openfield photo
DORADO NATURAL εικόνα

DORADO NATURAL

Εξωχώραφα
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

97Hp / 72.3Kw

Μέγιστη Ροπή

369 NM

Κύλινδροι

3

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Με την υποστήριξη κινητήρων FARMotion, το SAME Dorado Natural είναι το πιο ευέλικτο μηχάνημα στην κατηγορία του. Είναι σαν να δουλέυετε στο σπίτι όταν βρίσκεστε στο ανοιχτό χωράφι, όπως και σε περιορισμένους χώρους, όπως στους στάβλους αγελάδων. Με αποτελεσματική τεχνολογία, ανώτερη άνεση και μεγάλη ποικιλία διαμορφώσεων, αυτό το τέλειο all-rounder είναι ένας άσος στο μανίκι σας.

Κινητήρας
car-engine icon
Ένας κινητήρας κατασκευασμένος για καλλιέργεια. Στη καθημερινή χρήση, η διαφορά που θα δείτε είναι εμφανής!

Η οικογένεια Dorado Natural είναι εξοπλισμένη με προηγμένους τρικύλινδρους κινητήρες FARMotion με ισχύ από 70 έως 100 ίππους. Πρόκειται για συμπαγή, αξιόπιστη και αποτελεσματική συντήρηση με ελάχιστη συντήρηση. Με 2.000 bar έγχυση κοινής γραμμής τροφοδοσίας και τούρμπο-εσωτερικό κλιματισμό εξαναγκασμένης επαγωγής εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση, με σχεδόν σταθερή απόδοση ισχύος σε ένα ευρύ φάσμα στροφών κινητήρα, εντυπωσιακή ροπή από το κάτω άκρο του στροφών και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Με έναν συνδυασμό ηλεκτρονικά ελεγχόμενης εξωτερικής ανακυκλοφορίας καυσαερίων EGR και καταλυτικού μετατροπέα DOC χωρίς συντήρηση, οι κινητήρες FARMotion συμμορφώνονται με τους κανονισμούς ελέγχου εκπομπών επιπέδου III Β.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Το Dorado Natural σας επιτρέπει να ορίσετε την ταχύτητα που επιθυμείτε στο χωράφι

Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, αποδοτικότητα και πρακτικότητα, τα τρακτέρ Dorado Natural προσφέρονται με δυνατότητα επιλογής δύο διαμορφώσεων μετάδοσης. Η τυπική παραλλαγή βασίζεται σε κιβώτιο ταχυτήτων 5 ταχυτήτων με 3 σειρές και αντίστροφο άξονα (για συνολικά 15 + 15 ταχύτητες), επιτρέποντας στο τρακτέρ να λειτουργεί με ταχύτητα εδάφους μόλις 287 μ / ώρα με τη μέγιστη ταχύτητα κινητήρα στη χαμηλότερη διαθέσιμη αναλογία και - στο άλλο άκρο του φάσματος (με υπερβολική ταχύτητα) - επιτρέποντας τελική ταχύτητα 40 χλμ / ώρα σε μόλις 1.870 σ.α.λ. (με ελαστικά 420/70 R30). Ένας προαιρετικός διαχωριστής, ελεγχόμενος από ένα μοχλό που βρίσκεται βολικά κάτω από το τιμόνι, διπλασιάζει τον αριθμό των ταχυτήτων προς τα εμπρός, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των διαθέσιμων αναλογιών σε 30 + 15. Άλλα στάνταρ χαρακτηριστικά στα τρακτέρ Dorado Natural είναι η ηλεκτροκίνητα εμπλεκόμενη τετρακίνηση και εμπρός και πίσω διαφορικό κλείδωμα.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Όλα όσα χρειάζεστε, και ακόμη περισσότερα

Για μέγιστη παραγωγικότητα όταν εργάζεστε με εργαλεία, η οικογένεια Dorado Natural είναι εξοπλισμένη με αντλία 50 λ / λεπτό η οποία, εκτός από τον ανελκυστήρα, παρέχει επίσης λάδι στους 4-δρόμους (ή προαιρετικά 6-way) μηχανικά ελεγχόμενους πίσω διανομείς. Για άψογη ομαλή οδήγηση ακόμα και στις χαμηλότερες στροφές κινητήρα, το κύκλωμα διεύθυνσης τροφοδοτείται από μια αποκλειστική, ξεχωριστή αντλία 18 λ / λεπτό. Ο οπίσθιος ανελκυστήρας, με τη θρυλική απόδοση τυπικά μιας μηχανικής ελεγχόμενης μονάδας SAME, έχει μέγιστη χωρητικότητα 2.500 κιλά η οποία μπορεί να αυξηθεί στα 3.500 κιλά με προαιρετικούς συμπληρωματικούς κυλίνδρους. Το PTO διατίθεται στάνταρ με λειτουργίες ταχύτητας 540 σ.α.λ. και 540 ECO, ενώ μπορεί επίσης να προστεθεί η λειτουργία 1.000 σ.α.λ. ή η ταχύτητα μείωσης. Ο μηχανικά ελεγχόμενος συμπλέκτης PTO μπορεί να εμπλακεί προοδευτικά από χειροκίνητο μοχλό.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Κορυφαίας κλάσης άνεση

Η λεπτομερής σχεδίαση και ανάπτυξη έχει δώσει στην οικογένεια Dorado Natural μια άνετη και εργονομική καμπίνα, με εξαιρετική ορατότητα, μηχανική ανάρτηση (ή, προαιρετικά, ελατήριο αέρα) ανάρτηση καθίσματος ρυθμιζόμενη αποτελεσματικά για το βάρος του οδηγού και έξυπνα οργανωμένα χειριστήρια . Η νέα αναλογική / ψηφιακή οθόνη κινείται μαζί με τη ρυθμιζόμενη βάση τιμονιού για να διασφαλιστεί ότι όλες οι κύριες παράμετροι λειτουργίας του μηχανήματος είναι ορατές ανά πάσα στιγμή. Διατίθεται επίσης πανοραμική οροφή που βελτιώνει σημαντικά την ορατότητα προς τα πάνω, για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια όταν εργάζεστε με φορτία από πάνω σας.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO