openfield photo
SERIES 5 DS/DV/DF ECOLINE εικόνα

SERIES 5 DS/DV/DF ECOLINE

Δενδροκομικά & Αμπελουργικά
deutz-fahr logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

76Hp / 56.7Kw

Μέγιστη Ροπή

341 NM

Κύλινδροι

3

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

Από τις εργασίες στον αμπελώνα και τον οπωρώνα έως τις εφαρμογές κηπουρικής, τοπίου και δημοτικές εφαρμογές, η μέγιστη παραγωγικότητα και η ευελιξία αποτελούν βασικές προϋποθέσεις μιας οικονομικά επιτυχημένης επιχείρησης.  Με την οικογένεια τρακτέρ της Σειράς 5 DF/DS/DV Ecoline, η DEUTZ-FAHR προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένα τρακτέρ υψηλής διαμόρφωσης ικανά να ανταποκριθούν ακόμη και στις πιο απαιτητικές ανάγκες των καλλιεργητών φρούτων και παραγωγών κρασιού σε όλη την Ευρώπη. Αυτή η νέα οικογένεια προσφέρεται σε μια επιλογή από 3 εκδόσεις: 5 DF Ecoline, 5 DS Ecoline και 5 DV Ecoline, για να καλύψει τις ανάγκες κάθε οπωρώνα ή αμπελώνα.  Όλα τα μοντέλα διατίθενται σε παραλλαγές με καμπίνα τεσσάρων κολόνων ή με αναδιπλούμενο ROPS.  Για ακόμη χαμηλότερο λειτουργικό κόστος, ο κινητήρας FAMotion 35 πληροί τις απαιτήσεις εκπομπών χωρίς τη χρήση πρόσθετων υγρών (AdBlue).  Διαθέτοντας μια γενναιόδωρη γωνία διεύθυνσης σε συνδυασμό και τα μικρότερα μεταξόνια στην κατηγορία τους, αυτά τα νέα εξειδικευμένα τρακτέρ της DEUTZ-FAHR είναι τα πιο ευκίνητα μηχανήματα που διατίθενται στην αγορά σήμερα.  Η οικογένεια 5 Series DF/DS/DV Ecoline είναι γεμάτη με κορυφαίο περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας, όπως ανεξάρτητη ανάρτηση μπροστινού άξονα και μετάδοση 3 σταδίων HML PowerShift, που επιτρέπει σε αυτά τα τρακτέρ να οδηγούνται με 40 χλμ/ώρα με τον κινητήρα σε περιστροφή οικονομίας.

Κινητήρας
car-engine icon
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ FARMOTION, ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΝΑΔΑ.

Σκληροί στην δουλεία κάτω από το πρόσφατα σχεδιασμένο καπό είναι εξαιρετικά συμπαγείς τρείς και τέσσερεις κύλινδροι FARMotion Επιπέδου 3B (Tier 4i) κινητήρες. Ειδικά σχεδιασμένοι για γεωργικές εφαρμογές, αυτοί οι κινητήρες κοινής γραμμής τροφοδοσίας διαθέτουν ηλεκτρονικό ψεκασμό με πίεση 2.000 bar, μια νέα βαλβίδα, διευρυμένους κυλίνδρους, νέο σχεδιασμό στροφαλοφόρου άξονα, ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης ανακυκλοφορίας καυσαερίων (EGR) και σύστημα καταλύτη οξείδωσης ντίζελ (DOC ) - όλα αυτά σημαίνει ότι προσφέρουν μέγιστη απόδοση και σταθερή ροπή ακόμη και σε χαμηλές στροφές κινητήρα. Η κατανάλωση καυσίμου, οι εκπομπές, οι δονήσεις και ο θόρυβος έχουν ελαχιστοποιηθεί. Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα συμπαγές σύστημα ψύξης με διευρυμένη επιφάνεια ψύξης, ενδιάμεση ψύξη, σύστημα ψύξης καυσίμου, πυκνωτή κλιματισμού, βελτιστοποιημένη ροή αέρα και φίλτρο αέρα Powercore με σύστημα απομάκρυνσης σκόνης. Και τα δύο συστήματα υποστηρίζουν την απόδοση του κινητήρα και έχουν σχεδιαστεί για μεγάλα διαστήματα συντήρησης, καθώς και γρήγορη, απλή εργασία σέρβις. Το ρεζερβουάρ καυσίμου είναι ενσωματωμένο στο μπροστινό κομμάτι του άξονα και μπορεί να γεμίσει χωρίς να ανοίξει το καπό. Περιέχει τουλάχιστον 55 λίτρα. Για επιπλέον χωρητικότητα καυσίμου, ένα επιπλέον ρεζερβουάρ μπορεί να συμπεριληφθεί κάτω από την πλατφόρμα του οδηγού, χωρητικότητας 40 λίτρων (5DF mo-dels) ή 30 λίτρων (μοντέλα 5DS και 5DV).

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
ΜΕΓΙΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.

Τα συστήματα μετάδοσης των νέων εξειδικευμένων τρακτέρ DEUTZ-FAHR έχουν επίσης αναπτυχθεί ειδικά για να καλύψουν τις υψηλές απαιτήσεις των σύγχρονων γεωργικών επιχειρήσεων. Η αποδοτικότητα, η ευελιξία και η ποικιλία του εξοπλισμού ήταν τα πιο σημαντικά κριτήρια εδώ. Η μετάδοση PowerShift τριών σταδίων με πέντε ταχύτητες είναι μοναδική σε αυτήν την κατηγορία τρακτέρ. Παρέχει έως 45 εμπρός και 45 όπισθεν. Για μεγαλύτερη άνεση του οδηγού, οι αλλαγές ταχυτήτων μπορούν να πραγματοποιηθούν με το πάτημα ενός κουμπιού στο μοχλό αλλαγής ταχυτήτων χωρίς να χρειάζεται να πιέσετε τον συμπλέκτη. Το σύστημα Stop & Go για βολική εκκίνηση και διακοπή χωρίς τη χρήση του πεντάλ συμπλέκτη διατίθεται στάνταρ σε όλα τα μοντέλα που διαθέτουν το PowerShuttle. Επιλέξτε το σύστημα μετάδοσης που ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ εργασίας σας και στις ανάγκες άνεσης. Για τα μοντέλα 5DS, 5DV και 5DF, διατίθεται μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων με έως 30 εμπρός και 15 όπισθεν. Τα μοντέλα 5DF Ecoline είναι εξοπλισμένα με αυτό το σύστημα ως στάνταρ. Μια ταχύτητα 40 χλμ / ώρα ECO μπορεί να επιτευχθεί με όλα τα μοντέλα που χρησιμοποιούν ελαστικά. Η έννοια ‘overspeed’ μειώνει σε μεγάλο βαθμό την κατανάλωση καυσίμου και τα επίπεδα θορύβου κατά τη μεταφορά. Η μέγιστη απόδοση και η βέλτιστη άνεση του οδηγού είναι το αποτέλεσμα.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
PTO - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΟ.

Η επιλογή των λειτουργιών PTO ποικίλλει επίσης. Τρεις ταχύτητες PTO είναι τυπικές, φυσικά, στα DEUTZ-FAHR: 540, 540 Eco και 1000. Το PTO ενεργοποιείται χρησιμοποιώντας ένα κουμπί και ηλεκτροϋδραυλικά χειριστήρια. Αυτό εγγυάται μια ομαλή εκκίνηση χωρίς τραντάγματα. Προαιρετικά διατίθεται PTO εδάφους. Τα μοντέλα της οικογένειας DF/DS/DV Ecoline της Σειράς 5 διατίθενται στάνταρ με υδραυλικό σύστημα με κύρια αντλία 54 λτ/λεπτό αφιερωμένη αποκλειστικά στον ανυψωτήρα και τους τρεις πίσω διανομείς, ενώ διατίθεται μια διπλή αντλία 64 λτ/λεπτό ως μια επιλογή. Σε όλες τις διαμορφώσεις, το κύκλωμα διεύθυνσης τροφοδοτείται από μια ανεξάρτητη αντλία για να εξασφαλίσει άψογη ομαλή λειτουργία διεύθυνσης ακόμα και όταν χρησιμοποιείται το κύριο υδραυλικό σύστημα. Το πίσω ανυψωτικό έχει μέγιστη χωρητικότητα 2.880 κιλά (ή 2.600 κιλά για τα τρακτέρ DS/DV Ecoline), ενώ το μπροστινό ανυψωτικό, το οποίο είναι πλήρως ενσωματωμένο στην μπροστινή μονάδα του τρακτέρ, έχει χωρητικότητα 1.500 κιλά. Το πίσω ανυψωτικό είναι επίσης διαθέσιμο ως ηλεκτρονικά ελεγχόμενη έκδοση. Η εξωτερική λειτουργία της πίσω ανύψωσης από το φτερό καθιστά την τοποθέτηση του εξοπλισμού εργασίας μια ασφαλή και απλή διαδικασία.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Τα τρακτέρ της οικογένειας DF/DS/DV Ecoline της Σειράς 5 διατίθενται είτε με πλατφόρμα με αναδιπλούμενο ROPS είτε με καμπίνα τεσσάρων κολόνων. Ένα ενιαίο παρμπρίζ και ένα πανοραμικό τζάμι εξασφαλίζουν ιδανική ολόπλευρη ορατότητα, μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα και την ασφάλεια. Το εξωτερικό της καμπίνας είναι συμπαγές και λεπτό, χωρίς αιχμηρές άκρες που θα μπορούσαν να βλάψουν τις καλλιέργειες. Χάρη στα πολλά στοιχεία απορρόφησης θορύβου και άλλες τεχνικές συσκευές, οι μηχανικοί της DEUTZ-FAHR κατάφεραν να ελαχιστοποιήσουν τον θόρυβο μέσα στην καμπίνα. Το σύστημα κλιματισμού είναι ισχυρό και η κατανομή του αέρα απολύτως ομοιόμορφη. Επτά ρυθμιζόμενα ακροφύσια εξαερισμού διατηρούν την προτιμώμενη θερμοκρασία του οδηγού σταθερή σε όλα τα μέρη της καμπίνας ανά πάσα στιγμή. Ακόμη και οι πόρτες συμβάλλουν στην ανώτερη άνεση της καμπίνας, με μια γενναιόδωρη γωνία ανοίγματος για να μπαίνεις και να βγαίνεις στο κάθισμα του οδηγού με απόλυτη ευκολία. Όλα τα χειριστήρια είναι εύκολα προσβάσιμα και οργανώνονται ορθολογικά σύμφωνα με τη συχνότητα χρήσης σε μια σαφώς κατανοητή διάταξη με χρωματική κωδικοποίηση. Το InfoCentre στο ταμπλό παρέχει συνεχώς στον οδηγό σαφείς πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες λειτουργίας του τρακτέρ χρησιμοποιώντας αναλογικές και ψηφιακές οθόνες. Οι οδηγοί χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να μάθουν πώς να χειρίζονται τα νέα εξειδικευμένα τρακτέρ DEUTZ-FAHR προτού μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την εργασία τους. Διαισθητικό, εξαιρετικά άνετο και παραγωγικό.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO