openfield photo
FRUTTETO PLATFORM εικόνα

FRUTTETO PLATFORM

Δενδροκομικά & Αμπελουργικά
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

116Hp / 86.5Kw

Μέγιστη Ροπή

472 NM

Κύλινδροι

4

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΡΑΚΤΕΡ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ.

Τα τρακτέρ SAME Frutteto, τα πιο προηγμένα και εκτιμημένα εξειδικευμένα τρακτέρ της αγοράς, είναι τώρα διαθέσιμα σε πρακτική και προσιτή έκδοση με αναδιπλούμενο μπροστινό ROPS. Ο τέλειος συνδυασμός κινητήρων FARMotion 35 και 45 και κιβωτίων υψηλής απόδοσης εγγυάται εξαιρετικές επιδόσεις με εξαιρετικά περιορισμένη κατανάλωση και απόλυτη άνεση. Οι νέες ανοιχτές εκδόσεις διαθέτουν όλα τα θετικά χαρακτηριστικά των εκδόσεων καμπίνας όσον αφορά την εργονομία, την ευκολία χρήσης και τη δυνατότητα διαμόρφωσης. Εξαιρετική κατανομή βάρους, βέλτιστη ισορροπία μεταξύ χαμηλού κέντρου βάρους και υψηλής απόστασης από το έδαφος, καθώς και δισκόφρενα στους τέσσερις τροχούς, εγγυώνται ασφάλεια και σταθερότητα ακόμη και όταν εργάζεστε σε επικλινή εδάφη.

Κινητήρας
car-engine icon
Συμπαγής, καθαρή τεχνολογία για κορυφαίες επιδόσεις.

Τα τρακτέρ SAME Frutteto μπορούν να εξοπλιστούν με 3 ή 4 κύλινδρους κινητήρες FARMotion 35 και 45, προσφέροντας στον πελάτη ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα διαμόρφωσης του τέλειου τρακτέρ για τις ανάγκες του, επιλέγοντας μια μονάδα 3-κυλίνδρων με εξαιρετικά συμπαγές μέγεθος και μικρότερο μεταξόνιο ή έναν 4-κύλινδρο κινητήρα , με έναν από τους μεγαλύτερους κυβισμούς σε αυτή την κατηγορία, για μέγιστη απόδοση. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν λύσεις υψηλής τεχνολογίας, όπως ψεκασμός καυσίμου 2.000 bar common rail, σύστημα φιλτραρίσματος αέρα PowerCore και βισκοστατικό ανεμιστήρα, που βοηθούν αυτούς τους κινητήρες να προσφέρουν εντυπωσιακές επιδόσεις ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Ολόκληρο το πακέτο μετεπεξεργασίας καυσαερίων που χρησιμοποιείται για την επίτευξη συμμόρφωσης με τα νέα αυστηρά πρότυπα εκπομπών Stage-V έχει ενσωματωθεί έξυπνα στην περιοχή του χώρου του κινητήρα από τους μηχανικούς της SAME για να διατηρηθεί το κωνικό, κεκλιμένο προφίλ καλύμματος που απαιτείται για ανεμπόδιστη ορατότητα προς τα εμπρός.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Οι σωστές σχέσεις μετάδοσης για εργασία στο χωράφι και ταξίδι στο δρόμο.

Το κιβώτιο ταχυτήτων του SAME Frutteto αναπτύχθηκε με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και την αρθρωτή λειτουργία. Ξεκινώντας από ένα κιβώτιο ταχυτήτων με 4 ή 5 ταχύτητες, διατίθενται διάφοροι συνδυασμοί που κυμαίνονται από την απλούστερη έκδοση 12+12 ταχυτήτων μέχρι την πληρέστερη διαμόρφωση με 30+30 ταχύτητες που επιτυγχάνονται χάρη σε μια μονάδα powershift 2 σταδίων (Hi-Lo). Όλες οι επιλογές μετάδοσης φτάνουν σε μέγιστη ταχύτητα 40 km/h, ακόμη και σε μειωμένες στροφές σε εκδόσεις με 5 σχέσεις (15+15, 30+15, 30+30) αυξάνοντας έτσι την απόδοση καυσίμου κατά τη μεταφορά ή όταν ταξιδεύετε στο δρόμο. Όλες οι εκδόσεις επιτρέπουν στον χρήστη να προχωρήσει με ταχύτητες μεταξύ 187 και 295 μέτρων την ώρα, ανάλογα με τη διαμόρφωση, με τον κινητήρα στις μέγιστες στροφές.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Ισχυρό και ευέλικτο υδραυλικό σύστημα που ταιριάζει με όλα τα χρησιμοποιούμενα παρελκόμενα.

Για την κάλυψη των αναγκών εξειδικευμένων καλλιεργειών όπως οπωρώνες, αμπελώνες και φυτώρια, τα τρακτέρ SAME Frutteto προσφέρονται με ένα υψηλής διαμόρφωσης υδραυλικό σύστημα με μέγιστη παροχή λαδιού που κυμαίνεται από 48 έως 68 λίτρα/λεπτό. Σε όλες τις παραλλαγές, το κύριο κύκλωμα τροφοδοτεί με λάδι αποκλειστικά τους διανομείς και τον ανυψωτήρα. Προσφέρεται, επίσης, μια επιλογή διαφορετικών διαμορφώσεων διανομέα για την κάλυψη κάθε πιθανής ανάγκης. Η πίσω ανύψωση έχει εντυπωσιακή ανυψωτική ικανότητα 3.130 κιλών, η οποία μπορεί να αυξηθεί στα 3.940 κιλά χρησιμοποιώντας τους συμπληρωματικούς κυλίνδρους ανύψωσης.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Απόλυτη άνεση χάρη σε μια πλατφόρμα αναρτημένη σε βάσεις Hydro Silent-Block.

Το επίπεδο άνεσης που προσφέρει το SAME Frutteto είναι κορυφαίο. Σχεδιασμένο σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα εργονομικά πρότυπα, το κάθισμα του οδηγού διαθέτει μια πλατφόρμα που χωρίζεται από το σύστημα μετάδοσης κίνησης με ειδικές βάσεις Hydro Silent-Block, μειώνοντας σημαντικά τους κραδασμούς που μεταδίδονται στον οδηγό. Το ύψος του τιμονιού είναι ρυθμιζόμενο, τα χειριστήρια είναι τοποθετημένα εργονομικά και ο συνδυασμός χρωμάτων SAME εξασφαλίζει απλή, διαισθητική χρήση. Για να αυξηθεί η ευελιξία των νέων τρακτέρ Frutteto, διατίθενται δύο πλατφόρμες με διαφορετικά σχήματα που έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν το αποτύπωμα 'πατήματος' του τρακτέρ: μόλις 1,18μ. με τα πιο κατάλληλα ελαστικά.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO