Η DEUTZ-FAHR λανσάρισε με το hashtag #Superior comfort package: UPLOAD COMPLETED την τελευταία Σειρά 5D Keyline, που τώρα διατίθεται με PowerShuttle.

 

Η νέα Σειρά 5D Keyline συνοπτικά:

·         4 μοντέλα με ιπποδυνάμεις από 65 HP - 102 HP

·         4 επιλογές κιβωτίων:

o   Μηχανική ρεβέρσα με 15+15 ή 30+15 ταχύτητες

o   PowerShuttle με 15+15 ή 30+30 ταχύτητες με Powershift 2 βημάτων

·         Σε όλες τις περιπτώσεις ταχύτητα 40 χλμ./ώρα με μόλις 1800 σ.α.λ.

·         Έκδοση PowerShuttle με

o   SenseClutch – επιτρέπει άνετες αλλαγές κατεύθυνσης

o   Stop&Go – επιτρέπει στον χειριστή να σταματήσει το τρακτέρ και να συνεχίσει την οδήγηση χρησιμοποιώντας μόνο το πεντάλ του φρένου.

o   ComfortClutch – επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων χωρίς χρήση του πεντάλ του συμπλέκτη

o   Ηλεκτρονικής ενεργοποίησης PTO

·         Έως 3 λειτουργίες PTO: 540/540ECO/1000

·         Ευρύχωρη και άνετη καμπίνα με οροφή που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα

·         Εργοστασιακό κιτ για εγκατάσταση εμπρός φορτωτή

 

Η Deutz-Fahr αναβάθμισε περαιτέρω την 5D Keyline Series προσθέτοντας ένα PowerShuttle στην εξαιρετικά ευέλικτη σειρά τρακτέρ.

 

Με αυτή την αναβάθμιση, η Σειρά 5D Keyline παρέχει μεγαλύτερη άνεση για  εργασίες στο χωράφι, καθώς επίσης και για οδικές μεταφορές και αγροτικές δουλειές, χάρη στις λειτουργίες SenseClutch, ComfortClutch και Stop&Go, καθώς και στην ηλεκτροϋδραυλική ενεργοποίηση του PTO. Με ισχύ από 65 HP/48 kW έως 102 HP/75 kW, τα τέσσερα νέα μοντέλα της οικογένειας προσφέρουν εντυπωσιακή τεχνολογία και υψηλή άνεση σε τιμές στάνταρ μοντέλου.

 

Διαθέτοντας ψεκασμό καυσίμου common rail με πίεση 2000 bar, ανακυκλοφορία καυσαερίων, καταλυτικό μετατροπέα DOC, συμπαγές πακέτο ψύξης, συνεκτικό ανεμιστήρα viscostatic και φίλτρο αέρα PowerCore, οι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες FARMotion 35 με intercooler συνδυάζουν ομαλή απόδοση ισχύος με εξαιρετική οικονομική κατανάλωση. Τόσο ο 5070 όσο και ο 5080 είναι εξοπλισμένοι με φίλτρο DPF χωρίς απαιτήσεις Ad-Blue, ενώ τα δύο ισχυρότερα μοντέλα - 5090 και 5100 - διαθέτουν σύστημα μετεπεξεργασίας καυσαερίων κάνοντας χρήση τόσο του φίλτρου DPF όσο και της τεχνολογίας SCR. Με δεξαμενή καυσίμου 90 λίτρων, τα μηχανήματα αυτά να λειτουργούν για ώρες χωρίς διακοπή για ανεφοδιασμό.

 

Τα νέα μοντέλα με PowerShuttle διατίθενται με δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο εκδόσεων κιβωτίου ταχυτήτων: με 15+15 ταχύτητες ή 30+30 ταχύτητες με Powershift 2 βημάτων. Και τα δύο κιβώτια ταχυτήτων προσφέρουν μέγιστη ταχύτητα στο δρόμο 40 km/h που επιτυγχάνεται με οικονομικές στροφές κινητήρα. Όταν είναι εφοδιασμένοι με το μεγαλύτερο δυνατό μέγεθος ελαστικών, αυτοί οι ελκυστήρες μπορούν να κινούνται με ταχύτητα 40 km/h με μόλις 1800 στροφές ανά λεπτό, γεγονός που μειώνει όχι μόνο την κατανάλωση καυσίμου αλλά και τις εκπομπές θορύβου.

 

Ως μία έξυπνη έκδοση PowerShuttle, το νέο 5D Keyline προσφέρει μια σειρά από πρόσθετες λειτουργίες που δεν είναι μέχρι στιγμής διαθέσιμες στην αγορά ως ενιαίο πακέτο. Ξεκινώντας από τη λειτουργία SenseClutch, η οποία επιτρέπει τη ρύθμιση της άνεσης της αλλαγής κατεύθυνσης σε 5 βήματα - για μέγιστη προστασία του χλοοτάπητα ή ταχύτερους κύκλους φόρτωσης. Η λειτουργία ComfortClutch προσθέτει ένα κουμπί στον επιλογέα ταχυτήτων, επιτρέποντας την αλλαγή ταχυτήτων χωρίς χρήση του πεντάλ του συμπλέκτη. Τέλος, η λειτουργία Stop&Go, η οποία είναι ιδανική κατά τη χρήση του εμπρόσθιου φορτωτή ή κατά τη διάρκεια εργασιών δεματοποίησης/χορτοδεσίας, καθώς, όταν είναι ενεργοποιημένη, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να σταματήσει και να επανεκκινήσει το τρακτέρ χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το πεντάλ του φρένου.

 

Ο μπροστινός άξονας, με μέγιστη γωνία διεύθυνσης 55° και μέγιστη ικανότητα φορτίου άξονα 2300 kg, προσφέρει επίσης ηλεκτροϋδραυλική ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της τετρακίνησης και 100% κλείδωμα του διαφορικού. Για ασυμβίβαστη ασφάλεια, όλα τα μοντέλα 5D Keyline είναι εξοπλισμένα με εμπρός υδραυλικά δισκόφρενα.

 

Τα εξαιρετικά διαμορφώσιμα συστήματα βραχιόνων προσφέρουν την τέλεια λύση για το ευρύ φάσμα εφαρμογών που καλύπτει η σειρά 5D Keyline. Η προαιρετική αντλία 56 l/min τροφοδοτεί έως και τρεις μηχανικές βαλβίδες διπλής ενέργειας. Το ανυψωτικό έχει ικανότητα φόρτωσης έως και 3500 kg. Το σύστημα Easylift καθιστά το πίσω σύστημα σημαντικά απλούστερο στη χρήση. Το μηχανικά ελεγχόμενο ανυψωτικό μπορεί πλέον να ανεβαίνει και να κατεβαίνει απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Η ευελιξία της σειράς 5D Keyline μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω με το εργοστασιακά εγκατεστημένο Light Kit ή το Ready Kit που επιτρέπει την εγκατάσταση ενός εμπρόσθιου φορτωτή.

 

Διατίθενται τρεις διαμορφώσεις PTO: Ταχύτητα Οχήματος (Groundspeed)/540/540 ECO, 540/540 ECO/1000 ή 540/540 ECO. Για μέγιστη άνεση, τα μοντέλα PowerShuttle ενεργοποιούν το PTO ηλεκτροϋδραυλικά μέσω ενός μπουτόν.

 

Η ευρύχωρη καμπίνα διαθέτει εργονομικά χειριστήρια με χρωματική κωδικοποίηση για άμεση αναγνώριση, ενώ η ευανάγνωστη οθόνη που είναι τοποθετημένη στην κολόνα του τιμονιού και το άνετο κάθισμα του χειριστή εξασφαλίζουν εξαιρετική άνεση εν ώρα εργασίας ή κατά την οδήγηση. Διατίθενται τρεις εκδόσεις οροφής για την κάλυψη των ειδικών αναγκών του χρήστη: κλειστή οροφή, οροφή με υψηλή ορατότητα ή οροφή με πιστοποίηση FOPS για εργασία με εμπρόσθιο φορτωτή.

 

Η νέα Σειρά DEUTZ-FAHR 5D Keyline με PowerShuttle προσφέρει μια γκάμα από συμπαγείς και οικονομικούς γεωργικούς ελκυστήρες κατάλληλους για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

 

Τα γεωργικά μηχανήματα των SAME & DEUTZ-FAHR κατασκευάζονται για να αποδίδουν αλλά και για να αντέχουν. Προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ευελιξία με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες που καλύπτουν στο έπακρο τις μεγάλες και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις.