openfield photo
VIRTUS εικόνα

VIRTUS

Εξωχώραφα
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

136Hp / 101.4Kw

Μέγιστη Ροπή

544 NM

Κύλινδροι

4

ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η θρυλική αξιοπιστία της μάρκας SAME με τεχνολογία ανώτερης κλάσης. Γνωρίστε τη νέα οικογένεια Virtus: τώρα με ακόμη περισσότερη δύναμη από ποτέ, προσφέροντας την τέλεια απάντηση για τη σύγχρονη καλλιέργεια. Ο νέος κινητήρας FARMotion με SCR συμμορφώνεται με τους κανονισμούς Stage IV και προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η τεράστια ποικιλία διαθέσιμων αξεσουάρ και διαμορφώσεων καθιστά τα τρακτέρ Virtus εξαιρετικά ευέλικτες μηχανές που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Κινητήρας
car-engine icon
Δυναμικό, απεριόριστο και αποδοτικό. Δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε κάτι περισσότερο.

Κάτω από το εντυπωσιακό κάλυμμα του Virtus βρίσκεται το νέο τετρακύλινδρο τροφοδοτικό FARMotion που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη καλλιέργεια και, με το SCR σε συνδυασμό με ένα εξωτερικό, σύστημα ψύξης EGR, συμβατό με τους κανονισμούς εκπομπών επιπέδου IV. Η εξαναγκαστική πρόκληση του τούρμπο-εσωτερικής ψύξης με διαχείριση ηλεκτρονικών κινητήρων νέας γενιάς διατηρεί την κατανάλωση καυσίμου στο ελάχιστο, διασφαλίζοντας παράλληλα τη βελτιστοποιημένη απόδοση ισχύος και ροπής τόσο για χρήση σε ανοιχτό χωράφι όσο και για οδικές μεταφορές. Αυτά τα τρακτέρ είναι επίσης εξοπλισμένα με το πολυβραβευμένο HEB (Υδραυλικό Φρένο Κινητήρα), το οποίο μεγιστοποιεί τη δράση φρεναρίσματος που παράγεται ενεργοποιώντας επίσης το υδραυλικό κύκλωμα του τρακτέρ και τον ανεμιστήρα ψύξης του βισκοστατικού ψυγείου.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Μια τεράστια επιλογή ρυθμίσεων για οποιαδήποτε ταχύτητα

Η αποτελεσματική μετάδοση των τρακτέρ Virtus βασίζεται σε ένα κιβώτιο 5 ταχυτήτων με δύο σειρές, που συμπληρώνεται από ένα κιβώτιο ταχυτήτων Powershift 3 σειρών και ένα ηλεκτροϋδραυλικό αντίστροφο άξονα για να προσφέρει συνολικά 30 + 30 ταχύτητες - οι οποίες μπορεί να διπλασιαστούν με την προσθήκη του προαιρετικού supercreeper μηχανισμού. Σύμφωνα με τις παραδόσεις SAME, αυτές οι μεταδόσεις συμπληρώνονται με τις αναγνωρισμένες λειτουργίες Stop & Go και DeClutch. Οι αναλογικές ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες εξασφαλίζουν μια τέλεια προσαρμοσμένη απόκριση σε όλες τις συνθήκες φόρτωσης, ενώ οι λειτουργίες APS (Automatic Powershift) και SpeedMatching επιλέγουν αυτόματα την πιο κατάλληλη αναλογία Powershift για την περίσταση. Τα συστήματα ASM και ραντάρ συνεργάζονται για τη αυτόματη διαχείριση των διαφορικών κλειδαριών και του μπροστινού τροχού και εξασφαλίζουν συνεχή έλεγχο ολίσθησης.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Όλος ο ρυθμός υδραυλικής ροής που θα χρειαστείτε, ανίκητη επιλογή των ρυθμίσεων της PTO!

Οι διαμορφώσεις που προσφέρονται κυμαίνονται από ένα σύστημα με 90 λ/ λεπτό και μηχανικά ελεγχόμενους πίσω διανομείς 6 κατευθύνσεων έως ένα σύστημα με αντλία ανίχνευσης φορτίου 120 λ / λεπτό και διανομείς 8/10, οι οποίοι είναι επίσης διαθέσιμοι ως ηλεκτρονικά ελεγχόμενες παραλλαγές. Η πρακτική προαιρετική λειτουργία SDD διπλασιάζει το ρυθμό οδήγησης. Ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος οπίσθιος ανελκυστήρας έχει αντικραδασμική λειτουργία (που μειώνει τις ταλαντώσεις που δημιουργούνται από το μεταφερόμενο εργαλείο) ως στάνταρ. Η μέγιστη χωρητικότητα φορτίου 5000 κιλά του ανελκυστήρα μπορεί να αυξηθεί στα 7000 κιλά με την προσθήκη προαιρετικών συμπληρωματικών κυλίνδρων ανύψωσης (στάνταρ στο Virtus 140). Το PTO, με προοδευτικό ηλεκτροϋδραυλικό συμπλέκτη, διατίθεται με όλες τις τυπικές λειτουργίες ταχύτητας PTO, ενώ η λειτουργία PTO Auto ενεργοποιεί και αποσυνδέει αυτόματα το PTO σε σχέση με τη θέση του εργαλείου που συνδέεται με τη σύνδεση 3 σημείων. Ένας ισχυρός μπροστινός ανελκυστήρας χωρητικότητας 2880 κιλών με PTO διατίθεται επίσης προαιρετικά.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Η εξαιρετική άνεση σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε ακόμη και την πιο δύσκολη εργασιακή μέρα με άνεση

Τα απλά πρωτεύοντα χειριστήρια, η συνολική ορατότητα και η εξαιρετική άνεση είναι παραδοσιακά χαρακτηριστικά σε όλα τα τρακτέρ SAME και έχουν φτάσει στο επόμενο επίπεδο στην οικογένεια Virtus. Τόσο τα παράθυρα όσο και η οθόνη και τα υδραυλικά χειριστήρια στην καμπίνα είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα. Τα χειριστήρια είναι χρωματικά κωδικοποιημένα και οργανωμένα σε λειτουργικές ομάδες τοποθετημένες λειτουργικά και εργονομικά γύρω από το κάθισμα του οδηγού με τα χειριστήρια που χρησιμοποιούνται πιο συχνά να βρίσκονται πιο κοντά στο χέρι. Η ήδη εξαιρετική άνεση στην καμπίνα μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω με επιλογές όπως πνευματική ανάρτηση καθίσματος οδηγού, ανάρτηση καμπίνας (διατίθεται τόσο σε εκδόσεις μηχανικών ελατηρίων και εκδόσεις ελατηρίου αέρα) και το iMonitor.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO