openfield photo
DORADO (Stage V) εικόνα

DORADO (Stage V)

Εξωχώραφα
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

106Hp / 79Kw

Μέγιστη Ροπή

433 NM

Κύλινδροι

4

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΙΝΗΣΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ FARMOTION 45

Εκτός από την κληρονομιά όλων των χαρακτηριστικών και τεχνολογιών που διακρίνουν τη σειρά Dorado, τα νέα μοντέλα SAME Dorado Stage V προσφέρουν νέα χαρακτηριστικά σχεδιασμένα να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα και την άνεση. Η βέλτιστη αναλογία ισχύος προς βάρος καθιστά αυτά τα τρακτέρ ιδανικά για όλες τις εργασίες σποράς και χόρτου, ενώ η συνολική συμπαγής κατασκευή κάνει επίσης αυτά τα τρακτέρ ιδανικά για εργασία σε οπωρώνες, χωράφια λυκίσκου και αμπελώνες.

Κινητήρας
car-engine icon
Επιθυμώ να βασιστώ σε μια μηχανή σχεδιασμένη για τη δουλειά μου

Η σειρά Dorado Stage V έχει αναβαθμιστεί με κινητήρες FARMotion 45 που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για γεωργική χρήση: συμπαγείς, αποδοτικοί και με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης. Εξοπλισμένοι με σύστημα ψεκασμού υψηλής πίεσης common rail, παρέχουν υψηλές επιδόσεις, σταθερές καμπύλες ισχύος και ροπής ακόμη και σε χαμηλές στροφές κινητήρα, ειδικά σχεδιασμένοι για γεωργικές εφαρμογές. Παρά το γεγονός ότι έχει έναν από τους πιο γενναιόδωρους κυβισμούς στην κατηγορία του, το FAMotion 45 έχει ιδιαίτερα συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, εξασφαλίζοντας ένα επικλινε΄ς και συμπαγές καπό για μεγιστοποίηση της ορατότητας, πρόσβασης και χειρισμού του κινητήρα.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Ένα τρακτέρ τόσο απλό και ασφαλές για ευελιξία που κάνει κάθε δουλειά ευκολότερη

Το Dorado προσφέρει διαφορετικές διαμορφώσεις κιβωτίου ταχυτήτων για να βελτιώσει την ευελιξία, την αποδοτικότητα και την ευκολία χρήσης του: από το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 30 + 15 έως το 3-στάδιο Powershift για συνολικά 45 ταχύτητες εμπρός και πίσω. Για ελιγμούς με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και ακρίβεια, όλα τα μοντέλα με το υδραυλικό αντίστροφο άξονα (GS) διαθέτουν επίσης το σύστημα Stop & Go, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να σταματήσει και να κρατήσει το τρακτέρ μόνο με το πεντάλ φρένου και να ξεκινά ξανά χωρίς διακοπή και χωρίς τριβή. Επίσης, η οδική συμπεριφορά είναι εξαιρετική χάρη στη λύση Overspeed που καθιστά δυνατή την επίτευξη 40 χλμ / ώρα σε λειτουργία ECO (οικονομία).

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Θέλω ένα τρακτέρ που είναι αποδοτικό και αποτελεσματικό χρηματικά

Για να επιτρέψει την καλύτερη χρήση του εξοπλισμού, η Dorado διαθέτει αντλία 54 λ / λεπτό και τρεις βοηθητικούς διανομείς 6 κατευθύνσεων με ρυθμιστή ροής. Ολόκληρο το υδραυλικό σύστημα έχει σχεδιαστεί για να εγγυάται τη μέγιστη απόδοση και ευελιξία. Ο οπίσθιος, ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ανελκυστήρας μπορεί να υποστηρίξει έως και 3600 κιλά. Ένας νέος μπροστινός ανελκυστήρας 2100 κιλά και ένας μπροστινός PTO 1000 σ.α.λ. διατίθενται επίσης προαιρετικά. Για ενίσχυση της ευελιξίας, το πίσω PTO είναι διαθέσιμο στις 3 ταχύτητες 540/540E/1000 και στην έκδοση με εμπρός ταχύτητα εδάφους.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Άνεση με περιμετρική ορατότητα, είναι αυτό που θέλω

Το Dorado προσφέρει εξαιρετική άνεση. Η καμπίνα τεσσάρων πυλώνων εξασφαλίζει ανεμπόδιστη περιμετρική ορατότητα και προσφέρει στον οδηγό ένα άνετο και εργονομικά σχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας. Το κάθισμα του οδηγού διαθέτει ανάρτηση αέρα για να προσαρμόζεται τέλεια στο βάρος και το ύψος του οδηγού και όλα τα χειριστήρια βρίσκονται στο χέρια σας. Διατίθενται δύο εκδόσεις οροφής, η στάνταρ έκδοση βελτιώνει τη συμπαγή δομή του τρακτέρ, ενώ η έκδοση «υψηλής ορατότητας» ενισχύει την ορατότητα προς τα πάνω.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO