openfield photo
KRYPTON εικόνα

KRYPTON

Ερπυστριοφόρα
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

107Hp / 79.8Kw

Μέγιστη Ροπή

435 NM

Κύλινδροι

4

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ

Διαθέτοντας μια επίπεδη πλατφόρμα σε νέες βάσεις Silent-Block και ένα υπόστρωμα 6 κυλίνδρων, το Krypton προσφέρει άνεση στην κατηγορία. Ο μαλακός, χαμηλού προφίλ σχεδιασμός κάλυψης επιτρέπει εξαιρετική περιμετρική όραση. Μια επιφάνεια επαφής με το έδαφος άνω των 1,6 τ.μ² εξασφαλίζει ανώτερη επίπλευση ακόμη και στις χειρότερες συνθήκες και σε απότομες κλίσεις.

Κινητήρας
car-engine icon
Ακούραστη και απίστευτη οικονομία καυσίμου!

Οι καμπύλες ροπής και ισχύος του εξαιρετικά συμπαγούς κινητήρα FARMotion είναι ειδικά σχεδιασμένες για τη καλλιέργεια. Τα εξαιρετικά συγκεκριμένα στοιχεία κατανάλωσης καθιστούν αυτούς τους κινητήρες εξαιρετικά οικονομικούς για λειτουργία. Με καινοτόμα, προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως ο ψεκασμός καυσίμου κοινής γραμμής τροφοδοσίας 2000 bar και έναν βισκοστατικό ανεμιστήρα, το Krypton 115 επιτυγχάνει συμμόρφωση με τα πρότυπα εκπομπών επιπέδου III B με τίποτα περισσότερο από έναν καταλυτικό μετατροπέα DOC χωρίς συντήρηση. Οι κινητήρες FARMotion προσφέρουν επίσης επιδόσεις κορυφαίας κλάσης: η μονάδα που τροφοδοτεί το Frutteto 115 παράγει εντυπωσιακά 113 ίππους στις 2200 σ.α.λ.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Τροφοδοσία μετάδοσης ταχυτήτων για οποιαδήποτε ανάγκη σε βαριές εργασίες

Προσφέρονται δύο παραλλαγές μετάδοσης, με ταχύτητες 12 + 12 ή 16 + 16. Και στις δύο παραλλαγές, ένας συγχρονισμένος αντίστροφος άξονας εξασφαλίζει γρήγορη, απρόσκοπτη αντιστροφή κατεύθυνσης. Αυτά τα μικρά τρακτέρ διαθέτουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά όπως: συμπλέκτη 13 ", κιβώτιο βαρέως τύπου με ξεχωριστό ψυγείο λαδιού, ειδικούς συμπλέκτες οδήγησης και φρένα υγρού δίσκου. Το αποτέλεσμα είναι μια μηχανή ικανή να λειτουργεί με ακρίβεια και ασφάλεια στις χειρότερες συνθήκες που μπορεί να φανταστεί κανείς. Τα υδραυλικά υποβοηθούμενα φρένα και συμπλέκτες ενεργοποιούνται προοδευτικά και ανεξάρτητα για κάθε μεμονωμένο κομμάτι από ένα ζευγάρι εργονομικών μοχλών στο ταμπλό.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Απλό στη χρήση αλλά δυνατό και ευέλικτο

Με διπλές αντλίες (50 + 25 λ / λεπτό) και βοηθητικούς διανομείς διαθέσιμους σε διαμορφώσεις 6 ή 10 κατευθύνσεων, το υδραυλικό σύστημα του Krypton 115 είναι ισχυρό, ικανό και αξιόπιστο. Η ανεξάρτητη αντλία για τους συμπλέκτες οδήγησης εξασφαλίζει άψογη ομαλή ελιγμό ακόμη και στις χαμηλότερες στροφές κινητήρα. Το 2-ταχυτήτων PTO (540 + 540 ECO) επιτρέπει στον οδηγό να βελτιστοποιήσει την παροχή ισχύος για ηλεκτρικές συσκευές που καταναλώνουν ενέργεια ή ελαφριά εργαλεία. Το PTO έρχεται με έναν εναλλάξιμο στρογγυλό άξονα ως στάνταρ, ενώ η λειτουργία ταχύτητας 1000 σ.α.λ. διατίθεται προαιρετικά.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Κορυφαίας κλάσης επίσης όσον αφορά την άνεση

Η ζώνη οδήγησης έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει επίπεδα άνεσης συγκρίσιμα με ένα τροχοφόρο τρακτέρ. Η πλατφόρμα απομονώνεται αποτελεσματικά από τους κραδασμούς κίνησης και πλαισίου με 4 βάσεις Σιωπηλού-Μπλόκ. Η ανάρτηση με μηχανικά ελατήρια προσφέρεται στάνταρ, ενώ διατίθεται προαιρετικά ένα σύστημα ψεκασμού αέρα. Οι προαιρετικές λιπαντικές αλυσίδες που προσφέρονται όχι μόνο ελαχιστοποιούν την απορρόφηση ισχύος και τη φθορά αλλά επίσης μειώνουν σημαντικά τον θόρυβο. Τα χειριστήρια οργανώνονται κατά λειτουργία και τοποθετούνται εργονομικά γύρω από τον οδηγό. Η αντιθαμβωτική οθόνη του ταμπλό είναι ευανάγνωστη σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO