Στο περίπτερο B Stand 41, αντιπροσωπεύοντας τα καταξιωμένα τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα SAME / DEUTZ-FAHR, καθώς και τα άροτρα ER.MO, η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, συμμετέχει στην 13η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία Agrothessaly, που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 5 Μαρτίου, στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας.

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα για τα τρακτέρ των κατασκευαστών SAME / DEUTZ-FAHR, αλλά και για τα πλέον αποδοτικά άροτρα της ER.MO. Τα συγκεκριμένα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ευελιξία, με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες, καλύπτοντας στο έπακρο τις μεγάλες και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Η πλήρης γκάμα των τρακτέρ SAME / DEUTZ-FAHR επιτρέπει στον σύγχρονο αγρότη να επιλέξει το τρακτέρ που του ταιριάζει, με σκοπό τη μέγιστη παραγωγικότητα και την επιτυχία.

 

H συγκεκριμένη έκθεση θέτει νέα δεδομένα για την γεωργία και την κτηνοτροφία, αποτελώντας προϊόν συνεργασίας της ΔΕΘ-Helexpo και του Δήμου Λαρισαίων. H Agrothessaly έχει διεθνή χαρακτήρα, καθώς στο παρελθόν έχει υποδεχτεί ομαδικές επισκέψεις από τη Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ, την Αλβανία και την Τουρκία, αλλά και επισκέπτες από Κύπρο και Ιταλία, προσελκύοντας συνολικά πάνω από 40.000 επισκέπτες.

 

Αξίζει να σημειωθεί το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού και για τις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, που καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο του αγροτικού κλάδου και συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου, που ενημερώνεται από φορείς του πρωτογενούς τομέα, αλλά και από εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.