Ευελιξία, άνεση και απλότητα: αυτοί είναι οι πυλώνες της νέας Σειράς 6C. 3 μοντέλα (6115C, 6125C και 6135C), 3 διαφορετικά κιβώτια ταχυτήτων (PowerShift, RVShift και TTV) και μια πληθώρα επιλογών, προσφέρουν στους καλλιεργητές τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τα δημοφιλή μοντέλα της Σειράς 6C σύμφωνα με τις μεμονωμένες ανάγκες τους. Εκτός από τις συμπαγείς τους διαστάσεις, διαθέτουν νέες καμπίνες TopVision 4 κολόνων, καλύτερη ορατότητα και εντυπωσιακή ικανότητα υδραυλικών, για υψηλότερες επιδόσεις με τον μπροστινό φορτωτή και τα υπόλοιπα εξαρτήματα.

 

ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DEUTZ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΙΣΧΥ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

Η νέα Σειρά 6C είναι εξοπλισμένη με 4κύλινδρους κινητήρες DEUTZ Stage V, διασφαλίζοντας παραγωγική εργασία, υπό κάθε δυνατή συνθήκη. Οι επιδόσεις και η οικονομία είναι κορυφαία χαρακτηριστικά των τριών μοντέλων που ξεκινούν από 120hp στο 6115 C και φτάνουν τους 136hp στο 6135 C. Για πρόσθετη απόδοση κατά την εργασία με PTO και κατά τις μεταφορές, όλα τα μοντέλα διαθέτουν επιπλέον ισχύ από τον κινητήρα, που παράγει έως 7 hp, επιτρέποντας χαρακτηριστικά στο 6135 C να φτάσει στη μέγιστη ισχύ των 143hp.

 

ΜΕΤΑΔΟΣΗ RVSHIFT : ΜΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

 

Η νέα σειρά 6C προσφέρει μια επιλογή από 3 διαφορετικές παραλλαγές μετάδοσης: Powershift, RVshift και TTV.

 

Το κιβώτιο ταχυτήτων 3 σταδίων με 5 ταχύτητες και έως 4 κλίμακες, είναι η βάση και καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες. Περιλαμβάνει τόσο το RVShift όσο και το κιβώτιο ταχυτήτων TTV, καθώς επίσης και το ρυθμιζόμενο PowerShuttle που εξασφαλίζει ομαλούς και ακριβείς ελιγμούς.

 

Το ολοκαίνουργιο κιβώτιο ταχυτήτων RVshift βασίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πρωτότυπο Powershift και προσφέρει 20 ταχύτητες εμπρός και 16 όπισθεν, με

λειτουργία Automatic Powershift (APS). Ανάλογα με τις ανάγκες, το κιβώτιο ταχυτήτων μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με supercreeper που καλύπτει ταχύτητες μικρότερες από 100 m/h. Το κιβώτιο ταχυτήτων RVShift επιτρέπει στο 6C να επιταχύνει έως και 50 χλμ/ώρα (σε χαμηλές στροφές κινητήρα), κάτι που αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό στην κατηγορία. Τα 40 χλμ/ώρα φτάνουν σε λιγότερο από 1650 σ.α.λ. για να εγγυηθούν την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση καυσίμου. Η διάταξη του κιβωτίου ταχυτήτων, του επιτρέπει γρήγορη και αδιάλειπτη αλλαγή ταχυτήτων, προσφέροντας επίσης τη δυνατότητα "άλματος” στην επιλογή σχέσης, για ακόμη πιο γρήγορη επιτάχυνση. Η γρήγορη αλλαγή μεταξύ της ταχύτητας στο χωράφι και στο δρόμο είναι εφικτή με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού στο υποβραχιόνιο. Επιπλέον, το joystick των μοντέλων RVShift έχει περιοριστεί στα βασικά, για μια σαφή και απολαυστική οδηγική εμπειρία.

 

Σε ανώτερο επίπεδο εξοπλισμού, είναι διαθέσιμη η μετάδοση TTV. Προσφέρει απεριόριστη επιλογή σχέσεων από 0,02 έως 50 χλμ/ώρα. Με διαφορετικές επιλογές οδήγησης, το τρακτέρ λειτουργεί πάντα με την καλύτερη δυνατή ρύθμιση. Το κιβώτιο ταχυτήτων TTV προσφέρει επίσης τη λειτουργία PowerZero, η οποία μαζί με το υδραυλικό χειρόφρενο (HPB) και την πέδηση στους 4 τροχούς εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

 

ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΥΔΡΑΛΥΙΚΩΝ, ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΚΑΙ PTO.

 

Η νέα σειρά 6C προσφέρει διαφορετικές υδραυλικές διαμορφώσεις που ικανοποιούν κάθε ανάγκη. Ανεξάρτητα από το αν η διαμόρφωση είναι με μηχανικές ή ηλεκτροϋδραυλικές βαλβίδες καρούλι, με την υδραυλική παροχή έως και 120 l/min μέσω αντλίας ανίχνευσης φορτίου, καλύπτονται οι απαιτήσεις όλων των εργαλείων. Σε αυτό συμβάλλουν επίσης οι έως και 5 ανεξάρτητες υδραυλικές βαλβίδες στο πίσω μέρος, η προαιρετική ισχύς πέρα από τους συνδέσμους και οι ζεύκτες στο μπροστινό ανυψωτικό.

 

Ως γνωστό, όλα τα μοντέλα DEUTZ-FAHR προσφέρουν επαρκή ανυψωτική ικανότητα, μπροστά και πίσω. Ο μπροστινός ανελκυστήρας χωρητικότητας 3.000kg μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με μπροστινό PTO 1.000 rpm. Το πίσω ανυψωτικό διαθέτει ανυψωτική ικανότητα έως και 7.000 kg και, ανάλογα με το κιβώτιο ταχυτήτων, έως και 4 ταχύτητες PTO. Προαιρετικά όλα τα μοντέλα διατίθενται με αργό PTO, με ανεξάρτητο άξονα.

 

Όπως σε κάθε κοινό τρακτέρ, η νέα σειρά 6C είναι και αυτή εργοστασιακά διαθέσιμη με κιτ έτοιμου μπροστινού φορτωτή. Πλήρως ενσωματωμένο στο τρακτέρ, ο χειριστής μπορεί να επιλέξει να το ελέγξει είτε με μηχανικό ή με ηλεκτρονικό joystick στο υποβραχιόνιο. Επιλέγοντας το δεύτερο, προσφέρεται επιπλέον άνεση και ακόμη περισσότερες λειτουργίες, όπως αλλαγή κατεύθυνσης στο joystick.

 

ΚΑΜΠΙΝΕΣ TOPVISION ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ.

 

Οι νέες καμπίνες TopVision εγγυώνται τέλεια ορατότητα σε όλες τις πλευρές, χάρη στην αρχιτεκτονική των 4 κολόνων. Σε συνδυασμό με την πρόσθετη οροφή υψηλής ορατότητας, η εργασία με τον μπροστινό φορτωτή γίνεται πραγματική απόλαυση. Το άνετο και εργονομικό περιβάλλον εργασίας διασφαλίζεται και από την ανάρτηση της καμπίνας σε συνδυασμό με την ανάρτηση του μπροστινού άξονα και τα premium

καθίσματα, καθώς και από τον διαθέσιμο κλιματισμό. Και, σε συνδυασμό με τα έως και 16 φώτα εργασίας LED και τα φώτα οδήγησης LED και τη νύχτα, το 6C προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην εργασία.

 

Φυσικά και η νέα σειρά 6C είναι πανέτοιμη για το farming 4.0. Το iMonitor επιτρέπει στον οδηγό να διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος. Η πλήρως ενσωματωμένη επιλογή για σύστημα διεύθυνσης υψηλής απόδοσης, προσφέρει την λειτουργία ευέλικτης οδήγησης με μειωμένες στροφές του τιμονιού στην πεδιάδα, ή κατά την εργασία με τον μπροστινό φορτωτή. Επιπλέον στο ISOBUS, τα μοντέλα μπορούν να εξοπλιστούν με τα πιο προηγμένα και εξελιγμένα συστήματα αυτόματης καθοδήγησης και τηλεμετρίας.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ.

 

Η σειρά 6C δεν ξεχωρίζει μόνο στο αγρόκτημα, στο λιβάδι ή σε αροτραίες καλλιέργειες, αλλά και στις μεταφορικές εργασίες. Εκτός από τα διαθέσιμα πνευματικά ή υδραυλικά συστήματα πέδησης για τρέιλερ, μπορεί να προστεθεί και το υδραυλικό φρένο κινητήρα (HEB). Αυτή η δυνατότητα ενεργοποιεί τον βεντιλατέρ E-Visco για αύξηση της απορρόφησης του φορτίου της πέδησης χωρίς φθορές και μπορεί να ρυθμίσει, σε μοντέλα με μετάδοση RVShift ή TTV, ακόμη και την ένταση της επιβράδυνσης, μια λειτουργία που είναι μοναδική στην αγορά.

 

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, για τους καλλιεργητές που εστιάζουν στις εργασίες φυτοπροστασίας και λίπανσης στα τελευταία στάδια ανάπτυξης των φυτών, η νέα σειρά 6C μπορεί να παραγγελθεί από το εργοστάσιο με στενά ελαστικά, που προσφέρουν μεγάλη απόσταση από το έδαφος έως και 505 mm.

 

Τα γεωργικά μηχανήματα των SAME & DEUTZ-FAHR κατασκευάζονται για να αποδίδουν αλλά και για να αντέχουν. Προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ευελιξία με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες που καλύπτουν στο έπακρο τις μεγάλες και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις.