σειρά 6C προσφέρει επίσης εξαιρετική δυνατότητα διαμόρφωσης για εργασία με εργαλεία που τροφοδοτούνται από PTO. Για απαράμιλλη ευελιξία και αποδοτικότητα με κάθε πιθανό τύπο μηχανήματος, το πίσω PTO διαθέτει προοδευτικά ελεγχόμενο ηλεκτροϋδραυλικό πολύδισκο συμπλέκτη με αυτόματη λειτουργία μέτρησης εργαλείου. Το εναλλάξιμο στέλεχος άξονα εξόδου με αυλακώσεις μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί γρήγορα και με ασφάλεια για εργασία με διαφορετικά εργαλεία. Στις εκδόσεις τρακτέρ με Powershift, το πίσω PTO διατίθεται στάνταρ με λειτουργίες ταχύτητας 540 και 540 ECO, ενώ οι λειτουργίες ECO 1000 και 1000 είναι διαθέσιμες προαιρετικά, παρέχοντας την επιλογή συνολικά 4 λειτουργιών ταχύτητας PTO. Οι εκδόσεις RVShift και TTV, από την άλλη πλευρά, διαθέτουν λειτουργίες ταχύτητας 540, 540 ECO και 1000. Προαιρετικά, όλα τα μοντέλα της σειράς 6C μπορούν να εξοπλιστούν με το συγχρονισμένο με τη μετάδοση PTO ταχύτητας εδάφους (με ανεξάρτητο άξονα εξόδου) και PTO εμπρός 1000 σ.α.λ., επίσης με ηλεκτροϋδραυλικό πολύδισκο υγρό συμπλέκτη. Τα τρακτέρ της σειράς 6C είναι εξοπλισμένα είτε με υδραυλικό κύκλωμα με γραναζωτή αντλία 90 λ/λεπτό ή, εναλλακτικά, με σύστημα ανίχνευσης φορτίου 120 λ/λεπτό με αντλία μεταβλητού εκτοπίσματος. Το σύστημα ανίχνευσης φορτίου παρέχει ακριβώς τον ρυθμό ροής που απαιτείται για να ανταποκριθεί στην πραγματική ζήτηση για λάδι και διαθέτει έναν συνδυασμό μηχανικά και ηλεκτρονικά ελεγχόμενων διανομέων για να εξασφαλίσει πλήρη συμβατότητα με κάθε τύπο εργαλείου. Και οι δύο διαμορφώσεις υδραυλικών συστημάτων προσφέρονται με τουλάχιστον 10 πίσω υδραυλικούς ζεύκτες, ζεύκτες Power Beyond, ισχυρή ηλεκτρονική ανύψωση πίσω με χωρητικότητα έως 7000 kg και ανύψωση μπροστά 3000 kg με επιπλέον 2 μπροστινούς ζεύκτες. Σε όλες τις εκδόσεις, μια δευτερεύουσα αντλία με απόδοση περίπου 40 λ/λεπτό τροφοδοτεί με λάδι αποκλειστικά τα βοηθητικά εξαρτήματα και το σύστημα διεύθυνσης, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη λειτουργία διεύθυνσης ακόμη και σε ταχύτητα ρελαντί και όταν χρησιμοποιούνται οι ανυψώσεις και οι διανομείς.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Ασυναγώνιστη άνεση και άψογη ολική ορατότητα.

Οι νέες καμπίνες TopVision προσφέρουν εξαιρετικά επίπεδα άνεσης. Οι καινοτόμες βάσεις Hydro Silent-Block μειώνουν τους κραδασμούς κατά 40% σε σύγκριση με τα συμβατικά εξαρτήματα, ενώ η προαιρετική μηχανική ανάρτηση καμπίνας είναι επίσης διαθέσιμη για μεγαλύτερη άνεση. Η δομή των 4 κολώνων και τα μεγάλα τζάμια εξασφαλίζουν εξαιρετική ορατότητα προς τα έξω, ενώ τα ελαχιστοποιημένα επίπεδα θορύβου, τα υλικά ανώτερης ποιότητας και η εργονομικά ανώτερη διάταξη της καμπίνας κάνουν οποιαδήποτε εργασία λιγότερο κουραστική. Οι θερμαινόμενοι, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέπτες και η θερμαινόμενη πίσω οθόνη εξασφαλίζουν απρόσκοπτη ορατότητα ακόμα και στις πιο κρύες καιρικές συνθήκες. Οι εκδόσεις RVShift και TTV είναι διαθέσιμες με το InfoCenterPro, το οποίο δίνει στον οδηγό τον πλήρη έλεγχο όλων των λειτουργιών του τρακτέρ και προσθέτει προγραμματιζόμενες ακολουθίες λειτουργιών για συνήθεις ενέργειες. Μια τεράστια επιλογή άλλων επιλογών, όπως ένα στήριγμα για την τοποθέτηση οθόνης τρίτου κατασκευαστή ή άλλων συσκευών, κάθισμα συνοδηγού, ηχοσύστημα με ραδιόφωνο DAB+, πολλές ηλεκτρικές πρίζες (συμπεριλαμβανομένων 2 θυρών USB) και ένα ψυγείο 12V σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε την παραμικρή λεπτομέρεια της καμπίνας για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO

Φυλλάδιο Προϊόντος