Είναι γνωστό ότι τα γεωργικά μηχανήματα των SAME & DEUTZ-FAHR κατασκευάζονται για να αποδίδουν αλλά και για να αντέχουν. Όμως η διασφάλιση της σωστής λειτουργίας τους, προϋποθέτει και την σωστή και υπεύθυνη συντήρησή τους, με γνήσια ανταλλακτικά.

 

Για εμάς, στην Θεοχαράκης Α.Ε, επίσημο διανομέα των φημισμένων ελκυστήρων SAME & DEUTZ-FAHR στην Ελλάδα, η σωστή λειτουργία του μηχανήματος σας, αποτελεί προσωπική υπόθεση. Οι έμπειροι και σωστά εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας, διαθέτουν τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την τεχνογνωσία, προκειμένου να σας προσφέρουν άριστη συντήρηση, επαγγελματική εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών.

 

Το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης επιδιώκουμε να απολαμβάνετε και στις επιλεγμένες μονάδες του δικτύου των 50 εξουσιοδοτημένων συνεργατών μας. Για το λόγο αυτό, παρέχουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη στους συνεργάτες μας και πραγματοποιούμε εκπαιδευτικά σεμινάρια.

 

Εμείς σας προσφέρουμε :

 

· Εγγυημένη εργασία σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

 

· Ανταγωνιστικές τιμές & διαθεσιμότητα σε γνήσια ανταλλακτικά, που συμβάλλουν στη διασφάλιση της καλής λειτουργίας του μηχανήματός σας και στη διατήρηση της υψηλής του απόδοσης, σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές.

 

· Ειδικές, προνομιακές τιμές στα ανταλλακτικά τρακτέρ άνω των 20 ετών.

 

· Συνεχή υποστήριξη.

 

Επισκεφθείτε το δίκτυο των επισήμων συνεργατών SAME & DEUTZ-FAHR ανά την Ελλάδα και απολαύστε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες after sales, για απροβλημάτιστη εργασία στην γεωργική σας εκμετάλλευση. Περισσότερες λεπτομέρειες στο https://www.theocarakis-tractors.gr