openfield photo
DORADO NATURAL (Stage V) εικόνα

DORADO NATURAL (Stage V)

Εξωχώραφα
same logo

Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα

102Hp / 76.1Kw

Μέγιστη Ροπή

417 NM

Κύλινδροι

3

ΦΥΣΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗΣ.

Τροφοδοτούμενο από νέους κινητήρες FARMotion 35, το SAME Dorado Natural είναι το πιο ευέλικτο μηχάνημα στην κατηγορία του. Είναι όπως η εργασία από το σπίτι είτε δουλεύεις σε χωράφι είτε σε στενούς χώρους, π.χ. σε στάβλο. Με αποτελεσματική τεχνολογία, ανώτερη άνεση και μεγάλη ποικιλία διαμορφώσεων, αυτό το τέλειο πολύπλευρο μηχάνημα είναι ένας άσος στο μανίκι σας.

Κινητήρας
car-engine icon
Ένας κινητήρας που σχεδιάστηκε για τη γεωργία. Στην καθημερινή χρήση, η διαφορά που κάνει αυτό είναι ξεκάθαρη!

Η οικογένεια Dorado Natural είναι εξοπλισμένη με προηγμένους 3-κύλινδρους κινητήρες FARMotion 35 με απόδοση ισχύος από 66 έως 102 HP. Πρόκειται για συμπαγή, αξιόπιστη και αποτελεσματική συντήρηση με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης. Ο ψεκασμός Common Rail 2.000 bar και η εξαναγκασμένη επαγωγή turbo-intercooler εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις, με πρακτικά σταθερή παροχή ισχύος σε ένα ευρύ φάσμα στροφών κινητήρα, εντυπωσιακή ροπή απευθείας από το κάτω άκρο των στροφών και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Χάρη στον ηλεκτρονικά ελεγχόμενο εξωτερικό συνδυασμό ανακυκλοφορίας καυσαερίων EGR με DOC+DPF (μοντέλα 70-80) ή DOC+DPF+SCR (μοντέλα 90-100), οι κινητήρες FAMotion 35 συμμορφώνονται με τους κανονισμούς ελέγχου εκπομπών Stage V.

περισσότερα
Μετάδοση
car-engine icon
Το Dorado Natural σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τον ρυθμό που χρειάζεστε στο πεδίο.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, αποτελεσματικότητα και πρακτικότητα, τα τρακτέρ Dorado Natural προσφέρονται με δυνατότητα επιλογής δύο διαμορφώσεων μετάδοσης. Η στάνταρ έκδοση βασίζεται σε κιβώτιο 5 ταχυτήτων με 3 σειρές και όπισθεν (συνολικά 15+15 ταχύτητες), επιτρέποντας στο τρακτέρ να λειτουργεί με ταχύτητα εδάφους μόλις 298 m/h στη μέγιστη ταχύτητα του κινητήρα στη χαμηλότερη διαθέσιμη αναλογία και - στο άλλο άκρο του φάσματος (με ταχύτητα υπερτάχυνσης) - επιτρέποντας τελική ταχύτητα 40 km/h μόλις στις 1.800 σ.α.λ. (με ελαστικά 420/70 R30). Ένας προαιρετικός διαχωριστής, που ελέγχεται από έναν μοχλό που βρίσκεται βολικά κάτω από το τιμόνι, διπλασιάζει τον αριθμό των ταχυτήτων προς τα εμπρός, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των διαθέσιμων σχέσεων σε 30+15. Άλλα στάνταρ χαρακτηριστικά των τρακτέρ Dorado Natural είναι η ηλεκτροϋδραυλική κίνηση σε όλους τους τροχούς και τους αναστολείς εμπρός και πίσω διαφορικού.

περισσότερα
ΡΤΟ & Υδραυλικό Σύστημα
car-engine icon
Όλα όσα χρειάζεστε και πολλά άλλα.

Για μέγιστη παραγωγικότητα κατά την εργασία με εργαλεία, η οικογένεια Dorado Natural είναι εξοπλισμένη με μια αντλία 56 λ/λεπτό, η οποία εκτός από την ανύψωση, παρέχει επίσης λάδι στους μηχανικά ελεγχόμενους πίσω διανομείς 6 κατευθύνσεων. Για απολύτως ομαλή λειτουργία διεύθυνσης ακόμη και στις χαμηλότερες στροφές του κινητήρα, το κύκλωμα διεύθυνσης τροφοδοτείται από μια ειδική, ξεχωριστή αντλία 20 λ/λεπτό. Η οπίσθια ανύψωση, με τη θρυλική απόδοση που χαρακτηρίζει μια μηχανικά ελεγχόμενη μονάδα SAME, έχει μέγιστη χωρητικότητα 3.500 kg. Επιπλέον είναι πλέον διαθέσιμο το χειριστήριο EasyLift που επιτρέπει την ανύψωση και το χαμήλωμα των εργαλείων χρησιμοποιώντας ένα μόνο κουμπί στην κονσόλα. Το PTO προσφέρει έως και 3 ταχύτητες (540/540 ECO/1000) και λειτουργία ταχύτητας εδάφους. Ο μηχανικά ελεγχόμενος συμπλέκτης PTO μπορεί να εμπλακεί προοδευτικά από έναν χειροκίνητο μοχλό.

περισσότερα
Καμπίνα
car-engine icon
Άνεση κορυφαίας κατηγορίας.

Η ενδελεχής σχεδίαση και ανάπτυξη έχει δώσει στην οικογένεια Dorado Natural μια άνετη και εργονομική καμπίνα, με εξαιρετική ορατότητα σε όλο το μήκος, μηχανικά αναρτημένη (ή, προαιρετικά, με αερανάρτηση) ανάρτηση καθίσματος ρυθμιζόμενη αποτελεσματικά για το βάρος του οδηγού και έξυπνα οργανωμένα χειριστήρια. Η νέα αναλογική/ψηφιακή οθόνη κινείται μαζί με τη ρυθμιζόμενη κολώνα τιμονιού για να διασφαλίσει ότι όλες οι κύριες παράμετροι λειτουργίας του μηχανήματος είναι πλήρως ορατές ανά πάσα στιγμή. Διατίθεται επίσης μια πανοραμική οροφή που βελτιώνει σημαντικά την ορατότητα προς τα πάνω, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την εργασία με υπερυψωμένα φορτία.

περισσότερα
Name:
Κινητήρας
Τύπος
Κύλινδροι/Χωρητικότητα
Ψεκασμός
Μέγιστη Ισχύς
Μέγιστη Ροπή
Καύσιμο
Μετάδοση & Άξονες
Μετάδοση
Σύστημα Ρεβέρσας
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω)
Μέγιστη Ταχύτητα
Υδραυλικό Σύστημα
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg)
Παροχή Αντλίας (lt/min)
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση - Ταχύτητα)
PTO Ταχύτητα (rpm)
Έλεγχος Εμπλοκής PTO